[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Γιατι γινεται παντα αυτο σε καθε νημα που ανοιγουμε στη κατηγορια αυτη ?

Ο καθενας μας εχει τη νοημοσυνη που του επιτρεπει ν αξιολογει τα δεδομενα και ν αποφασιζει αναλογα με το τι ειναι σημαντικο γι αυτον.
Για μας εδω σημασια εχει o σχεδιασμος, τα υλικα, η ομαλοτητα , η σωστη εικονα, και το "καταλληλο" λειτουργικο και fetaures.
Εχει σημασια επισης (για μενα) η σωστη διασυνδεση με τα μηανηματα που εχω ηδη ( Mac - Apple Tv - car-home stero klp)
Εχει τελος σημασια η ποιοτητα καποιων εφαρμογων που δεν τη βρισκω σε Android.

Δεν χρειαζεται να καταλληγει καθε νημα στη κατηγορια Apple σε war game... please .

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Πάντως, αυτά που λέν για τους γενήτσαρους... ειναι όλα αλήθεια... :flipout:

... και που να τον είχες στο skype ... εκεί να δεις παροξυσμός !!!! :jester:

Χρηστο, Τακη: Ραντεβού το βραδυ στο Χολαργο για μαμ, αγκαλίτσες και φιλάκια :p

Ελεος με την Apple πλεον, βγαζει το χειρότερο απ όλους μας (και δεν κανω πλακα)....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Είσαι επαναλαμβανόμενος ,κουραστικός και όσο πιο biased γίνεται.
Αν θες μπορείς να συνεχίζεις να εκτιθεσαι.Μπαμ κανείς.
Όσο υποτιμάς την νοημοσύνη των συνομιλητών σου ,θα λαμβάνεις και τις ανάλογες απαντήσεις.
Καλή πορεία στο σόλο σου.

Εσύ πάλι, κλασσικα οποτε δεν έχεις επιχειρήματα, κανεις προσωπικές επιθέσεις. Τόσα ξέρεις, τόσα κανεις...
Πολύ κρίμα...

Όλοι μας δίνουμε διαφορετική βαρύτητα σε διαφορετικούς παράγοντες.. Το κινητό μας είναι πια πολύ προσωπικό αντικείμενο (ναι, έτσι έχουμε καταντήσει.. :p).

Τη σχετική κουβέντα όμως μπορούμε να την κάνουμε λίγο πιο χαλαρά, έτσι δεν είναι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρηστο, Τακη: Ραντεβού το βραδυ στο Χολαργο για μαμ, αγκαλίτσες και φιλάκια :p

Ελεος με την Apple πλεον, βγαζει το χειρότερο απ όλους μας (και δεν κανω πλακα)....

Αν το κάνετε νωρίς μπορεί να περάσω και εγώ..

Ειναι άλλο το τι αρεσει στον καθένα και άλλο η προσπάθεια επιβολής γνώμης ως fact, γενικής μάλιστα, αποδοχής.

Εγώ δηλαδή μετά απο ατά που διάβασα για το S4 παραλίγο να τα πιστέψω, τσάκωσα ενα συνάδελφο που έχει 5s και τα βάλαμε δίπλα δίπλα, μολις έφυγε το μειδιαμα επειδή το 5s φαίνεται σαν κινητό απο τα Jumbo δίπλα στο S4 συγκρίναμε τις οθόνες, στην καλύτερη και με προσπάθεια καταλήξαμε ότι το 5s έχει το ίδιο καλη οθόνη με το S4 (και όχι το ανάποδο)
Αυτά τα κουκουρουκου, τα απίστευτα spread στα νούμερα κτλ πραγματικά δεν ξέρω απο που προκύπτουν.

Είναι αυτό που λέμε πες,πες, το ψέμα γίνεται αλήθεια.

Όλοι μας δίνουμε διαφορετική βαρύτητα σε διαφορετικούς παράγοντες.. Το κινητό μας είναι πια πολύ προσωπικό αντικείμενο (ναι, έτσι έχουμε καταντήσει.. :p).

Τη σχετική κουβέντα όμως μπορούμε να την κάνουμε λίγο πιο χαλαρά, έτσι δεν είναι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μεσα !

δεν τα λεμε εμεις μονο, ολα τα reviews το λενε.... και κανε αυτο που ειπαμε. Βαλτο σε cinema mode και βγες εξω να το δεις μονος σου , ποσο πεφτει η αποδοση της οθονης με φυσικο φωτισμο.

Κι εδω μιλαμε για το iphone 6, αν δε το χετε καταλαβει!!!

Το εχει δει κανεις σας απο κοντα ? Προφανως οχι....

Τι λες ρε φίλος, θα φαμε απόγευμα δλδ για να προλάβεις να κανεις εσυ μετα φιλακια κι αγκαλίτσες αλλού;

Αλλού αυτά!

Όλο το βραδυ θα το βγαλεις στην κοιλια εεεεε αγκαλια ηθελα να πω, του Χρηστου

:p :p :p

Εσύ πάλι, κλασσικα οποτε δεν έχεις επιχειρήματα, κανεις προσωπικές επιθέσεις. Τόσα ξέρεις, τόσα κανεις...
Πολύ κρίμα...

Δεν ειναι προσωπική επιθεση.Κοινό συμπερασμα είναι.
Μια χαρά επιχειρήματα δινουμε ΟΛΟΙ (dimdim,tmjuju,spc δεν σου κανουν?Ειναι και αυτοι biased?Ασε με εμενα) αλλα δεν βλέπω να απαντάτε σε όλα.Μονο σε οτι λεει ο πιστος anand (στην καλύτερη των περιπτώσεων.)

