[Επίσημο] iPhone 5

Εγω περιμένω το note 2 υποτιθεται αλλά με όσα έχω δει αυτές τις μέρες σκιάχτηκα. Μάλλον θα περιμένω κανένα μήνα να κυκλοφορήσει πρώτα, μην τρέχω και δεν φτάνω με το after sales που...απολαμβάνουμε στην Ελλάδα. Ίσως τελικά να είναι καλύτερα που δεν ήταν η Ελλάδα ούτε καν στην δεύτερη παρτίδα για το iphone. Να αποροφήσουν τα πρώτα στην Αμερική κτλ, και στην Ελλάδα να έρθουν 5άρια χωρίς τις παιδικές ασθένιες όσο γίνεται.

Τα προβλήματα που έχει ως σήμερα το 5αρι μαζεμένα:

6) Φωτογραφίες μικρότερης ανάλυση σε night mode

Δεν νομίζω ότι μπορείς να το θεωρήσεις αυτό πρόβλημα. Για να μπορέσει να σου βγάλει την καλύτερη δυνατή εικόνα συμπιέζει την ανάλυση (τα 4 pixel τα συνδυάζει σε ένα) όπως κάνει και η Nokia με το Pureview. Είναι λογικό όταν ζητάμε κάτι τέτοιο από ένα μικροσκοπικό αισθητήρα που έχει ένα κινητό. Εδώ DSLR μηχανές και δεν βγάζουν καλές φωτογραφίες το βράδυ.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, σαφώς είναι fail.

Αυτό όντως δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόβλημα αν το κινητό σε πληροφορούσε με κάποιο τρόπο ότι θα το κάνει, π.χ. αν σου έλεγε "Night Mode (2M pixels)" και φυσικά αν υπήρχε τρόπος να το παρακάμψεις και να τραβήξεις στα 8Μ με τις όποιες συνέπειες.

Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς λέει ή δεν λέει, οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω περαιτέρω.

ολα τ ανικειμενα απο αλουμινιο , φθειρονται ευκολα.
Το ιδιο γινεται και με τα MBP , εχω απο το 2004 λαπτοπ Apple αλουμινενια, και αν δε προσεξεις φυσικα και θα γρατζουνιστουν.
Fail ειναι οι αστειοι τυποι που το πετουν κατω, βαζουν τις κορες τους να το χτυπουν με μανια , με τα κλειδια τους κλπ.
Προσφατα πηρα ενα αλουμινενιοποδηλατο (ΚΤΜ) , με ματ βαφη , και φυσικα γδαρθηκε τη πρωτη μερα (οχι σε βολτα , αλλα οταν πηγα να το βαλω στο αμαξι) .... 2500 ποδηλατο και φαινεται ηδη γρατζουνισμενο.... οποτε με λεμε χαζομαρες.

ολα τ ανικειμενα απο αλουμινιο , φθειρονται ευκολα.
Το ιδιο γινεται και με τα MBP , εχω απο το 2004 λαπτοπ Apple αλουμινενια, και αν δε προσεξεις φυσικα και θα γρατζουνιστουν.
Fail ειναι οι αστειοι τυποι που το πετουν κατω, βαζουν τις κορες τους να το χτυπουν με μανια , με τα κλειδια τους κλπ.
Προσφατα πηρα ενα αλουμινενιοποδηλατο (ΚΤΜ) , με ματ βαφη , και φυσικα γδαρθηκε τη πρωτη μερα (οχι σε βολτα , αλλα οταν πηγα να το βαλω στο αμαξι) .... 2500 ποδηλατο και φαινεται ηδη γρατζουνισμενο.... οποτε με λεμε χαζομαρες.

Γιάννη συνεχίζεις να απαντάς θεωρώντας ότι το πρόβλημα είναι ότι το κινητό γρατζουνιέται. Εάν ήταν αυτό κανένας δεν θα μιλούσε. Μιλάμε ξεκάθαρα για ξεφλούδισμα του μαύρου αλουμινίου χωρίς καν χρήση σε τσέπη.
Είναι τελείως διαφορετικό και καθαρά αστοχία υλικού.

Ρε συ, που ειδες το ξεφλουδισμα;; Μονο για εύκολες (ή δύσκολες) γρατζουνιες διαβάζω!
Για δωσε κανενα link..

και υπαρχουν πολλα τεστ,αντικρουομενα οπως πχ εδω.... που το iphone αντεξε μια χαρα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωραίο security στο Apple Store. Αλλά θα μου πεις αφού δεν το πήρε να φύγει, τι τους νοιάζει?

δεν υπαρχει ξεφλουδιασμα, μονο γρατζουνισμα... κι εχω βαλει ηδη 2 λινκ που δειχνουν οτι δεν γινεται ευκολα.
Πρεπει να προσπαθησεις αρκετα.
Λετε συνεχως ανακριβειες .....

Δοκιμασε αν θελεις (και αντεχεις) να κανεις τετοια τεστ σ ενα αλουμινενιο και βαμμενο αντικειμενο και θα δεις τι θα παθει !

