[Επίσημο] iPhone 5

κινείς κάθετα την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά, σαν να σκανάρεις την οθόνη με το χέρι σου. Πρέπει όμως να ενεργοποιήσεις αυτό τον τρόπο από τις ρυθμίσεις - κίνηση.

Κάτσε γιατί με πιάνεις κάπως τώρα.. Πώς γίνεται το screenshot; :p Σε εμένα είναι με volume & power.

κινείς κάθετα την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά, σαν να σκανάρεις την οθόνη με το χέρι σου. Πρέπει όμως να ενεργοποιήσεις αυτό τον τρόπο από τις ρυθμίσεις - κίνηση.

:SFGSF8: off topic παιδιά !!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Καλημέρα, οι τελευταίες εκτιμήσεις ερχομού του 5 στην Ελλάδα είναι για μέσα Οκτώβρη ή για νωρίτερα? Αν και φαντάζομαι θα έχουμε κ εδώ λίστες αναμονής κτλ, τουλάχιστον για την πρώτη φουρνιά συσκευών που θα φέρουν.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

το προβλημα με το Home button, ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να το αντικαταστησει στο Iphone.
Στο ipad ειναι ευκολο γιατι υπαρχει ο Getsure με τα 5 δαχτυλα (οχι μουτζα :flipout:) , ενω δεν γινεται να τη κανεις αυτη στο Iphone(μικρη επιφανεια).

Δεν είναι πρόβλημα
Απλά τα κάτω 25-50 pixels όποτε χρειάζεται θα δείχνουν ένα κύκλο-image-button αντί για να υπάρχει μηχανικό κουμπί. Touch είναι η οθόνη no problemo.

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Δεν είναι πρόβλημα
Απλά τα κάτω 25-50 pixels όποτε χρειάζεται θα δείχνουν ένα κύκλο-image-button αντί για να υπάρχει μηχανικό κουμπί. Touch είναι η οθόνη no problemo.

Το θέμα είναι πως πλέον οποιαδήποτε αλλαγή κάνουν στην οθόνη προς τα πάνω σημαίνει και αυξημένο πλάτος για να διατηρηθεί η αναλογία 16:9. Αυτό είναι κάπως πρόβλημα.. γιατί η Apple έχει σαν selling point το ότι το Ι5 έχει το ίδιο πλάτος με το 4 και παραμένει έυχρηστο. Εκτός και αν τραβήξουν και άλλο την οθόνη προς τα κάτω :flipout: και το κάνουν το κινητό 21:9 :flipout:

ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με το χειρισμο του κινητου με το ενα χερι;

Σε κουλους απευθυνεται η συσκευη;

Όχι αλλά αν κουβαλάς κάτι, θες να μπορείς να πάρεις τηλέφωνο με το ένα χέρι, όταν οδηγείς... κλπ

(φυσικά κινητό και οδήγηση δεν πάνε μαζί... αλλά αν είσαι όλη μέρα στο αμάξι τι θα κάνεις ?)

Hands free η bluetooth φυσικά...

Φωνητικές εντολές με το θόρυβο μέσα στο αυτοκίνητο... ?????

Παιδιά κακά τα ψέματα το κινητό είναι για ένα χέρι.. αν πρέπει να χρησιμοποιείς και τα δυο τότε έχεις κάποια άλλη συσκευή στο χέρι άλλα όχι κινητό..

ποτε μου δεν χρησιμοποιω κινητο με το ενα χερι,οσο μικρο και να ειναι.
Μου φαινεται εντελως παραλογο,εκτος κι αν υπαρχει προβλημα ανατομιας.

ποτε μου δεν χρησιμοποιω κινητο με το ενα χερι,οσο μικρο και να ειναι.
Μου φαινεται εντελως παραλογο,εκτος κι αν υπαρχει προβλημα ανατομιας.

Παραλογο ειναι να χρειαζεσαι και τα δυο χερια για να χρησιμοποιησεις ενα τηλέφωνο.. Τι είναι, παπάκι; :p

Τηλεφωνο παιρνεις μια χαρα με ενα χερι δεν παει να ειναι και 4,8 οι ιντσες.
Ολα τα αλλα με 2 χερια.
Μπαινετε intrenet δηλαδη και παιζετε με το ενα χερι;
Και τηλεφωνο με 3,3 ιντσες που ειχα, παλι 2 χερια χρησιμοποιουσα. Ιδιως αν ειναι να γυρισεις την οθονη στο πλαι. Μονο με το samsung s2 σταματησα να γυριζω το τηλεφωνο στο πλαι συνεχεια, γιατι η μεγαλη οθονη (στο πλατος) βολευε παρα πολυ

Παράλογο είναι να λέει κάποιος ότι μόνο το iphone δουλεύεται με το ένα χέρι. Ας σταματήσει αυτό το τροπάριο. Εκτός εάν μιλάμε για το τεράστιο Note ή το Dell Streak, δεν υπάρχει κινητό που να μην δουλεύεται με το ένα χέρι.
Αν είναι δυνατόν, ένα εκατοστό παραπάνω πλάτος να κάνει το iphone δύσχρηστο.

Παράλογο είναι να λέει κάποιος ότι μόνο το iphone δουλεύεται με το ένα χέρι. Ας σταματήσει αυτό το τροπάριο. Εκτός εάν μιλάμε για το τεράστιο Note ή το Dell Streak, δεν υπάρχει κινητό που να μην δουλεύεται με το ένα χέρι.
Αν είναι δυνατόν, ένα εκατοστό παραπάνω πλάτος να κάνει το iphone δύσχρηστο.
Στη apple δεν ανακάλυψαν ακομα τους αντίχειρες...

1347964988431.jpg

Αντρεα, παντως εχεις τεραστιο αντίχειρα! :p

To θεμα το είχαν αναλυσει παλαιοτερα εδω:
iPhone-vs-Galaxy-SII.jpg

http://www.androidauthority.com/why...5-inch-displays-and-probably-wont-ever-30895/

"But, try performing those tasks with phones whose display measures at least 4 inches diagonally. While you can comfortably tap away within the range of your thumb’s reach, there will certainly be remote buttons and whatnot that will have you fidget with your hand–which risks your phone’s falling to the ground. You have no choice but to use your other hand instead. That is what makes large screens ultimately useless, as shown in the image by Calling All Geeks."

Προσωπικά δεν εχω κανει συγκριτικες δοκιμες, αλλα οσες φορες έπιασα smartphone με μεγαλη οθόνη, το βρηκα αβολο στην χρήση...

Χα χα....
Παντως δεν ειναι ο δικος μου αντίχειρας .
Υποθετω πως στις φωτογραφιες το πρασινο τοξο αφορα την κίνηση του αντιχειρα πανω στην οθονη..
Και αυτοι τωρα υποτίθεται πως εκαναν σοβαρη ανάλυση...

και ομως... στο δικο μου iphone αυτη ακριβως ειναι η πειοχη που φτανει ο αντιχειρας!
Εσυ λες να το εκαναν στη τυχη ?
Η εχουν προβλημα να φτιαξουν μια μεγαλυτερη οθονη ?

Μη ξεχνας επισης το γυναικειο κοινο, που αποτελει τεραστιο μεριδι αγορασ!