[Επίσημο] iPhone 5

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Μια χαρά διάβασα όλο το παραλήρημα. Και δεν έκανα κανένα βιτριόλικο σχόλιο. Το παλικαράκι είναι funboy και καλά κάνει. Όχι όμως να λέμε και ότι είναι κορυφαίο review. Πιο πολύ σαν δελτίο τύπου της Apple είναι.

"παραλήρημα"= βιτριολικο σχόλιο.
Το review ειναι αναλυτικοτατο σε σχεση με τις λειτουργιες και τα χαρακτηριστικα της συσκευης. Μακαρι ολα τα review,να ηταν τοσο αναλυτικα..

Το εν λογω review ειναι προφανως απο ''προσωπική σκοπια'' (βλ. λίγος fanboyισμος :p) την οποία όμως αν αποδεχθείς, δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα.

Και αυτο γιατι, ακριβως επειδη ειναι fanboy/πορωμενος/πεςτοοπως θες, μπαινει σε ''λεπτομερειες'' που οντως ειναι οικίες στους χρήστες.

Ακριβώς.. Ειναι ενα review ενός ανθρωπου που προφανως αγαπαει τα προιοντα apple και εκανε τον κοπο να το "ξεψαχνίσει".. Δεν καταλαβαινω που ειναι το μεμπτό, οταν μαλιστα αυτα που γραφει ειναι σωστά, ενω προσεχει να αποφυγει και τις κόντρες με ανταγωνιστικα μοντελα..

Mερικες φορες απλοι χρηστες ειναι πιο φανατικοι και απο τα στελεχη των ιδιων των εταιριων,ετσι μεσα στη παρορμηση τους γραφουν ακραιους σχολιασμους.Αυτο βεβαια δεν αφορα μονο την Apple, αλλα πολλες εταιριες.Ας μην ξεχναμε το παραδειγμα των Βρετανων rewiers ηχου για οτι παραγοταν στο Ηνωμενο Βασιλειο,και τους χιλιαδες πιστους που τους ακουγαν και ακολοθουσαν με θρησκευτικη ευλαβια

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Δες και εδω:
http://www.squaretrade.com/cell-phone-comparison-study-nov-10

after12months.gif

Αν ασχοληθεις, θα δεις οτι υπαρχει πολυ πληροφορια στο web, εαν σε ενδιαφέρει το θέμα...

εγω παλι βλεπω οτι η apple βγαινει τριτη στα failures (με 2 μολις μοντελα στον πινακα)

Πρέπει μάλλον να υπολογίσεις το market share/volume της κάθε εταιρίας σε smartphones την δεδομένη χρονική στιγμή.

Για τους κατόχους:
Εδώ μπορείτε να τσεκαρετε μήνα παραγωγής βάζοντας το serial number:
http://www.chipmunk.nl/cgi-fast/applemodel.cgi

Το δικό μου ήταν Οκτώβριος άρα πολύ φρέσκο (ένα από τα θετικά του πιο καθυστέρημενου λανσαρισματος στην Ελλάδα).

Καλή Κυριακή σε όλους!!!
τσέκαρα και το 5-άρι της αδελφής μου στο παραπάνω site που έδωσε ο Τάκης...και εκείνης είναι παραγωγής Οκτωβρίου...

χθες είχα την ευκαιρία να έχω στην κατοχή μου το-εν λόγω-5-άρι και έβγαλα κάποια συμπεράσματα:

είναι πανέμορφο..απίστευτα ελαφρύ(νομίζεις ότι είναι...ψεύτικο...λόγω του μικρού βάρους του) και τρομερά γρήγορο...η διαφορά με το 4-άρι μου είναι μεγάλη...είναι αλήθεια...

η οθόνη είναι...χάρμα οφθαλμών και η ποιότητα των φωτογραφιών και του video με άφησε...άφωνο....

