ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
κινείς κάθετα την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά, σαν να σκανάρεις την οθόνη με το χέρι σου. Πρέπει όμως να ενεργοποιήσεις αυτό τον τρόπο από τις ρυθμίσεις - κίνηση.
Κάτσε γιατί με πιάνεις κάπως τώρα.. Πώς γίνεται το screenshot;Σε εμένα είναι με volume & power.
κινείς κάθετα την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά, σαν να σκανάρεις την οθόνη με το χέρι σου. Πρέπει όμως να ενεργοποιήσεις αυτό τον τρόπο από τις ρυθμίσεις - κίνηση.
το προβλημα με το Home button, ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να το αντικαταστησει στο Iphone.
Στο ipad ειναι ευκολο γιατι υπαρχει ο Getsure με τα 5 δαχτυλα (οχι μουτζα) , ενω δεν γινεται να τη κανεις αυτη στο Iphone(μικρη επιφανεια).
Δεν είναι πρόβλημα
Απλά τα κάτω 25-50 pixels όποτε χρειάζεται θα δείχνουν ένα κύκλο-image-button αντί για να υπάρχει μηχανικό κουμπί. Touch είναι η οθόνη no problemo.
ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με το χειρισμο του κινητου με το ενα χερι;
Σε κουλους απευθυνεται η συσκευη;
ποτε μου δεν χρησιμοποιω κινητο με το ενα χερι,οσο μικρο και να ειναι.
Μου φαινεται εντελως παραλογο,εκτος κι αν υπαρχει προβλημα ανατομιας.
Στη apple δεν ανακάλυψαν ακομα τους αντίχειρες...Παράλογο είναι να λέει κάποιος ότι μόνο το iphone δουλεύεται με το ένα χέρι. Ας σταματήσει αυτό το τροπάριο. Εκτός εάν μιλάμε για το τεράστιο Note ή το Dell Streak, δεν υπάρχει κινητό που να μην δουλεύεται με το ένα χέρι.
Αν είναι δυνατόν, ένα εκατοστό παραπάνω πλάτος να κάνει το iphone δύσχρηστο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.