Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
δε σε καταλαβαινω δυστυχως.
Αυτο που ξερω σιγουρα, ειναι οτι οταν δοκιμασα να κανω παρομοια πραγματα στο galaxy s2 , δεν μπορουσα να τα κανω με το ενα χερι.
Ουτε το κινητο μου καθοταν καλα στη παλαμη,
Επρεπε οπωσδηποτε να το χειριζομαι με 2 χερια (ειδικα για απαιτητικες εφαρμογες).
Αυτο για μενα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας (οχι ο μονος φυσικα).
Το iphone 4 μου καθεται πολυ καλα οπως ειναι.. κι εχει περιθωριο ακομη λιγο να μεγαλωσει στο υψος (οπως το iphone 5 δηλ.).
Αυτα ομως ειναι και λιγο υποκειμενικα.
Αν εσυ πχ εχεις πολυ μεγαλυτερα χερια και μπορεις και χειριζεσαι ανετα ενα κινητο σαν το galaxy 3 με το ενα χερι , τοτε παω πασο.
Απο κει και περα κοιτας τα υπολοιπα χαρακτηριστικα , λειτουργικο κλπ...
Δεν μπορώ να πιστεψω πως φυσιολογικός ανθρωπος δεν μπορει να χειριστεί ενα κινητο σαν το s2 με το ενα χερι ( εκτος και αν ειναι Ασιατης)
Επίσης δεν μπορω να πιστέψω πως το Iphone 5 απο θαυμα θα ειναι πιο βολικό με το ενα χερι εχοντας διάφορα στο υψος πχ απο το s2 μολις δυο χιλιοστά...
Ειμαι μεσαίου αναστήματος 1.73 και τα χερια μου μονο μεγαλα δεν τα λες...
Δεν γινεται εγω να μπορω και οι άλλοι όχι..
Δεν εχω τα δάκτυλα του τιραμολα ουτε του μιστερ φανταστικ
Παρεμπιπτόντως στην Ασια το S3 ( που εκει να δεχτω κάποιες δυσκολίες στο χειρισμό με το ένα χερι) στις πρωτες 100 μερες πούλησε πανω από εξιμισή εκατομμύρια συσκευές…
Και εμεις εδώ που έχουμε αναγάγει την μούντζα με την φαρδιά παλαμη σε εθνικό μας σπορ , μας φαίνονται μεγαλες οι οθόνες των 4.0 και 4.3 ιντσων;