[Επίσημο] iPhone 5S

Διαφωνώ. Την πλάτη "χαϊδεύεις" βασικά σε όταν χρησιμοποιείς το iPhone με bumper. Και επειδή το 5ρι είναι πολυ λεπτο, το bumber δεν το φουσκώνει όσο στο 4s.

Με ενα τετοιο http://images.switcheasy.com/products/ECLIPSE_iPhone4S/PopUp/full_size/02_a.jpg grip (αυτο που ''ασπαζεστε'' για να αποδειξετε ποσο καλη ειναι η μικρη οθόνη - χρηση με το ένα χερι κλπ) πως πιάνεις την πλάτη δλδ;

Προφανως το τηλ το πιανεις από τις ακμες του (οπου ακουμπας bumber και οχι σωμα).

Τωρα αν εσυ εννοεις ότι καθεσαι και το χαιδευεις όταν δεν το χρησιμοποιείς, πάσο :p

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Ναι, αυτο ειναι όντως πλεονεκτημα... μεχρι να πιασεις την πλαστικουρα στο χερι σου! :p

Να αντισταθεις του χρόνου και να κρατησεις την hi end πλαστικουρα του iphone 6c που θα έχει παραμείνει στις 4 ίντσες :p

Ποιος ήρθε;

Μια χαρα μένει το 4S στη γκαμα (κατόπιν απαίτησης της Ιωαννάς νομίζω :p)

Διαβάζω δύο φορές σε αυτό το θέμα πως σταμάτησε η παραγωγή των 3,5 και απορώ.
Μέχρι τώρα μόνο για το πενταρι ξέρω πως σταματά η παραγωγή του.
Το 4s θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά κανονικά.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Με ενα τετοιο http://images.switcheasy.com/products/ECLIPSE_iPhone4S/PopUp/full_size/02_a.jpg grip (αυτο που ''ασπαζεστε'' για να αποδειξετε ποσο καλη ειναι η μικρη οθόνη - χρηση με το ένα χερι κλπ) πως πιάνεις την πλάτη δλδ;

Προφανως το τηλ το πιανεις από τις ακμες του (οπου ακουμπας bumber και οχι σωμα).

Τωρα αν εσυ εννοεις ότι καθεσαι και το χαιδευεις όταν δεν το χρησιμοποιείς, πάσο :p

Αυτο έχω εγω και μια χαρα χαιδευεις την πλατη του οσο το κρατας με το ένα χερι:
neo_hybrid_ex_slim_metal_green_malaysia_forexengineer-1000x1000.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Να αντισταθεις του χρόνου και να κρατησεις την hi end πλαστικουρα του iphone 6c που θα έχει παραμείνει στις 4 ίντσες :p

Μπα, αν παιξει αυτο το σεναριο, θα μεινω με το 5s...

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Αυτο έχω εγω και μια χαρα χαιδευεις την πλατη του οσο το κρατας με το ένα χερι:
Αυτο σημαινει ότι δεν το πιανεις από τις ακμές, άρα δεν χρησιμοποεις το grip που επικαλείται η Apple (για το ένα χέρι), άρα χρησιμοποιείς το grip που έχω αναφέρει εγώ / με δακτυλα στην πλάτη του κινητού (αυτό που ειχα ποσταρει αναλυτικά παλια και δεν με αφηνες να σου δείξω όταν είχαμε βρεθει απο κοντα), το grip δλδ που καθιστά και τις 5'' μια χαρα προσβάσιμες με το ένα χέρι (όπως κάνω εγώ με το S4 δλδ).

Χαιρομαι που (προκειμένου να επικαλεστείς ένα χαιδεμα και μια απορριψη παντοφλας) παραδεχεσαι το προφανές :p

Last edited:
Διαβάζω δύο φορές σε αυτό το θέμα πως σταμάτησε η παραγωγή των 3,5 και απορώ.
Μέχρι τώρα μόνο για το πενταρι ξέρω πως σταματά η παραγωγή του.
Το 4s θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά κανονικά.

Ναι το είπαμε, οδευει προς την έξοδο. Κρατησαν μονο το μοντέλο των 8gb για να το δινουν δωρεάν με τα συμβόλαια.
Απο οτι λέγεται ειναι η τελευταια του χρονια κατι απολυτα λογικο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Αυτο σημαινει ότι δεν το πιανεις από τις ακμές, άρα δεν χρησιμοποεις το grip που επικαλείται η Apple (για το ένα χέρι), άρα χρησιμοποιείς το grip που έχω αναφέρει εγώ / με δακτυλα στην πλάτη του κινητού (αυτό που ειχα ποσταρει αναλυτικά παλια και δεν με αφηνες να σου δείξω όταν είχαμε βρεθει απο κοντα), το grip δλδ που καθιστά και τις 5'' μια χαρα προσβάσιμες με το ένα χέρι (όπως κάνω εγώ με το S4 δλδ).

