Χθές βράδυ 684, σήμερα 682, μήπως δεν είδες καλά;
Σημερα το πρωι το ειδα λεμε. 640!!!!
Χθές βράδυ 684, σήμερα 682, μήπως δεν είδες καλά;
καλά...δεν νομίζω να αγοράζει κάποιος συσκευή(χωρίς..λέμε τώρα επιδότηση) από τους παρόχους!!!
..και καλά έκανες...ΙΜΗΟ....
Μα ουτοσιάλως η επιδότηση συσκευής ήτανε μικρότερη από του παγίου. Συν ότι με το iphone θέλανε 24 μήνες δέσμευση την ίδια στιγμή που για το πάγιο θέλουνε 12 μήνες.
Δυστυχώς για τον ίδιο λόγο που κάποιοι παίρνουν BMW και Mercedes ενώ θα μπορούσαν να πάρουν FIAT,AUDI,NISSAN κλπ. Λέγε με, έχω λεφτά και προτιμώ την ποιότητα κατασκευής, το λογισμικό και το πρεστίζ από τα άλλα καλά...
Ατυχές το παράδειγμα γιατί μια BMW κοστίζει στην παραγωγή αρκετά πάνω απο ένα Nissan , αντίθετα ένα iphone κοστίζει μόλις 200 δολλάρια δηλαδή λιγότερο απο άλλα ανταγωνσιτικά τηλέφωνα...
http://time.com/3426087/apple-iphone-6-cost/
sto iphone - ipad υπαρχει κάτι που λέγεται ios kai δε κοστολογείται... το ίδιο και με το MAC OSX.
Το παράδειγμα απαντούσε στο ερώτημα: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πληρώσω χίλια ευρώ για κινητό, τη στιγμή που αυτά με 300 ευρώ κάνουν σχεδόν τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά !!
Νομίζω όλοι καταλάβανε αυτό που ήθελα να πώ, τέλος πάντων ας κλείσει το θέμα με το παράδειγμα των αυτοκινήτων, ευχαριστώ.
Ναι καλά...sto iphone - ipad υπαρχει κάτι που λέγεται ios kai δε κοστολογείται... το ίδιο και με το MAC OSX.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.