ΥΓ... δεν ειδα κι εσενα να απαντας στα δικα μου λινκ, τη παπια κανουμε ?-bye-

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

και υπαρχουν πολλα τεστ,αντικρουομενα οπως πχ εδω.... που το iphone αντεξε μια χαρα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τεραστιος καφρος ο τύπος που το γρατζουνάει μεσα στο apple store! :p

δεν υπαρχει ξεφλουδιασμα, μονο γρατζουνισμα... κι εχω βαλει ηδη 2 λινκ που δειχνουν οτι δεν γινεται ευκολα.

Δοκιμασε αν θελεις (και αντεχεις) να κανεις τετοια τεστ σ ενα αλουμινενιο και βαμμενο αντικειμενο και θα δεις τι θα παθει !

Εάν υπάρχει λόγος να αντικρούσω κάποιο λίνκ θα το κάνω. Να απαντήσω απλώς για να το κάνω, δεν υπάρχει λόγος. Όπως όμως θα δεις στα 2 παρακάτω λινκ που δίνω στον Τάκη, μιλάμε για κινητά που βγάζοντας το από το κουτί έχει ξεφλουδίσει. Δεν μιλάμε καν για χρήση.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ρε συ, που ειδες το ξεφλουδισμα;; Μονο για εύκολες (ή δύσκολες) γρατζουνιες διαβάζω!
Για δωσε κανενα link..

http://www.hardwarezone.com.ph/tech...Body+with+Chipped+Paint+Right+Out+of+the+Box?

Και το βιντεάκι του ifixit με το πιτσιρίκι έχει μπει και σε προηγούμενο ποστ.

http://techcrunch.com/2012/09/24/657820/

Αυτα που εβαλες δεν ειναι ξεφλουδισμα, γρατζουνιες σε γωνιες ειναι.

η Apple εχει παραδεχτει οτι υπαρχει ελλατωματικη παρτιδα, και ολα τα κινητα που ηρθαν με προβλημα εξ αρχης, θ αντικατασταθουν.
Δεν ειναι το ιδιο ... απο τα λινκ που εβαλα, αποδυκνυεται οτι δεν γρατζουνιουνται ευκολα .... τελος!

Δεν ειναι αυτα ξεφλουδισμα. Για το πρώτο (καποια iphones που ήρθαν απο το εργοστασιο με σημάδια) η apple αναγνωρισε το προβλημα και το απόδωσε σε μια ελλατωματικη μηχανη παραγωγης οποτε αντικαθιστουν τα προβληματικα κομματια με νέα.
Στο δεύτερο, δεν ξεφλουδιζει απλα γρατζουνιζεται.

ΟΚ, υπάρχει η κλασική ανοδίωση και υπάρχουν και πολύ καλύτεροι τρόποι να "περιποιηθεί" κανείς το αλουμίνιο ώστε να γίνει πιο όμορφο (ΟΚ, υποκειμενικό αυτό) και πιο ανθεκτικό (αναμφισβήτητα):

http://www.youtube.com/watch?v=ZPZ7y1EDKvk&feature=player_embedded

Ειδικά από την Apple που μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες και high tech λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από την απλή ανοδίωση.

Δεν καταφερε να το γρατζουνησει τελικα ... αν αυτο λεει κατι!

Δεν λέει, γιατί απλά αυτό που κάνει δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Κανείς δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο με το κινητό του. Αλλά να το βάλει στην τσάντα με κλειδιά, στην τσέπη με σκόνη κλπ. τότε να το δεις. Όχι ότι έχει σημασία. Όλα τα κινητά γρατζουνιώντε. Το θέμα είναι ότι όπως λέει και στο παραπάνω λινκ, μερικά 5άρια έρχονται από το κουτί ξεφλουδισμένα.

ΟΚ, υπάρχει η κλασική ανοδίωση και υπάρχουν και πολύ καλύτεροι τρόποι να "περιποιηθεί" κανείς το αλουμίνιο ώστε να γίνει πιο όμορφο (ΟΚ, υποκειμενικό αυτό) και πιο ανθεκτικό (αναμφισβήτητα):

Ειδικά από την Apple που μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες και high tech λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από την απλή ανοδίωση.

Δηλαδή ουσιαστικά το καίνε και το μαυρίζουν? Απίστευτο, δεν είχα ξαναδεί πως γίνετε. Μπογιά νόμιζα ότι είναι.

λοιπον, για να τελειωνει το αστειο.... θετεις 2 προβληματα.

1) Καποια κομματια εφτασαν στους κατοχους "γρατζουνισμενα" ... αυτο οφειλεται σε ελλατωματικη παρτιδα και τα κινητα αυτα θ αντικατασταθουν.

2) Τα υπολοιπα , θα γρατζουνιστουν αν δεν τα προσεχεις... τελε ια και παυλα.
Αυτο συμβαινει με ολα τα αντικειμενα αλουμινιου που εχουν υποστε βαφη. (σου εφερα παραδειγμα "ειδικου" και "πανακριβου" ποδηλατου με ειδικα βαφη για ν αντεχει σε κακουχιες βουνου)

Για μενα "end of story " ....