[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Έχω περίπου μια εβδομάδα που πήρα και εγώ το 6άρι, 16gb, μαύρο. Πραγματικά υπέροχο!!
Βλέπω το αγαπημένο μου Nexus 5 και δεν θέλω ούτε να το πιάσω στα χέρια μου!

Χθες παρήγγειλα και μερικά πραγματάκια...

μία μεμβράνη ZAGG invisibleSHIELD Full Body (24ε)

δύο θήκες TPU Ultra Slim 0.3mm (7.40ε τεμ.)

και ένα εύκαμπτο καλώδιο Soultronic DC32 Lightning (6ε)

Εγω έχω πάρει μια απο τα public σε στυλ πουγκί που μπαίνει όλο μέσα και εχει ενα λουράκι να τραβήξεις για να βει το κινητο... Αν ειναι να το πιάνω στα χέρια μου και να μην έχω την αίσθηση του αλουμινίου τι το πήραμε το ρημάδι....

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

μία μεμβράνη ZAGG invisibleSHIELD Full Body (24ε)

κάποιο link για αυτό please γιατί δεν το βρίσκω το full body για 6+ (ούτε και για 6 βέβαια)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επίσης το 0.3 είναι αρκετό για προστασία του φακού της κάμερας πίσω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

κάποιο link για αυτό please γιατί δεν το βρίσκω το full body για 6+ (ούτε και για 6 βέβαια)

Από το Play247 το πήρα, μόνο για το 6 έχει όμως!

επίσης το 0.3 είναι αρκετό για προστασία του φακού της κάμερας πίσω;
Όχι δεν είναι!

βρήκα ένα full body στο eBay για το 6+ και το πήρα, τον ρώτησα πως και έτσι και μου είπε ότι είναι specific για ΑΤ&Τ....για να δούμε τι θα δούμε.

Τελευταία διαβάζω συνέχεια για τον δείκτη sar και ότι είναι πολύ υψηλό στα iphone. Αραγε το sar στο iphone 6
είναι στα ίδια επίπεδα με το 5s;

Samsung, προμηθευτής του 80% των επεξεργαστών iPhone και iPad το 2016...http://techblog.gr/b2b/samsung-to-supply-apple-processors-9876/

Ευτυχώς που υπάρχει η Samsung (μνήμες , επεξεργαστής) , Sony (κάμερα) και LG (οθόνη) και μπορεί η Apple να βγάζει τα κινητά της (με την βοήθεια της Ho Hai Presision βέβαια).

Το iPhone ειναι απο υλικα ζαμζουνγκ και lg τις οποιες υπεραγαπάμε, οποτε τωρα πως θα κραξουμε το iPhone;;;

Πεσαμε σε λουπα Yperion...:flipout:

Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε ενημερώνω ότι καταναλωτής είμαι , σήμερα είναι Samsung αύριο είναι πχ. Huawei ή One Plus. Δεν ανήκω στους λεγόμενους "εγκλωβισμένους" που αναγκαστικά αγοράζουν την ίδια μάρκα συνεχώς αλλά έχω πολλές επιλογές.

Πολύ σωστό σε βρίσκω, έτσι είναι τα πράγματα.:a0210:

Ξεχασες ομως και τους εγκλωβισμενους που αναγκαστικα ΔΕΝ αγοραζουν καποια μαρκα. :flipout:

Γιατί αναγκαστικά δεν αλλάζουν μάρκα;

Αναγκαστικα δεν αγοραζουν καποια μαρκα εγραψα Βλαση. Διαβασε εστω και μια σελιδα του παροντος θεματος και θα καταλαβεις τι εννοω.