σίγουρα μπορώ να ζήσω με το 4-άρι μου και βέβαια ακόμα πιο άνετα με το 4S....αλλά βρε παιδί μου μόλις το πιάσεις στο χέρι σου έχεις...θέμα...:rolleyes:

ΥΓ: έχω κινηθεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορους χώρους και πουθενά δεν πέτυχα κάποιον με το 5-άρι....αναρωτιέμαι για την διαθεσιμότητα των συσκευών...τόσες λίγες δόθηκαν??? :hmmmm2:

Πήγα αήμερα σε ένα Γερμανό να πάρω μία μπαταρία για ένα παλιό ασύρματο dect (άσχετο, 16 ευρώ χρεώνει την μπαταρία. Με 17,90 πήρα καινούριο Panasonic. Μπράβο στον Γερμανό και την Orbit( αν την έχει ακόμη)) και είχε ένα 5 παραπεταμένο. Κάνεις δεν ασχολιόταν μαζί του. Πάνε οι εποχές που για το 4 είχε 3-4 άτομα ουρά.

Το περιεργαστήκα αρκετά. Ποιοτικό σαφώς (αλίμονο. Όχι η Τζίνα) και ΠΟΛΥ γρήγορο. Μάλλον κάνανε επίτηδες αργά τα 4S γιατί τέτοια διαφορά δεν δικαιολογείται στα "καθημερινά". Φωτό βιαστικές πολύ καλές. Το σχήμα είναι παράταιρο αλλά μάλλον συνηθίζεται. Εδώ άλλοι έχουν συνηθίσει το φερυ-μποτ Note. ΟΜΩΣ το προσόν της "μικρής οθόνης" πλέον έχει χαθεί. Με τα αρκουδόχερα μου "έχανα" περίπου την περιοχή με τις τρεις πάνω αριστερά γωνιακές εφαρμογές. Ήθελε τέντωμα αρκετό το δάχτυλο.

Γενικά όμως αν έκανε 150 ευρώ φθηνότερα θα άξιζε πολύ.

FYI το 4s όταν είχε κυκλοφορήσει ήταν το πιο γρήγορο κινητό σε μετρήσεις, όπως είναι τώρα το 5αρι.

Πρέπει μάλλον να υπολογίσεις το market share/volume της κάθε εταιρίας σε smartphones την δεδομένη χρονική στιγμή.

γι'αυτό ο πίνακας μετράει ποσοστά, για να βγάλει από την μέση τον παράγοντα "αριθμός συσκευών"
γιατί άμα το είχε σε απόλυτο αριμό συσκευών, με βάση το τεράστιο μερίδιό της, η apple θα έβγαινε πρώτη με τεράστια διαφορά πχ από την HTC

Τελικά θα βγει 5s μετά τις γιορτές όπως έλεγαν κάποια δημοσιεύματα;
Οϊ βρε, ποσο S να βγαλουν ακόμα;

Ηδη, αυτό γλυστραει σαν χελι απο το χερι (επειδη ειναι γΛηγορο, καλε)

:p

Να πάρει!Το έπιασα στα χέρια μου και ένα ανέλπιστο ρίγος με διαπέρασε. Δεν αντιστάθηκα
παρά τη μικρή επιδότηση... Ε, τα γνωστά ταχύτατο και κάθεται πολύ ωραία στο χέρι. Το
βάρος του δεν είναι σαν ψεύτικο όπως λεγεται αλλά μάλλον ιδανικό. Τώρα μένει να του
βάλω καμιά high end ζελατίνα γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψει.

εχω το ταληρο (iphone5)εδω και 3 μερες και τα βαζω διπλα διπλα με το 4s η διαφορα ειναι πραγματικα αισθητη πολυ πιο γρηγορο στο δικτυο η οθονη πραγματικα υπεροχη το βαρος αισθητα ελαφρυτερο το παχος επισης και η τιμη πιο τσουχτερη!!!!!!απλα ενα δωρο στον εαυτο μου γιατι τον χρονο που περασε δεν αγορασα σχεδον τιποτα σε σχεση με αλλες χρονιεσ

Καλα πιάνω το 4 και ειναι λες και κρατάω τούβλα :P

Απλα επειδη έχω και iPad οταν το συνδέσω το iPhone με iTunes και κατεβασω εφαρμογή θα μου παει στο iPhone ετσι;