[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

κι εγώ!!!
Το θέμα ήταν καθαρά πρακτικό , η συνήθεια 7 χρονων και ο αψογος χειρισμός με το ένα χέρι, δεν εγκαταλείπονται εύκολα !

Έχω ελπιδες πάντως, μετά απ αυτό το rumor ότι η Apple θα το ξανασκεφτεί του χρόνου για ένα επιπλέον μοντέλο στις 4" .
http://www.macrumors.com/2014/12/04/apple-4-inch-iphone-2015/

iphone_screen_sizes.jpg

Και του χρόνου αυτό τον παρωχημένο σχεδιασμό θα έχουν τα iphone? Αυτός ο νέος σχεδιαστής με τις διαστημικές καρέκλες τίποτα δεν θα κάνει?

Φετος η αλλαγη αξιζει μονο αν καποιος θελει μεγαλυτερη οθονη. Εμενα σε χρηστικοτητα το 6 μου φαινεται σα το 5s, το plus ναι ειναι μεγαλο. Ρε Γιαννη αφου και συ το χειριζοσουν ανετα και το 6 με το ενα χερι, αρα και κατι αλλο εφταιξε. Εκανες τη διαφορα χρηματων lx100; :p

Ποτε δεν είπα άνετα, οριακά είπα!
Προφανώς και το υπόλοιπο πήγε σε "καλο σκοπο"! :p

Φετος η αλλαγη αξιζει μονο αν καποιος θελει μεγαλυτερη οθονη. Εμενα σε χρηστικοτητα το 6 μου φαινεται σα το 5s, το plus ναι ειναι μεγαλο. Ρε Γιαννη αφου και συ το χειριζοσουν ανετα και το 6 με το ενα χερι, αρα και κατι αλλο εφταιξε. Εκανες τη διαφορα χρηματων lx100; :p

Καλά και εσύ πήρες τηλ για να σου λέει γεια σου ????

Χάθηκε να βάλεις μια κοπελιά εκεί στο γραφείο να στο λέει κάθε μέρα ??? :flipout:

Καλό ερώτημα... Θα επανέλθω αφού το χρησιμοποιήσω καθημερινά κανα δυο βδομαδες. Πάντως και τώρα που μιλάμε, πρώτη φορά γράφω και με τα δυο δάκτυλά σε iPhone.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ Ευχαριστώ για τις ευχές :)

Thanks. Μικρό δεν πρόκειται να μου φανεί ποτε, εκτος και αν πάθω κάνα γιγαντισμό δακτύλων στα γεράματα... :p
H οθόνη πάντως είναι υπέροχη και το reachability (που κατεβάζει την οθόνη πιο κάτω) ήδη αρχίζω να το συνηθίζω οποτε θέλω να πιστεύω πως θα μείνει παρέα μου τουλάχιστον ένα χρόνο... ;)