Φυσικά και το γνωρίζω... η κάμερα του 4 είναι όντως καλή άλλα το πρόβλημα είναι πρόβλημα όσο κοινό κι αν ειναι. Το lg παραπάνω δεν έχει τόσο καλή κάμερα όμως ΔΕΝ το εμφανίζει αυτό!
Επαγγελματικες καμερες, αξιας πολλων χιλιαδων ευρω εχουν το ποιο κοινο προβλημα με το ccd αιθητηρα τους.
To περιγραφει to dpreview σαν blooming kai μπορεις να το δεις και σε βιντεο .
![]()
Μαλλον κι αυτοι εξαπατουσαν το κοσμο ....
Οπως σου απάντησα ήδη, το γνωρίζω το φαινόμενο αν και το εχω δει ελαχιστες φορες (σχεδόν καθόλου) με d7000 & d3000, ποτέ επίσης με του λάου το LG Ε900 που παρέθεσα ποιο πριν.
Δε λεμε ΜΗ το πάρετε, απλά δε μπορούμε ρε παιδιά να "προσπεράσουμε" ΚΑΙ αυτό στην προκειμένη περίπτωση. Deal breaker ΔΕΝ είναι, issue είναι και ΑΝ δε τραβήξουμε τα αυτιά στην mAPPLE οπως θα έπρεπε να είχατε κάνει ήδη με το 4 (αλλά σιγή ιχθύος) θα συνεχίσετε να έχετε το ιδιο issue ξανά και ξανά!. Ε αφού το έχουν και οι ακριβές (προ 4ετιας φωτογραφικές και ίσως και κάποιες ακόμα) εε normal να το έχουμε κι εμείς! δεν είναι δικαιολογία.
PS Humor mode on: Κατα τα άλλα το ειπε και ο Jimi "Purple haze all in my brain, Lately things just don't seem the same" Προφήτης o Μέγιστος!
ναι, φυσικα, με ΜΟΝΟ 5 κατομμυρια πωλησεις το πρωτο ΣΚ... μαλλον αποτυχια το λες !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.