[Επίσημο] iPhone 5

Πάντως υπάρχουν CAN bus σε iphone για αρκετά αυτοκίνητα. Η mercedes είναι i friendly πάντως αλλά και το volkswagen group γενικότερα. Αυτοι... ξέρουν:2thumb22sup:
Συγκεκριμένα αυτό το αγαπάκι έχει dock για iphone στο ταμπλώ πολύ διακριτικά τοποθετημένο.
http://www.motorauthority.com/image/100191719_2009-volkswagen-bluesport-roadster-concept-018

Last edited:
η φαντασια και η ευρυματικοτητα δεν εχουν ορια!!!

Οσοι εχετε iphone 5 , δοκιμαστε την εφαρμογη cycloramic , την εβαλα και οντως δουλευει… αλλα μονο σε λειες επιφανειες, οπως γυαλι, μαρμαρο κλπ.

Tραβαει μονο του , βιντεο 360-720 προς το παρον, αλλα η εταιρεια ειπε οτι θα βαλει και φωτογραφια στο μελλον.
Το iphone γυριζει οντως μονο του, με σχετικα σταθερη ταχυτητα, αλλα χωρις ηχο (λογω vibration).
Πρεπει επισης να βγαλετε τη θηκη του κινητου σας για να ακουμπαει ολοκληρο .

http://www.youtube.com/watch?v=Brfr7--6ESc

Last edited:
μαλλον αργοτερα για φωτο…. αλλα και για μικρα βιντεακια εχει πλακα, ειδικα αμα εισαι με φιλους , παρεα κλπ.
Θελει καθαρη και λεια επιφανεια…. σε ξυλινο τραπεζακι στο σαλονι δουλευει, αλλα οχι πολυ smooth.
Σε γυαλινη , μαρμαρινη επιφανεια δουλευει καλυτερα.

Mεγιααα
Πραγματικα, τις καλυτερες θηκες που δεν χαλανε το υπεροχο design του 5 εχει η iphonecaze
οσο για την εφαρμογη cycloramic εξαιρετικη ιδεα (μονο που πρεπει να βγαζω την θηκη)

Δυστυχώς δεν μπορείς να τα εχεις όλα :)
Ειναι κρίμα όμως να βάζεις θηκη που κανει την συσκευή απαίσια για τον λόγο της προστασίας εκτός αν καποιος ειναι απο αυτούς που κάθε τρεις και λιγο φεύγει απο τα χέρια του. Εκεί ναι, χρειάζεται.

Χτες απέκτησα το 64άρι σε λευκό. Τα σπάει! :smile:

Παρόλο που υπάρχει πληθώρα θηκών, απ'οτι φαίνεται θα δυσκολευτώ να βρώ αυτή που θέλω...
Επειδή το προηγούμενο (iPhone πάλι) δε του είχα βάλει "σταθερή" θήκη και 4 χρόνια με προσοχή
δε μου είχε πέσει κάτω ποτέ, ελπίζω οτι θα συμβεί το ίδιο και με το νέο οπότε δεν θέλω να πάρω
μια που να είναι μόνιμα μέσα και να του καταστρέφει το design. Θα ήθελα κάποια σαν και αυτή η
οποία είναι "τσέπη" και έχει και τσέπη :) Δε βλέπω όμως να υπάρχει για το 5...Έχει πάρει το μάτι
σας κάποια τέτοια απο άλλη εταιρία;

Καλή χρονιά!

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

η φαντασια και η ευρυματικοτητα δεν εχουν ορια!!!

Οσοι εχετε iphone 5 , δοκιμαστε την εφαρμογη cycloramic , την εβαλα και οντως δουλευει… αλλα μονο σε λειες επιφανειες, οπως γυαλι, μαρμαρο κλπ.

Tραβαει μονο του , βιντεο 360-720 προς το παρον, αλλα η εταιρεια ειπε οτι θα βαλει και φωτογραφια στο μελλον.
Το iphone γυριζει οντως μονο του, με σχετικα σταθερη ταχυτητα, αλλα χωρις ηχο (λογω vibration).
Πρεπει επισης να βγαλετε τη θηκη του κινητου σας για να ακουμπαει ολοκληρο .

http://www.youtube.com/watch?v=Brfr7--6ESc

Το δοκιμασα σε γυάλινη επιφάνεια και ειναι πολυ εντυπωσιακό! Κουφαθηκαν τα παιδια στο γραφείο! :p

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Το δοκιμασα σε γυάλινη επιφάνεια και ειναι πολυ εντυπωσιακό! Κουφαθηκαν τα παιδια στο γραφείο! :p
Ω, ρε τσαμπα επιδοτησεις που θα μοιρασει παλι το αφεντικό....:p :p :p

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Αφεντικουλη, ζηλευεις που δεν μπορεις να επιδοτησεις τον εαυτο σου, ε; :p
θες να με δεις να ''αυτοεπιδοτούμαι'' το ξερω...δεν θα σου κανω τη χαρη τρελο αγορι! :p

Αλλη μια χρήσιμη εφαρμογή απο το super app store! :grinning-smiley-043

ΥΣ μη σας το χαλάσω αλλά το κάναμε αυτό προ 10ετιας με τα παλαιολιθικά Nokia....

To νεο iphone 5s (ή οπως αλλιως θα το λενε) για να επιστρεψει στην κορυφη χρειαζεται τα ακολουθα;

1) 4πυρηνο επεξεργαστη
2) 4.3" οθονη τουλαχιστον ετσι ωστε να ειναι λιγο πιο πλατυ
3) 2gb ram
4) 12mp οποσθια καμερα τουλαχιστον
5) 5mp εμπροσθια καμερα τουλαχιστον
6) Ανανεωμενο ios7 γιατι ο κοσμος το ψιλοβαρεθηκε
7) Καλυτερη μπαταρια που να κραταει 2 μερες καθαρα

Αν δεν εχει τα ανωτερω εγω δεν το παιρνω φετος.

Υ.Γ. Εχω iphone5