Στο θεμα των display δεν μπορεις να εισαι πιο φάουλ , επιμενοντας συνεχως να πιπιλας της καραμελα της πιστότητας που στην τελική δεν λειπει και απο τον ανταγωνισμο.Αδιαφορείς για το απολυτο μαυρο , την αντιθεση (really excellent display και στο απειρο contrast και στο 1500/1 οπως ανεβασες στο chart?Πολύ αντικειμενικό οντως) και την σαφως ανωτερη ευκρίνεια που προσφερουν τα ανταγωνιστικα display μηδενιζοντας τα στον βωμο της υπερλαμπρης φωτεινοτητας.Και ολα αυτα σε display 4-5-5.5 ιντσών.

Σε ολα σου τα ποστ υπάρχει σαφέστατη ταση μηδενισμου/υποτιμησης σε οτιδηποτε δεν ειναι apple , η δεν εξυμνεί την apple.
Και ολα αυτα με απόλυτο τρόπο απο κάποιον που δεν ειχει ΠΟΤΕ android συσκευή.

Αν θες να γραφεις μονος σου ή ανοιξε blog , ή να δέχεσαι και αντίλογο.

Αυτα...

ΥΓ.Δουλευω το βράδυ, ελάτε Κολωνάκι ...

Χρηστο, λυπάμαι αλλα μου είναι αδύνατο να συζητήσω πλέον μαζι σου. Ξεπέρασες κάθε οριο.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Χρηστο, λυπάμαι αλλα μου είναι αδύνατο να συζητήσω πλέον μαζι σου. Ξεπέρασες κάθε οριο.

Δεν είναι δικαιο αυτό.

Εγω είμαι αυτος που συνηθως ξεπερναει το ορια.

Σ εμενα κρατας παντα μουτρα.

Ζηλευω......

:p

Ρε παλικαρια ηρεμια για να μαθαινουμε και μεις καταρχην, αλλα να ρωτησω. Το s3 τι οθονη εχει; Τοχει ενα συναδελφος και ειχε για καιρο μαυρο wallpaper με αποτελεσμα ναχουν αποτυπωθει πανω τα εικονιδια της αρχικης οθονης του (εικονιδια για κλησεις, μνμ, κτλ) οταν αλλαζει την αρχικη, οπως κανουν κατι πλασμα τηλεορασεις! Τραγικο!!
Επειδη δε ξερω, αυτο εχει φτιαχτει στα s4, s5;

Παρεθεσες άλλο ένα εξαιρετικό σετ επιχειρημάτων.
Και εγώ λυπάμαι ,για όλους λόγους όμως.
Δεν θα συνεχίσω άλλο ,γράψε ότι επιθυμείς...

οπως και με το δευτερο 5s (ειχα στην αρχη ενα μαυρο και τελος ενα Gold) ,ετσι και τωρα αποφασισα να μη προβω σε αγορα θηκης ... χαλαει τη γευση ! :p
Μια καλη μου φιλη μου εφτιαξε δυο "καλτσες" , μια για το ipad air και μια για το iphone 6 και το βαζω εκει μονο οταν χρειαζεται.
Καθεται πολυ καλα στο χερι χωρις θηκη , αλλα φυσικα γλυστραει, θελει πολλη προσοχη.

DSC00282.jpg by toxotis70, on Flickr

DSC00281.jpg by toxotis70, on Flickr

O A8 είναι το πρώτο τσιπάκι από το 20nm node της TSMC
Τα νέα είναι καλά επιτέλους άρχισε η γραμμή παραγωγής να βγάζει φρέσκα κουλουράκια
Και τα κουλουράκια δεν είναι απλά για δοκιμή, αλλά βλέπουμε ότι έχουν παραχθεί είδη μπόλικα εκατομμύρια

Σίγουρα της κόστισε κάτι παραπάνω της Apple καθώς για την ώρα η φύρα (το yield) αποκλείεται να είναι στα επίπεδα του 28nm
Στην ίδια γραμμή παραγωγής περιμένουν να μπουν και άλλα μεγαθήρια της πληροφορικής τόσο για ARM SoCs όσο και για κάρτες γραφικών κ.ο.κ.

Καταρχάς βλέπουμε για την ώρα άρα ένα μικρό σχετικά πύρινα, που βέβαια για χρήση σε κινητά, είναι παραπάνω από αρκετός.
Τα 89mm θα τα έλεγα και λίγο πολλά, περίμενα κάτι πιο κοντά στα 79
Άλλα είναι εμφανές ότι δεν κατάφεραν να στριμώξουν περισσότερο ορισμένες διατάξεις
Για πρώτο τσιπ άρα στην παραγωγή θα έλεγα ότι είναι και λίγο πιο μεγάλο από αυτό που πιθανά άλλοι να τολμούσαν να πράξουν.

ΙΜΗΟ αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν έβαλαν και πιο ισχυρή κάρτα γραφικών. Θα είχαν μεγαλύτερη φύρα σε ‛αποτυχημένα’ άχρηστα τσιπάκια. Από εδώ και περά οι μεγαλύτεροι πύρινες - Μετά το pipecleaner Α8 - Θα είναι πιο εύκολοι.

Άρα θεωρώ ότι η Apple δε θα αναγκαστεί να κάνει binning , και απλά να κρατήσει λίγο πιο γρήγορα τσιπάκια (eg. +30% MHz CPU-GPU, +10% TDP) για τα επόμενα tablet της
Αλλά, θα τυπώσει νέα έκδοση με έμφαση στην κάρτα γραφικών κατ αρχάς , και όπου αλλού προκύψει (λ.χ. θα έβαζα σε προτεραιότητα το memory bandwidth και controller)
Καθώς ΙΜΗΟ δεν θα είναι αρκετό το A8 για 12” tablet.