Ρε Συριε, το "προφανως" σου μου αρέσει!![]()
Αν ηταν τοσο προφανές, θα το ειχαν κανει εδω και καιρο. Υπαρχουν θέματα εργονομιας, τα οποια για αλλες εταιριες ειναι αδιαφορα, οχι ομως για την apple.
Αλλωστε, αν ήθελε, θα ακολουθουσε την λογικη "παντοφλας" πολυ εύκολα, τα κοστη ειναι γελοια σε αυτο το επίπεδο.
Τεσπα, εδω θα ειμαστε σε μερικα χρονια να δουμε..
παραμενει πολυ πιο λειτουργικό, σταθερό και εύχρηστο
Δεν διαφωνώ Τακη.
Για σκέψου όμως, η όλη ιστορία όμως δεν αρχίζει να μυρίζει Microsoft.......;
Σε πολλά επιπεδα: Συνήθειας από εμας τους χρήστες, ''Δέσμευσης'' από ένα παλιό λειτουργικό / θεματα συμβατότητας κλπ
Θα μου πεις, εταιρίες ειναι, τί να κανουν;
Να ευχομαστε (και να βοηθάμε ίσως κιόλας) να υπάρχει ανταγωνισμός (γιατι αλλιώς θα βλέπουμε το iOS με μονη αλλαγη τις σειρές τα κουτακια να αυξάνονται καθε 2 χρόνια μεχρι η κόρη σου να τελειωσει το σχολείο)
Όχι, όχι και όχι από τη δική μου εμπειρία![]()
Δεν διαφωνώ Τακη.
Για σκέψου όμως, η όλη ιστορία όμως δεν αρχίζει να μυρίζει Microsoft.......;
Σε πολλά επιπεδα: Συνήθειας από εμας τους χρήστες, ''Δέσμευσης'' από ένα παλιό λειτουργικό / θεματα συμβατότητας κλπ
Θα μου πεις, εταιρίες ειναι, τί να κανουν;
Να ευχομαστε (και να βοηθάμε ίσως κιόλας) να υπάρχει ανταγωνισμός (γιατι αλλιώς θα βλέπουμε το iOS με μονη αλλαγη τις σειρές τα κουτακια να αυξάνονται καθε 2 χρόνια μεχρι η κόρη σου να τελειωσει το σχολείο)
Ελα τωρα που η (παντελώς άχρηστη) CPU και οι μικρες διαφορες στο βαρος ειναι καινοτομίες...Νταξ, ως ενα σημείο ναι, οταν γίνεσαι leader της αγορας, γινεσαι πιο συντηρητικος στις επιλογες σου.. Ομως, σε αντίθεση με την MS δεν νομίζω ότι η apple εχει επαναπαυτεί και συνεχιζει να καινοτομεί.. Πχ φέτος με τον νέο Α6 επεξεργαστή και το γεγονος πως παρα την μεγαλύτερη οθόνη, εκαναν το ιphone πολυ ελαφρύτερο και πιο λεπτό, χωρις μαλιστα χρηση πλαστικων όπως οι ανταγωνιστες...
Η Apple καινοτόμησε, ναι και τις χρωσταμε ως καταναλωτες (αρκεί βεβαια να μη τη (χρυσο)πληρώνουμε κιόλας ελλείψει ανταγωνισμου...)Eχεις ενα δικιο... αλλα μη ξεχνας οτι η Apple ειναι αυτη που καινοτομει εδω και 10 χρονια.
Η ΜS δεν καινοτομησε ποτε, οι χρηστες της δεν ηταν - ειναι ποτε ικανοποιημενοι, δεν εβγαλαν ποτε κατι πρωτοποριακο, ηταν παντα πισω απο τις εξελιξεις.
Δεν συγκρινονται για μενα .
Απλα η Apple θα μπορουσε να δωσει περισσοτερα, αν ο ανταγωνισμος ειχε να δειξε κατι καλυτερο, σε ολα τα επιπεδα.
Προοδος ειναι, καινοτομία όχι.Ρε Συριε, δεν ειναι καινοτομια να βαζεις διπλασιας ισχύος CPU, δικης σου σχεδιασης, η οποια να εχει μικροτερη κατανάλωση, σε ενα μικροτερο case αλλα με μεγαλυτερη αρα πιο ενεργοβορα οθόνη;! Δεν ειναι επανασταση, ειναι ομως πρόοδος!
Ετσι ακριβώς!700$ η μετοχη της apple σημερα.
Τους εχουμε κανει μαγκες
Θα παρω και εγω το 5, αν μου κοστισει μαξ 100 αντε κομματια να γινει 150.
Τα 700 ευρω ειναι τιμη που απευθυνεται σε εργοστασιαρχες πλεον....
Η Apple καινοτόμησε, ναι και τις χρωσταμε ως καταναλωτες (αρκεί βεβαια να μη τη (χρυσο)πληρώνουμε κιόλας ελλείψει ανταγωνισμου...)
Αλλα για την MS διαφωνώ:
Καινοτόμησε πολλά χρονια πίσω απλώς, με τα Win (και με τα πρώτα και τα XP).
Το γεγονός ότι προσέφερε μία πλατφόρμα (ακόμα και το DOS) για να μπορέσουμε να κάνουμε, από τότε και μέχρι σήμερα, άπειρα πράγματα (κάποια απο τα οποία ακόμα η Apple δεν τα προσφέρει - πχ games, htpc, δουλειά (εξειδικευμένη)) δεν ειναι καινοτομία;
Απλώς αυτά τα έχουμε ''συνηθίσει'', τα θεωρούμε δεδομένα, γκρινιάζουμε και χαιρόμαστε με το νέο, αυτό το με το οποίο έδωσε ''χρωμα'' στην ζωή μας η Apple.
700$ η μετοχη της apple σημερα.
Τους εχουμε κανει μαγκες
Θα παρω και εγω το 5, αν μου κοστισει μαξ 100 αντε κομματια να γινει 150.
Τα 700 ευρω ειναι τιμη που απευθυνεται σε εργοστασιαρχες πλεον....
Ετσι ακριβώς!
Προοδος ειναι, καινοτομία όχι.
Για τη CPU τα χουμε πει βρε Τακη 100 φορες: Ακόμα και αυτη του 4S παραμένει σε ένα τεράστιο ποσοστό αχρησιμοποιητη απο το 90% των χρηστών, στο 90% των περιπτώσεων.
Παρηγγειλε το, μη μας ζαλίζεις!Πάντως σε video που είδα, η βελτιωση απο το ηδη ταχυτατο 4s ειναι εντυπωσιακη, ειδικα σε εφαρμογες οπως η camera που τραβαει φωτός με ταχυτητα πυροβόλου ή και κανει επεξεργασία εικονας και stitching στο panorama mode, σχεδον σε πραγματικο χρόνο. Μπορει να μην απαιτειται απο τις περισσοτερες εφαρμογες, αλλα ειναι παντα καλο να εχεις εξτρα γκαζι, ειδικα οταν στηριζεται σε ενα solid σασι (IOS).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.