[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Καλημέρα σε όλους...

Παίδες όλη η κουβέντα γίνεται για ένα και μοναδικό λόγο: την τιμή του!!!

πχ. για δείτε τι γράφουμε για το iPad Air2.....όλοι το λέμε super-wooaaaooo μηχάνημα χωρίς δεύτερη κουβέντα και στην τιμή που κοστίζει (σήμερα στα 463 ευρώ...) το αγοράζεις ...χθες!!!

καμια σχέση όμως... μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι κάνει το συγκεκριμένο μόνιτορ και πως!
ΔΕΝ υπάρχει κάτι αντίστοιχο σήμερα , ούτε φυσικά το dell (to οποιο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και έχει εντελώς άλλη τεχνολογία, στην ουσία είναι "σάντουιτς" 2 2Κ πάνελ και όχι ένα εννιαιο όπως του imac).

Με 3000, παίρνεις Dell 27αρι 5k, i7 και την καλύτερη κάρτα γραφικών επίσης.

Και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ ανώτερο μόνιτορ το dell. Πολύ όμως

Last edited:
Αν μιλάμε για το iphone 6 η κουβέντα δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο για την τιμή του. Πιστεύω ότι αυτό αφορά μόνο τους ifans , οι υπόλοιποι βρίσκουν να υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα. Υπάρχουν αρκετοί που και το iphone και το ipad Air σχεδιαστικά τα βρίσκουν αδιάφορα. Αντίθετα η Apple βγάζει άλλα προϊόντα όπως το Macbook Air τα οποία εμένα μου αρέσουν (και πιστεύω και στην πλειοψηφία το ίδιο). Επίσης το IOS με τα ίδια εικονίδια (απλά lifting έχει γίνει) τόσα χρόνια πιστεύω ότι έχει κουράσει.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Τα πιο αντικειμενικά/επιστημονικά bench ως γνωστόν κάνει το anandtech.

Νταξ εγώ διαφωνώ και τον διαβάζω από όταν άνοιξε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το imac retina είναι Ο κράχτης... με τέτοια οθόνη !
Δε θα βρεις κάτι παρόμοιο πουθενά και σε τέτοια τιμή (με 3000$ παίρνεις τον γρηγορότερο i7 και τη μεγαλυτερη κάρτα γραφικών και φυσικά 5K οθόνη) .

Καλά τώρα αν θες κάρτα γραφικών παλικάρι μου πάρε PC
Την άνοιξη θα έπαιρνες ΑΤΙ 290Χ
Σήμερα πάς σε nvidia 980
Κορυφαία κάρτα γραφικών τα mac ποτέ δεν είχαν
Και ακόμα κι αν είχαν , δεν παίρνουν αναβάθμιση κάθε 6μηνες ή ένα χρόνο, που υπάρχουν νέα μοντέλα

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Αν μιλάμε για το iphone 6 η κουβέντα δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο για την τιμή του. Πιστεύω ότι αυτό αφορά μόνο τους ifans , οι υπόλοιποι βρίσκουν να υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα. Υπάρχουν αρκετοί που και το iphone και το ipad Air σχεδιαστικά τα βρίσκουν αδιάφορα. Αντίθετα η Apple βγάζει άλλα προϊόντα όπως το Macbook Air τα οποία εμένα μου αρέσουν (και πιστεύω και στην πλειοψηφία το ίδιο). Επίσης το IOS με τα ίδια εικονίδια (απλά lifting έχει γίνει) τόσα χρόνια πιστεύω ότι έχει κουράσει.

Έλα Γιάννη.....η αντιπάθειά σου για το iPhone βγάζει μάτι...μέχρι σε σημείου να τρολλάρεις....είμαι σίγουρος ότι αν ήταν πιο φτηνό δεν θα είχες κανένα θέμα με τίποτα...όλα τάλλα είναι ιστορίες....ΙΜΗΟ....

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Για πολλοστή φορα, άλλο το αν μας αρέσει κάτι αισθητικά και άλλο αν είναι καλο τεχνολογικά. Αν απλα μου έλεγες, δεν μου αρέσει το design, μαζι σου.
Εσύ όμως το θάβεις.

Προφανώς αστιευεσαι!

