[Επίσημο] iPhone 5

Δεν πρόσεξα φιλοσοφικά και ''ψαγμένα'' σχόλια να γράφονται στην υποκατηγορία android.
Αυτό δεν τα λέει όλα?

ΥΓ:το φρούτο στο avatar μου δεν δηλώνει ότι είμαι υπέρ του νεου iphone
απλά μου αρέσει ο πινακας...:Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Και εγω την ιδια πληροφορηση εχω..

Επιβεβαιώνω για τις 19/10, μια πιθανή τιμή που μου έδωσαν είναι τα 670

Η "Document" ενημέρωσε με email όσους έχουν κάνει προπαραγγελία ότι από τις 15 έως 30 Οκτώβριου θα το έχουν.

Αλλά σε πρώτη φάση θα το πάρουν μόνο όσοι έχουν δώσει προκαταβολή!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Επισημα προς τα έξω όχι, αλλα η cosmote ενημερωσε την εταιρια μας για 19.
Ε, τι να κανουν οι ανθρωποι, εδωσαν εκει μια η/μ να ησυχασουν (Double Tsoureki with extra cheese) :p

Περαν της πλακας παντως, ειναι περιεργο που τοσο καιρο δεν εχει δωθεί επισημα η/μ.

Στην παρουσιαση της Apple δεν υπηρχαν η/μ ανα group;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Στην παρουσιαση της Apple δεν υπηρχαν η/μ ανα group;

δόθηκε ένα αόριστο "και σε πολλές άλλες χώρες ως τον δεκέμβριο" χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις
στο μεταξύ οι μαυραγορίτες λαδέμποροι τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση :-)

Παιδιά άσχημα νέα για όποιον περιμένει. 2 Νοεμβρίου θα έρθουν ελάχιστα άσπρα. Και από εκεί και πέρα υπάρχει ενημέρωση για πολύ καθηστέρηση.
Και ναι είναι από έγκυρη πηγή.

Παιδιά άσχημα νέα για όποιον περιμένει. 2 Νοεμβρίου θα έρθουν ελάχιστα άσπρα. Και από εκεί και πέρα υπάρχει ενημέρωση για πολύ καθηστέρηση.
Και ναι είναι από έγκυρη πηγή.
Ασπρα;

Μαλλον το θεμα με τη μπογια στο μαυρο το πηρε σοβαρα η Apple....

εχω το 4s [normal] ,,,, εβαλα την iOS version 6 και μου κανει κατι κουλά πχ εχω αυτοματη φωτεινοτιτα οθονης και
μερικες φορες στα καλα καθουμενα την βαζει στο max ή δεν κλεινει η οθονη αυτοματα μετα την χρηση με αποτελεσμα
να μενει ανοιχτη και να τρωει την μπαταρια σιγουρα προκειται για bug ,,,, να δουμε ποτε θα τα φτιαξουν ;;;