[Επίσημο] iPhone 5S

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Ναι ρε μανα μου, αλλα δεν μπορώ με τα κινητα unibody (μονος μου-υπαρχουν μαγαζάκια βεβαια).
Δεν μπορείς με τα Apple εννοείς.

My point exactly.

Περαν της πλακας, αυτα που ακριβως ειπες θα επρεπε να ''κουδουνίζουν'' λίγο στο κεφαλι σου για το τρυπακι στο οποίο σε έχει βάλει (ειδικά) η Apple....

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Ναι, αυτο ειναι όντως πλεονεκτημα... μεχρι να πιασεις την πλαστικουρα στο χερι σου! :p
Κι εσυ κι εγω την πλαστικούρα της θηκης πιανουμε...

Αυτα ομως που λες δεν θα έπρεπε να ευνοούν την υψηλή αξία μεταπώλησης.... εκτός αν ο αγοραστής εις γνώση του θέλει να πληρώνει ακριβά για μια συσκευή με μειωμένη μπαταριά (που δεν αλλάζει) και εκτός εγγύησης...

Η καταναλωτική συνείδηση που λέμε...

H υψηλη αξια μεταπωλησης οφειλεται κυρίως στην εξαιρετικη εμπειρια χρησης των iphone και στην φημη του brand.
Αντιθετως με τα samsung που ξεκινουν να πωλουνται στα 750 ευρω για να πεσουν στα 450 μετα απο μερικους μήνες. Τι να πει ο φουκαράς που πηρε το S4 στην αρχη και τωρα θελει να το βγαλει αγγελια;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Κι εσυ κι εγω την πλαστικούρα της θηκης πιανουμε...

το θεμα ειναι οτι μπορείς να το εχεις και χυμα με θηκη flip cover μονο να προστατεύει την οθόνη μπροστά... ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Δεν μπορείς με τα Apple εννοείς.

My point exactly.

Δεν υπαρχει κανενα τρυπακι. Ζυγιζεις υπέρ-κατα και αποφασιζεις. Εγω προτιμώ να έχω unibody κινητό (HTC one/ Iphone) και ας μην έχω αποσπωμένη μπαταρια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Δεν πιάνω πλαστικουρα, αλουμινιο χαιδευω αγαπητέ μου.. :p

Καλα, οπως τη βρισκει ο καθενας...:p

(Να δω οταν παρεις το 5S τι θα χαιδευεις....αν και σ εχω ικανο να βγαζεις την θηκη πριν βρεθουμε για να μη τρως κραξιμο / loudness απο Vader :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Εκει φταιει και η εταιρία παντως που ξεφτιλίζει μονη της την τιμη του προιοντος..

H υψηλη αξια μεταπωλησης οφειλεται κυρίως στην εξαιρετικη εμπειρια χρησης των iphone και στην φημη του brand.
Αντιθετως με τα samsung που ξεκινουν να πωλουνται στα 750 ευρω για να πεσουν στα 450 μετα απο μερικους μήνες. Τι να πει ο φουκαράς που πηρε το S4 στην αρχη και τωρα θελει να το βγαλει αγγελια;

αρα μιλας για hype, εμπειρία χρήσης (αμφιλεγόμενο) κι ας μη κρατα ουτε μέρα η μπαταρία και να κοστίζει οσο ενα καινούριο flagship ρομποτ με 2 χρονια εγγύηση.

καταναλωτική συνείδηση και πάλι... failed ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Καλα, οπως τη βρισκει ο καθενας...:p

(Να δω οταν παρεις το 5S τι θα χαιδευεις....αν και σ εχω ικανο να βγαζεις την θηκη πριν βρεθουμε για να μη τρως κραξιμο / loudness απο Vader :p)

Ρε συ, bumper έχω, αλουμινιο χαιδευω. Παντα bumper είχα!

αρα μιλας για hype, εμπειρία χρήσης (αμφιλεγόμενο) κι ας μη κρατα ουτε μέρα η μπαταρία και να κοστίζει οσο ενα καινούριο flagship ρομποτ με 2 χρονια εγγύηση.

καταναλωτική συνείδηση και πάλι... failed ;)

Μιλαω για την προτιμηση του κόσμου που βγαζει την apple πρωτη στον κοσμο, καθε χρονο, σε ολα τα surveys ικανοποιησης πελατών...
Αυτο και μονο κραταει την τιμή ψηλά (συν του hype, της φήμης κλπ).
Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος να αγοραζεις smartphone ακριβα και να το σκοτωνεις οταν ερθει η ωρα να πουλήσεις, με γεια σου..

Κράτα γερά Τάκη... Μην σε βάλουν κάτω.. Ότι και να χαϊδεύεις είναι καλύτερο απ´τα δικά τους τα φρίσμπυ... :p

Exactly!
Early adopter..
Ακριβως ίδια έλλειψη καταναλωτικής συνειδησης και "ανόητης" συμπεριφοράς με ενα apple fanboy.. Ποιος είπε οτι δεν υπάρχουν και samsung και whatever brand fanboys..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Ρε συ, bumper έχω, αλουμινιο χαιδευω. Παντα bumper είχα!

Οταν εχεις bumper (αυτο εχω κι εγω στο S4) αυτο ''χαιδευεις'' βασικα (και οχι την πλατη - κατι που θα μπορούσε να ισχύει μονο στο 5 ετσι κι αλλιως).

Και το 4/4S με bumber το χα παντα και εχω πει 100 φορες ποσο ''μεταμορφώνεται'' οταν το βγαζεις.

Με αλλα λογια: Ακομα και με bumper, το iPhone χανει σε ένα πολύ μεγαλο ποσοστο την υπεροχή (που εχει απο μαμα) στο design.

Το καλοκαίρι το εχω χύμα και το κατευχαριστιεμαι. Άψογη αίσθηση στο χέρι και χαίρεσε να το βλέπεις. Τι διαολο το πήρα.. Για να το χαίρεται χωρίς γρατζουνιά ο επόμενος αγοραστής και να εχει καλή μεταπωλητικη αξία.. Ψιλό μιζέρια..

Για το χειμώνα μια κομψή θήκη που εχω και για το 4s κ για το iPad ειναι το sleeve (charcoal και grey αντιςτοιχα) από http://www.nedrelow.com

Last edited:
Οταν εχεις bumper (αυτο εχω κι εγω στο S4) αυτο ''χαιδευεις'' βασικα (και οχι την πλατη - κατι που θα μπορούσε να ισχύει μονο στο 5 ετσι κι αλλιως).

Και το 4/4S με bumber το χα παντα και εχω πει 100 φορες ποσο ''μεταμορφώνεται'' οταν το βγαζεις.

Με αλλα λογια: Ακομα και με bumper, το iPhone χανει σε ένα πολύ μεγαλο ποσοστο την υπεροχή (που εχει απο μαμα) στο design.

Διαφωνώ. Την πλάτη "χαϊδεύεις" βασικά σε όταν χρησιμοποιείς το iPhone με bumper. Και επειδή το 5ρι είναι πολυ λεπτο, το bumber δεν το φουσκώνει όσο στο 4s.