Άμα θες μηχανημα για επαγγελματικα graphics-animation - video editing (όπως εγώ) δε παίρνεις "κάρτα γραφικών" ... τα έχουμε ξαναπεί και αποδείξει!
Παίρνεις MAC OSX και ξεμπερδεύεις... θέμα λειτουργικού είναι και όχι specs κάρτας γραφικών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Νταξ εγώ διαφωνώ και τον διαβάζω από όταν άνοιξε.

Διαφωνείς με την μεθοδολογία των test του; Αν ναι, ποιο site θεωρείς πως είναι πιο αξιόπιστο στα benchmarks; Διότι, το consensus οπου και να διαβάσω είναι πως στο anandtech κάνουν την καλύτερη δουλεια ειδικά στον τομέα αυτό.

Αντικειμενικά ο Anand είναι συνεργάτης της Apple.Και αυτό δεν τον κάνει αντικειμενικό, κάθε άλλο.
Πας πχ στο Review του iPhone 6 http://www.anandtech.com/show/8554/the-iphone-6-review/8 και στο display υπαρχουν γενικά ολες οι συσκευές και ως δια μαγείας στην καρτέλα του contrast τα smartphones που φοράνε amoled εχουν εξαφανιστεί :p
Εχω και την εντύπωση πως είναι καιτο μονο site το οποιοεχει τοσο ανεβασμένη την αυτονομια των iPhone , αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

YΓ. Το ιδιο φυσικά και στου 6 plus http://www.anandtech.com/show/8572/the-iphone-6-plus-review-apples-first-phablet/3 :p

Κυκλους κανει το topic. Μπαινουν τα trolls λενε epic fails τα iphone 6-6plus (συνεπως και ολα τα smartphones της αγορας ειναι epic fails) τσιμπανε οι αλλοι, ταιζουν τα trolls και φτου και απτην αρχη...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Διαφωνείς με την μεθοδολογία των test του; Αν ναι, ποιο site θεωρείς πως είναι πιο αξιόπιστο στα benchmarks; Διότι, το consensus οπου και να διαβάσω είναι πως στο anandtech κάνουν την καλύτερη δουλεια ειδικά στον τομέα αυτό.

Όπως είπα δεν τον ανακάλυψα χθες ούτε πέρσι
Οπότε έχω άποψη
Προσωπική

Προφανώς αστιευεσαι!

Άμα θες μηχανημα για επαγγελματικα graphics-animation - video editing (όπως εγώ) δε παίρνεις "κάρτα γραφικών" ... τα έχουμε ξαναπεί και αποδείξει!
Παίρνεις MAC OSX και ξεμπερδεύεις... θέμα λειτουργικού είναι και όχι specs κάρτας γραφικών.

Παλικάρι μου εσύ έγραψες για
Την πιο δυνατή κάρτα γραφικών όχι εγώ
Εγώ έχω πιο δυνατή από αυτή που λες, εδώ και καιρό

Από εκεί και πέρα όπως σου ξανά είπα, και στο mac σου, μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών θα σου αύξανε τις επιδώσεις σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Όπως είπα δεν τον ανακάλυψα χθες ούτε πέρσι
Οπότε έχω άποψη
Προσωπική

Δεν μου απάντησες όμως, ποιο θεωρείς ότι είναι πιο αξιόπιστο από το anandtech στον τομέα αυτό. Και σε έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλα απάντηση δεν πηρα.

ΥΓ. Δεν το λέω για να σε "στριμώξω", ειλικρινά θέλω να δω ποιες θεωρείς καλες πηγες πληροφόρησης δεδομένου πως έχεις μεγάλες γνώσεις στα τεχνολογικά. Εγώ πχ έχω καταλήξει πως μονο στο anandtech και στο arstechnica γραφουν πραγματικοί γνωστες και χρησιμοποιούν σοβαρή μεθοδολογία μετρήσεων. Και από ότι διαβάζω αυτό είναι το γενικό consensus.

Τη πιο δυνατή από τη γκάμα της apple βρε... με 3000$ παίρνεις i7 (και όχι ι5), και τη πιο δυνατή από τις 2 που διαθέτει λέω.

Παλικάρι μου εσύ έγραψες για
Την πιο δυνατή κάρτα γραφικών όχι εγώ
Εγώ έχω πιο δυνατή από αυτή που λες, εδώ και καιρό

Από εκεί και πέρα όπως σου ξανά είπα, και στο mac σου, μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών θα σου αύξανε τις επιδώσεις σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν μου απάντησες όμως, ποιο θεωρείς ότι είναι πιο αξιόπιστο από το anandtech στον τομέα αυτό. Και σε έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλα απάντηση δεν πηρα.

