[Επίσημο] iPhone 5S

Καλημέρα σε όλους....
όχι...τα γράφω χοντρικά: το Αμερικάνικο δεν παίζει το 4G που έχουμε στην Ευρώπη....όποιος αγοράσει από Αμερική πρέπει να προσέξει το μοντέλο να είναι το Α1457.....

Μην πείτε ότι δεν σας τα είπαμε :)

Καλημέρα Τάκη...

μια χαρά τα είπατε!!!!

χθες τράβηξα πανοραμικές από μια ομιλία σε κλειστό χώρο με τεχνητό φωτισμό....όταν τις είδα τα έχασα....είχα βρεθεί πριν καιρό στον ίδιο χώρο,την ίδια ώρα και είχα τραβήξει-ακριβώς τις ίδιες- πανοραμικές με το 5....έψαξα στο αρχείο μου και τις βρήκα....το 5-άρι το "αγαπώ" πολύ...αλλά τη διαφορά τους-θα την χαρακτήριζα-χαώδη.....σε συνθήκες φυσικού φωτός είναι ισάξια....σε συνθήκες χαμηλού-τεχνητού φωτός το 5S δείχνει τα δόντια του ξεκάθαρα!!!

Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά κάτι δεν μ´αρέσει στο touch του σε σχέση με τα προηγούμενα iphone που είχα.
Τώρα βέβαια έχω βάλει και μια μεμβράνη κι έχει χειροτερέψει η κατάσταση αλλά μου δημιούργησε την αίσθηση οτι κάτι δεν πάει καλά με την απόκρισή του στα άκρα της οθόνης. Ειδικά τώρα με τη μεμβράνη η κάτω δεξιά γωνία μέχρι να "ακούσει" μπορεί να χρειαστεί να πατηθεί 4 και 5 φορές.
Ίσως να φταίει το γεγονός οτι η μεμβράνη τοποθετήθηκε με gel κι αυτό για να στεγνώσει εντελώς χρειάζονται περίπου 72 ώρες. Περιμένω και βλέπουμε.

Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά κάτι δεν μ´αρέσει στο touch του σε σχέση με τα προηγούμενα iphone που είχα.
Τώρα βέβαια έχω βάλει και μια μεμβράνη κι έχει χειροτερέψει η κατάσταση αλλά μου δημιούργησε την αίσθηση οτι κάτι δεν πάει καλά με την απόκρισή του στα άκρα της οθόνης. Ειδικά τώρα με τη μεμβράνη η κάτω δεξιά γωνία μέχρι να "ακούσει" μπορεί να χρειαστεί να πατηθεί 4 και 5 φορές.
Ίσως να φταίει το γεγονός οτι η μεμβράνη τοποθετήθηκε με gel κι αυτό για να στεγνώσει εντελώς χρειάζονται περίπου 72 ώρες. Περιμένω και βλέπουμε.

Μπαμπη μήπως έβαλες gel για τα μαλλιά;

Βγαλε τη μεμβρανη Μπαμπη.

Ειναι μαλακια σε τετοια κινητα να χαλας την αισθηση μονο και μονο για την και καλά, προστασια.

Εξαλλου, η οθονη ειναι σχεδον αδυνατο να παθει κατι (ακόμα και σε τσεπη με κλειδια πχ)

Ενα bumber για καμια πτωση, αντε και με μια μεβρανη στην πλατη και τελειωνεις.

Έτσι νομίζω, αυτό είναι το καλύτερο. Η μπροστινή μεμβράνη δεν χαλάει μόνο την αίσθηση, χαλάει και τα νεύρα μου.
Μάλλον έκανα και λάθος επιλογή μεμβράνης, ίσως είναι πιο χοντρή απ´ότι πρέπει γιατί και στο 4-άρι κάποιο διάστημα ήμουν με μεμβράνη αλλά καμία σχέση, αυτό "άκουγε" με το παραμικρό άγγιγμα. Αυτή εδώ, στα άκρα μόνο, θέλει κοπάνημα.

Καλα, σιγουρα ειναι και θεμα ποιότητας αλλα γενικα νομίζω οτι δεν εχει νόημα.

Αυτό με τα άκρα παντως μου κανει λίγο εντυπωση....Αν δλδ εχει πατησει καλά (και δεν εχει παρει αερα στα άκρα - οπου συνηθως δεν συμβαινει αυτό), μαλλον κατι δεν παει καλα με το κινητο (απιθανο βεβαια αλλα καλου κακου κανε προφανως κι ενα τεστατι στα ακρα και χωρις μεμβρανη)

Μπάμπη, αν και συμφωνώ με τον Σύριο, θα σου δώσω μια άλλη καλύτερη μεμβράνη να δοκιμάσεις.

Πριν μια εβδομάδα έκανα και γω το βήμα και πήρα το 5s 32gb ! Μετά από δυο χρόνια με το 4s και με το απλό 5αρι να είναι το μόνο που ξέφυγε
Τολμω να πω ότι είναι φοβερό , για μην παρεξηγηθώ λέω ότι δεν είναι διαφορετικό απλά είναι φοβερό ! Όσο δε για ζελατινες που λέτε έχω χρησιμοποιήσει πολλές και διάφορες αλλά στο 5s έβαλα πρώτη φορά το glass της spigen το προτείνω ανεπιφύλακτα ότι καλύτερο έχω δει και αγγίξει !

Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το 5s από μαγαζί skroutz (περίπου 250 ευρώ διαφορά από τα μεγάλα καταστήματα). Αν π.χ. το κινητό είναι από γερμανική αντιπροσωπεία (ως προϊόν παραεισαγωγής), θα έχω πρόβλημα με την Apple ως προς την εγγύηση, αν πάθει κάτι, ή θα μου το φτιάξουν κανονικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

iPhone 5s outpaces Galaxy Note 4 in this improvised speed comparison

Αν και δεν έχουν νόημα τέτοιες συγκρίσεις (μήλα με καρέκλες). Εχουν διαφορετικό στήσιμο τα λειτουργικά και οι διαφορές είναι αναμενόμενες. Γιαυτό το 3GS αναβαθμίστηκε σε iOS 6, το iPhone 4 πήρε iOS 7 (οι χρήστες εντυπωσιάστηκαν που το έτρεχε καλύτερα του iOS6) και για παράδειγμα ο iMac του 2007 θα αναβαθμιστεί σε Yosemite.

1.2 GhZ, 64-bit Vs 2.7 GhZ, 32-bit

https://www.youtube.com/watch?v=EMIptqMaym8