[Επίσημο] iPhone 5C

Ψαχουλευω το πρασινάκι. Τραγικό δεν το λες, (αν ξεπεράσεις το αρχικό σοκ του λαχανί), αλλά δε "δείχνει" την τιμή του. Στα 300-350 $ θα το θεωρούσα συμπαθητική επιλογή, αλλά για την κατηγορία τιμής που πλασάρεται μοιάζει φτηνιάρικο.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

xaxa... καλο ! :p

Αυτο που λεω δεν ειναι τυχαιο... και φυσικα μονο καποιος που ψαχνει καλυτερα μπορει να καταλαβει τι εννοω (κι εχει στα χερια του iphone με ios 7) .
Το εχουν "υποδειξει" αλλωστε και πολλα reviews.

Η Αpple στο νεο λειτουργικο , εχει αρχισει να χρησιμοποιει ακομη περισσοτερο τα gestures.. και κυριως αυτα που δε χρειαζεται ν απλωσεις τον αντιχειρα σου σε ακραιες θεσεις.
Απο την αρχικη οθονη που ξεκλειδωνει οπουδηποτε, απο το notification center που αλλαζεις τα tabs με swipe, στο mail kai safari που μπορεις να πλοηγηθεις με swipes κλπ.
Αυτο δειχνει οτι το ψαχνουν και δε πετουν ετσι απλα μια οθονη 5" μονο για εντυπωσιασμο (οπως το κανουν οι αλλες εταιρειες).

Αυτο ειναι που τη ξεχωριζει αλλωστε.
Και γι αυτο την αγαπαμε... προσοχη στις λεπτομερειες.
.

Απο περσι τα γραφω αλλα δεν...
Το μεγεθος της οθονης δεν ειναι για χαΐδεμα σε ολο το μηκος και πλατος αλλα για άνετη θεαση ...
Το οτι μπορεις να χρησιμοποιήσεις με gestures σχεδον ολες τις λειτουργίες του κινητού σου δεν ειναι κατι καινουργιο .
Η lg φετος το προχωρησε ενα βημα παραπανω προσθέτοντας ξυπνημα της οθονης με διπλο tab που σαν λειτουργία με Gesture ειναι πιο δύσκολη απο ολες της αλλες και η μονη που απαιτούσε hardware λειτουργία ( οι ως τωρα λειτουργίες με τον αισθητήρα δεν ηταν πολυ πρακτικες) .
Φυσικα λειτουργίες με Gestures χρησιμοποιούν ολοι οι launcher εδω και καιρο.
Μαλιστα στο s3 μου εχω τουλάχιστον 15 gestures που κάνουν την χρηση του παιχνιδάκι .

το θεμα με το android ειναι οτι ο καθενας κανει οτι θελει… αλλος εχει 5 gestures , αλλος 10 , αλλος καθολου.
Αλλες εφαρμογες τις χρησιμοποιουν , αλλες οχι.

Αυτος ειναι κι ενας λογος που με κρατησε μακρια αν και το προσπαθησα.
Δεν υπαρχει ενιαια πολιτικη και γι αυτο ο χρηστης μπερδευεται περισσοτερο.

Τεσπα…. τα πραγματα εξελισσονται πολυ και στο μελλον ελπιζω να δουμε ακομη πιο εξυπνες και λειτουργικες υλοποιησεις, σε ολα τα κινητα.

Δεν υπαρχει ενιαια πολιτικη και γι αυτο ο χρηστης μπερδευεται περισσοτερο.

Κάποιοι προτιμούν τις πολλές επιλογές, άλλοι να τους παίρνουν από το χεράκι. iΣτράτα, iΣτρατούλα... :Banane0:

προτιμω να κανω 8 πραγματα απο τα 10 ευκολα, γρηγορα και αξιοπιστα παρα και τα 10 , αλλα με τα valium παραμασχαλα!
Η ψυχικη μου ηρεμια ειναι ανεκτιμητη … :p

Για ποια ευκολα και γρηγορα μιλατε;
Εδω στο διπλα θεμα, διαβασα 5 σελιδες για ενα απλο copy paste.
Λετε οτι δεν μπερδευεται ο χρηστης, αλλα εγω που δεν εχω ιδεα απο ios, δεν καταλαβα τιποτα στην συζητηση που ειχατε και μιλαμε απλα για ενα copy paste !!!!!

Προσωπικά έχω χάσει δύο φορές όλες μου τις επαφές (ευτυχώς τη δεύτερη είχα κρατήσει Google backup), ενώ έχω βρεθεί και στην Αμερική χωρίς τίποτα στο κινητό μου επειδή το iTunes τράβαγε ζόρια με τον εδω υπολογιστή οτι δεν ήταν ο σωστος της library και συγχρονισε σε...Factory mode (κενο). Φαντάζομαι το δεύτερο κάπως ρυθμίζεται, αλλά με συγχωρείτε, το κινητό το παίρνω ώστε να είναι εργαλείο μου, όχι να γίνω εγω εργαλείο δικό του και να κάθομαι να διαβάζω κατεβατά για το πως θα προσαρμόζω τη λογική μου στην κοινή παραλογικη της Apple.

Σύντομα θα έχω ένα 5c λευκό στην κατοχή μου, αναβάθμιση από το 3 ετών 4άρι μου, το οποίο δουλεύει άριστα μέχρι τώρα κ θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

για όσους θέλουν πλαστικούρα μπορούν πάρουν μια θηκούλα σαν κι αυτήν και να έχουν ένα 5C:fahne90:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://www.digitallife.gr/tim-cook-iphone-5c-60046

Για όσους ήθελαν να βγάλουν τρελούς, ξερόλες κλπ όσους, με την κοινή λογική, έλεγαν ότι το 5C δεν έχει νόημα (δεδομένης της μικρής διαφοράς τιμής με το 5S)

(Ναι ξέρω, πάλι δεν έχουμε επίσημα στοιχεία κλπ κλπ αλλά για εμένα μια τετοια δήλωση του no.1 μιας εταιρίας με το τουπε της Apple, μεταφράζεται ως "αποτυχία" / στα ματιά άλλων μπορεί να φέρει απλώς ένα μικρό δάκρυ και ένα τηλ στο Κουπερτινο να δουν αν όλοι είναι καλά στην υγεία τους :p)

σιγα μη κλαψουμε ρε Συριε... 55 εκατομμυρια iphone πουλησαν, 4 πιο πολλα απο περσυ και μας λες γι αποτυχια?
Μακαρι ολες οι εταιρειες να ειχαν τετοιες αποτυχιες.

H αναλογια λεγεται οτι ειναι περιπου 3 προς 1 (περιπου) , αρα πουλησε σε ενα εξαμηνο 17 εκατομ 5c ... τρελλη αποτυχια! :flipout:
Μεγαλυτερη σημασια εχει επισης η δηλωση του αυτη... " μπορεί το 5c να μην ήταν τόσο δημοφιλές όσο αναμενόταν, ωστόσο έχει καταφέρει να φέρει νέους πελάτες στο iOS "

ΥΓ... μηπως πρεπει να πας για διεθυνων συμβουλος στην apple ? :p

Last edited: