[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

κι εγώ!!!
Το θέμα ήταν καθαρά πρακτικό , η συνήθεια 7 χρονων και ο αψογος χειρισμός με το ένα χέρι, δεν εγκαταλείπονται εύκολα !

Έχω ελπιδες πάντως, μετά απ αυτό το rumor ότι η Apple θα το ξανασκεφτεί του χρόνου για ένα επιπλέον μοντέλο στις 4" .
http://www.macrumors.com/2014/12/04/apple-4-inch-iphone-2015/

iphone_screen_sizes.jpg

Και του χρόνου αυτό τον παρωχημένο σχεδιασμό θα έχουν τα iphone? Αυτός ο νέος σχεδιαστής με τις διαστημικές καρέκλες τίποτα δεν θα κάνει?

Φετος η αλλαγη αξιζει μονο αν καποιος θελει μεγαλυτερη οθονη. Εμενα σε χρηστικοτητα το 6 μου φαινεται σα το 5s, το plus ναι ειναι μεγαλο. Ρε Γιαννη αφου και συ το χειριζοσουν ανετα και το 6 με το ενα χερι, αρα και κατι αλλο εφταιξε. Εκανες τη διαφορα χρηματων lx100; :p

Ποτε δεν είπα άνετα, οριακά είπα!
Προφανώς και το υπόλοιπο πήγε σε "καλο σκοπο"! :p

Φετος η αλλαγη αξιζει μονο αν καποιος θελει μεγαλυτερη οθονη. Εμενα σε χρηστικοτητα το 6 μου φαινεται σα το 5s, το plus ναι ειναι μεγαλο. Ρε Γιαννη αφου και συ το χειριζοσουν ανετα και το 6 με το ενα χερι, αρα και κατι αλλο εφταιξε. Εκανες τη διαφορα χρηματων lx100; :p

Καλά και εσύ πήρες τηλ για να σου λέει γεια σου ????

Χάθηκε να βάλεις μια κοπελιά εκεί στο γραφείο να στο λέει κάθε μέρα ??? :flipout:

Καλό ερώτημα... Θα επανέλθω αφού το χρησιμοποιήσω καθημερινά κανα δυο βδομαδες. Πάντως και τώρα που μιλάμε, πρώτη φορά γράφω και με τα δυο δάκτυλά σε iPhone.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ Ευχαριστώ για τις ευχές :)

Thanks. Μικρό δεν πρόκειται να μου φανεί ποτε, εκτος και αν πάθω κάνα γιγαντισμό δακτύλων στα γεράματα... :p
H οθόνη πάντως είναι υπέροχη και το reachability (που κατεβάζει την οθόνη πιο κάτω) ήδη αρχίζω να το συνηθίζω οποτε θέλω να πιστεύω πως θα μείνει παρέα μου τουλάχιστον ένα χρόνο... ;)