ΥΓ. Δεν το λέω για να σε "στριμώξω", ειλικρινά θέλω να δω ποιες θεωρείς καλες πηγες πληροφόρησης δεδομένου πως έχεις μεγάλες γνώσεις στα τεχνολογικά. Εγώ πχ έχω καταλήξει πως μονο στο anandtech και στο arstechnica γραφουν πραγματικοί γνωστες και χρησιμοποιούν σοβαρή μεθοδολογία μετρήσεων. Και από ότι διαβάζω αυτό είναι το γενικό consensus.

Έλεγα να σου απαντήσω με παλιότερο quote μου… Αλλά που να το ψάχνω τώρα…

Στα benchmarks το μυστικό είναι να διαβάζεις πολλά
Ένα review = κανένα
Συνήθως δεν έχω άποψη πριν διαβάσω 5-6, κάποιες φορές και 10
Και πάντα περιμένω , τις διαφορές των reviewers με τα user reviews
Για αυτό θεωρώ και καλή πηγή ενημέρωσης τα foum, όπου παρατίθενται πέραν των επαγγελματικών review, απόψεις κατόχων.

...Αχ το ars technical, μου χτυπάς ευαίσθητη χορδή…
Κάποτε ήταν και αυτό πολύ καλύτερο
Δε λέω αγαπάω wired, αλλά τους έκοψαν τα πόδια και την ψυχή

Δεν είπε κανεις να έχεις μονο μια πηγη πληροφόρησης (και εγώ διαβάζω πολλά και διαφορα reviews σε site & fora). Ρωτάω, από όσα διαβάζεις, ποιο θεωρείς πιο αξιόπιστο και συγκεκριμένα ποιο ακολουθεί σοβαρότερη μεθοδολογία από το anandtech.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν είπε κανεις να έχεις μονο μια πηγη πληροφόρησης (και εγώ διαβάζω πολλά και διαφορα reviews σε site & fora). Ρωτάω, από όσα διαβάζεις, ποιο θεωρείς πιο αξιόπιστο και συγκεκριμένα ποιο ακολουθεί σοβαρότερη μεθοδολογία από το anandtech.

κανένα
οι μεθοδολογίες αλλάζουν
λ.χ. δες τη νέα μεθοδο του tom's για καταναλώσεις gpu
οι πρωσοπικώτιτες των reviewrs αλλαζουν πολυ πιο δύσκολα απο μεθόδολογίες

κανένα
οι μεθοδολογίες αλλάζουν
λ.χ. δες τη νέα μεθοδο του tom's για καταναλώσεις gpu
οι πρωσοπικώτιτες των reviewrs αλλαζουν πολυ πιο δύσκολα απο μεθόδολογίες

Ωπα, οποτε τα ισοπεδώνουμε όλα, έτσι; Τι gsmarena τι anandtech, όλοι είναι τα ιδια σκ@τ@....
Είναι μια άποψη και αυτό...

E, τότε θ αρκεστείς στις εμπειρίες μας (και όλων των χρηστων) . :p

Σας το γράφω από την αρχή
Είμαι φορουμάκιας σε τέτοια θέματα :firstprize:

Βγαίνει νέο προϊόν
Σε ένα Post δίνεις links για 5-10-50 reviews εκεί έξω
Κάθεσαι και διαβάζεις τα review
Και στην συνέχεια διαβάζεις απόψεις, απλών χρηστών κατόχων κ.ο.κ.

Δεν το αλλάζω για κανένα ΕΝΑ ή ΔΥΟ ‛καταστήματα’ που πουλάνε review για το ψωμί τους

E, τότε θ αρκεστείς στις εμπειρίες μας (και όλων των χρηστων) . :p

Φυσικά και ενδιαφέρομαι περισσότερο για την άποψή σου λ.χ. για την κάμερα του iphone
Πάρα για την άποψη 15 reviewers
Τις μετρήσεις τους τις κοιτάζω
Αλλά καπάκι θέλω τη δική σου άποψη
Στην F1 θέλω την άποψη του opsim
Και πάει λέγοντας