[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

καλά...δεν νομίζω να αγοράζει κάποιος συσκευή(χωρίς..λέμε τώρα επιδότηση) από τους παρόχους!!!

ναι αλλά η φάκα είναι ότι όποιος έχει κάποια επιδότηση αναγκαστικά θα το πάρει από τους παρόχους με την τρελή τιμή.

Εκτός αν κάνει την επιδότηση έκπτωση στο πάγιο και το πάρει μετά από αλλού.

...εγώ Τάσο θα διάλεγα την κουρτίνα νο2..εφόσον θέλω να παραμείνω στο μηλο-στρατόπεδο....

οι επιδοτήσεις είναι κοροϊδία....

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Κι εγω σημερα το πρωι ξεκινησα για iphone 6 και στο τελος κατέληξα με το μισό πάγιο. Απο 60 ευρω vodafone η cosmote με το πήγε στα 40 και καπακι η vodafone με το κατεβασε στα 30. Ε ρε ξυλο που θέλουνε. Οσο για το iphone εφαγε ακυρο προς το παρόν.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

..και καλά έκανες...ΙΜΗΟ....

Μα ουτοσιάλως η επιδότηση συσκευής ήτανε μικρότερη από του παγίου. Συν ότι με το iphone θέλανε 24 μήνες δέσμευση την ίδια στιγμή που για το πάγιο θέλουνε 12 μήνες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μα ουτοσιάλως η επιδότηση συσκευής ήτανε μικρότερη από του παγίου. Συν ότι με το iphone θέλανε 24 μήνες δέσμευση την ίδια στιγμή που για το πάγιο θέλουνε 12 μήνες.

οκ....

εγώ θα δεχόμουν μόνο εταιρικές επιδοτήσεις...νάσαι στέλεχος και να σου δίνει η εταιρία που δουλεύεις iPhone6 τσάμπα...και γειά σας.....

Δυστυχώς για τον ίδιο λόγο που κάποιοι παίρνουν BMW και Mercedes ενώ θα μπορούσαν να πάρουν FIAT,AUDI,NISSAN κλπ. Λέγε με, έχω λεφτά και προτιμώ την ποιότητα κατασκευής, το λογισμικό και το πρεστίζ από τα άλλα καλά...

Ατυχές το παράδειγμα γιατί μια BMW κοστίζει στην παραγωγή αρκετά πάνω απο ένα Nissan , αντίθετα ένα iphone κοστίζει μόλις 200 δολλάρια δηλαδή λιγότερο απο άλλα ανταγωνσιτικά τηλέφωνα...

http://time.com/3426087/apple-iphone-6-cost/

Ατυχές το παράδειγμα γιατί μια BMW κοστίζει στην παραγωγή αρκετά πάνω απο ένα Nissan , αντίθετα ένα iphone κοστίζει μόλις 200 δολλάρια δηλαδή λιγότερο απο άλλα ανταγωνσιτικά τηλέφωνα...

http://time.com/3426087/apple-iphone-6-cost/

Το παράδειγμα απαντούσε στο ερώτημα: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πληρώσω χίλια ευρώ για κινητό, τη στιγμή που αυτά με 300 ευρώ κάνουν σχεδόν τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά !!

Νομίζω όλοι καταλάβανε αυτό που ήθελα να πώ, τέλος πάντων ας κλείσει το θέμα με το παράδειγμα των αυτοκινήτων, ευχαριστώ.

Παντως στην παραγγελια που βαλαμε για τα νεα εταιρικα πηγαμε στο 6αρι.
Το plus ουτε που το σκεφτηκα λογω μεγεθους.
Απο την αλλη δεν υπηρξε κανεις απ ολους μας που να ζητησει να παει σε αλλη επιλογη (ΟΚ τζαμπα ειναι).
Μεσα Νοεμβρη μας ειπε η Voda οποτε περιμενουμε 2 εβδομαδες...

Το παράδειγμα απαντούσε στο ερώτημα: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πληρώσω χίλια ευρώ για κινητό, τη στιγμή που αυτά με 300 ευρώ κάνουν σχεδόν τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά !!

Νομίζω όλοι καταλάβανε αυτό που ήθελα να πώ, τέλος πάντων ας κλείσει το θέμα με το παράδειγμα των αυτοκινήτων, ευχαριστώ.

Ναι καταλάβαμε μόνο που το αντίστοιχο του iphone είναι το Smart , ειδικά στο 5S με την μικρούλα οθόνη ταιριάζει απόλυτα ο παραλληλισμός.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

sto iphone - ipad υπαρχει κάτι που λέγεται ios kai δε κοστολογείται... το ίδιο και με το MAC OSX.
Ναι καλά...
Ούτε ένα δολλάριο δεν αξίζει για κάθε συσκευή το λειτουργικό

Ολα αυτά ειναι ναχαμε να λεγαμε, ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει του αρεσει και σηκωνει η τσεπη του , οτι και να πάρεις! την δουλεια σου την κανεις.

Απο εχθές το έχω και εγω στην κατοχή μου....ερχόμενος απο HTC Sensation. Δεν ειναι τραγικό στο μέγεθος, ούτε η υπέρ παντόφλα. Σίγουρα θέλει λίγη προσοχή στο χειρισμό. Σαν αίσθηση ειναι αλλού το τηλέφωνο. Τ Α Χ Υ Τ Α Τ Ο. Όταν το εστηνα, κατέβαζα 8 εφαρμογές απο το Apple Store και δεν είχε το παραμικρό lag. Πήρα το 16αρι γιατι το 64 θα έρθει το νωρίτερο σε δυο βδομάδες.... Το μόνο που απομένει ειναι να αναβάθμισω το iPad του χρόνου και θα ειμαι κομπλε!!!