:)

Φιλαρακι μου, αν κολλησεις με κάτι δεν ξεκολλας με την καμια! :p
Το τηλεφωνο το πιάνω οπως το επιανα παντα και δυο ή τρία απο τα δάχτυλα του χεριού μου ακουμπουν την πλατη . Και το χειριζομαι με το ένα χέρι σε ολες τις διαστάσεις (στην διαγωνια οριακά). Μπορω να σου δειξω και απο κοντα, αλλα επι πληρωμη :p

ΥΓ. Αν επιλεξω να το κραταω "σφιχτά" μην μου φύγει, φυσικα το αγκαλιαζει το χέρι, οποτε οντως πιανει το bumper. Ετσι ομως το πιάνω οταν ειμαι σε επιφοβο μερος.
Και στις δυο περιπτωσεις κρατηματος πάντως, είμαι "οριακός" στις διαστάσεις. Και στις δυο βεβαια περιπτωσεις το χερι μου δεν "κολυμπάει" για να χειριστει το τηλεφωνο, αλλα ειναι σταθερό.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Το τηλεφωνο το πιάνω οπως το επιανα παντα και δυο ή τρία απο τα δάχτυλα του χεριού μου ακουμπουν την πλατη . Και το χειριζομαι με το ένα χέρι σε ολες τις διαστάσεις (στην διαγωνια οριακά).

Χαιρομαι που μετα από 2 μηνες περίπου έρχεσαι στα λόγια μου.

Γιατι όταν το συζητάγαμε, ανεφερες μονο αυτό το grip:

ΥΓ. Αν επιλεξω να το κραταω "σφιχτά" μην μου φύγει, φυσικα το αγκαλιαζει το χέρι, οποτε οντως πιανει το bumper.

(αυτο δλδ που εχει ''προωθήσει'' η Apple)

Οταν λοιπόν αγαπητε έχεις

δυο ή τρία απο τα δάχτυλα του χεριού μου ακουμπουν την πλατη .

Και οι 5'' ειναι προσβασιμες με το ένα χερι (και μαλιστα με το, μικρο (Vader TM:p), δικό μου) - και χωρις να ''κολυμπαει''.

Μπορω να σου δειξω και απο κοντα, αλλα επι πληρωμη :p
Οταν δοκιμασα να στο δειξω εγω απο κοντα, κοντεψε να μου γινει το χερι σαν του Dr. Ριντ από τους Fantastic 4 (γιατι μου το τραβούσες), οποτε sorry, δεν θα πάρω Μουσιε Dr. Doom :p

Μην προσπαθείς να μου βάλεις λόγια αγαπητέ.:p
Δεν σκέφτομαι καθόλου το πως κρατάω το κινητο μου, ξέρω όμως ότι όπως και να το κρατήσω η πλήρης χρήση του με το ένα χέρι είναι οριακή στις 4 ιντσες χωρίς να πλέει τι κινητο στο χέρι.
Αν θες σοβαρά να το δούμε απο κοντα, no prob.
Προφανώς τότε που αναφέρεσαι δεν σε είχα πάρει σοβαρά, κακώς απο ότι φαίνεται γιατί το έχεις μαραζι... :p

Αστεια η φωτο αν και αστοχη.
Θυμιζω οτι το s4 εχει μεγαλυτερη οθονη απο το s3, αλλα μικροτερες διαστασεις ;)
Το ιδιο μπορει να συμβει και με το s5

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Αν καταφερουν στο s6 η οθονη να ειναι μεγαλυτερη απο το κινητο θα τους παραδεχτω.

Από το ποστ #87 και μετά (αυτό που γράφω τώρα είναι το ποστ #216) μιλάμε κυρίως για το μέγεθος της οθόνης.

Αν καταφερουν στο s6 η οθονη να ειναι μεγαλυτερη απο το κινητο θα τους παραδεχτω.

LOL

Last edited:
Οι διαστασεις του s4 ειναι ιδανικες.
Λογικα θ απροσπαθησουν να μεγαλωσουν κι αλλο την οθονη, μένοντας σε αυτες τις διαστασεις.
Το εδειξαν με το s4 γιατι οχι και με το s5.
Αν μεγαλωσει κι αλλο το κινητο, τοτε πας στο note, οποτε δεν υπαρχει λογος να μπερδεψει τις κατηγοριες.

Φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με τους αισθητήρες κίνησης σε πολλά 5S: http://gizmodo.com/the-iphone-5s-mo...source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

Εκτιμάται ότι έχουν επηρεαστεί αρκετά εκατομμύρια συσκευές.

Δεν είναι ακόμα γνωστό κατά πόσο το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσω software update ή είναι καθαρά θέμα hardware.