[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

πωπωω καλα ...μπορώ να κανω απειρα quote περι παντοφλας, φιλοσοφίας της apple ,αντίχειρα κτλ αλλα τωρα βαριέμαι :p μεγεια!

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

πωπωω καλα ...μπορώ να κανω απειρα quote περι παντοφλας, φιλοσοφίας της apple ,αντίχειρα κτλ αλλα τωρα βαριέμαι :p μεγεια!

Thanks! Δεν αλλάζει τίποτα βρε συ, απλα κανεις συνειδητά trade-off μερος της εργονομίας/χρήσης με το ένα χέρι με τα προφανή πλεονεκτήματα μιας μεγαλύτερης οθόνης...
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν είδες ο Γιάννης που δεν άντεξε και γύρισε στο 5s;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Plastic ???? Μπλιαχ !!!! :flipout:

Καλοδούλευτο !!!

Αλουμινένια είναι! :p

Thanks!

Μεγεια taki! Αφου θυσιασες την εργονομια επρεπε να πας στο plus μια και καλη, μπαταριαρα οθοναρα κτλ!

Πλάκα κανω, οτι βολευει τον καθενα.

Παρε και την μαυρη δερματινη της apple (που δεν αλλαζει χρωμα με τον καιρο), πανεμορφη και τρομερη αισθηση.

6plus.JPG

(η φωτο με το πλας)

Thanks! Έχω ήδη βάλει την καφέ που μου είχαν κάνει δώρο, και είναι πολύ όμορφη και ποιοτική. Πως θα αντέξει στο χρόνο θα δούμε. Πάντως, το καφέ δέρμα δείχνει καλύτερο όταν παλιώσει σε σχέση με το μαυρο, ΙΜΟ.

Μα γιαυτο υπαρχουν τα χρωματα αλλωστε για να διαλεγουμε!

Εγω προτιμησα τη μαυρη που μενει ανεπαφη στο χρονο σε σχεση με την καφε που ισως δε παλιωσει ομοιομορφα. Γουστα ειναι αυτα. :)

Μα γιαυτο υπαρχουν τα χρωματα αλλωστε για να διαλεγουμε!

Εγω προτιμησα τη μαυρη που μενει ανεπαφη στο χρονο σε σχεση με την καφε που ισως δε παλιωσει ομοιομορφα. Γουστα ειναι αυτα. :)

Και η μαύρη είναι σουπερ όπως και η μπλε σκουρα, αλλα γιατί πιστεύεις πως θα μείνει ανέπαφη η μαύρη; Όλα τα δέρματα, μετά από ταλαιπώρια, θα έχουν αλλοιώσεις στο χρώμα, στην υφή κλπ Αυτό από την εμπειρία μου πάντα σε σχέση με δερματινα είδη ρουχισμού & υπόδησης, οπου το καφέ παλιώνει πιο όμορφα από το μαυρο.

Για τις θηκες λεω, απο εμπειρια σε μαυρη 5s, και απο φωτογραφιες των αλλων χρωματων στο δικτυο.

Για τις θηκες λεω, απο εμπειρια σε μαυρη 5s, και απο φωτογραφιες των αλλων χρωματων στο δικτυο.

Α, δεν ξέρω, είχαν κάποιο πρόβλημα τα αλλα χρώματα στο 5s; Αν ναι, ελπίζω να το έλυσαν! :p

Goolare να δεις πως γινονται. Δερμα ειναι πως να το λυσουν; Το ελυσαν με τις σιλικονης! :p

Οχι ρε η καφε παλευεται και σε πολλους αρεσει! :p

Ενταξει η κοκκινη πχ ειναι απαραδεκτη, σε μια βδομαδα γινεται μαυρη.

Μ αρεσει που ο ενας το παιζει ότι πήρε παλι το 5S γιατι το προτιμάει από το 6 (π@π@ρια μαντολες, απλως ξεμεινε από λεφτα και θελει να παιξει κανα παιχνιδακι στο ps4 τα χριστουγεννα και από Γεναρη / Φλεβάρη max θα ξαναπάρει 6/6+) και ο άλλος, αφου αναγκαστηκε να περιμενει κανα μηνα να το πάρει (για να μη φαει το τρελό κράξιμο) τώρα το παίζει και λίγο δυσκολος.

Α, ρε παντόφλα που θετε και τα 2 φανμπόγια...

:p :p :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παντως, μετα από 2 εβδομάδες χρησης με το 6, είμαι σχετικα ευχαριστημένος.

Η οθόνη, λογω φωτος, είναι πιο ''ευχαριστη'' από το S4 και το fingeroπαπαρι μεγαλη βολή όταν οδηγάς.

Η μπαταρία όμως είναι θεμα. Με το ζόρι βγάζει τη μέρα (όταν το S4 καινουργιο εβγαζε 2 - ασε που εκει αλλαζεις μπαταρια πανεύκολα και πάμφθηνα)

Τσού ρε Λακη! :p
Πάντως η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα. Μου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα η χρήση με το ένα χέρι, καμία σχέση με την ευχρηστία του 5s στον τομέα αυτό. Όσοι λέγαν πως τα μεγάλα κινητά είναι εξίσου εύχρηστα λένε παπαριες καμαρωτές.
Θυσιάζεις λοιπόν κατι, κερδίζεις όμως κάτι άλλο. Πχ η εφαρμογή paper του Facebook είναι απολαυστική στο 6αρι!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα η χρήση με το ένα χέρι, καμία σχέση με την ευχρηστία του 5s στον τομέα αυτό. Όσοι λέγαν πως τα μεγάλα κινητά είναι εξίσου εύχρηστα λένε παπαριες καμαρωτές.
Θυσιάζεις λοιπόν κατι, κερδίζεις όμως κάτι άλλο.

Μόνος σου απαντας:

Πάντως η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα.

Περιμενε λοιπόν λιγο να συνηθισεις τις 4,7.

xaxa

Ρε, εννοω αν η βασικη χρηση ειναι σα κινητο πχ Γιαννης και εχεις και ipad τοτε πας σε μικρο τυπου 5s.

Εγω πχ εχω καταργησει το tablet και εχω μονο το plus παντου και παντα.

Αν εισαι αναποφασιστος ταχεις ολα.:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν διαβάζεις κάν τι γράφω αλλά δεν πειράζει.

Ε, οι άλλοι που θα τα διαβάζουν, θα καταλάβουν αυτοί, δεν πειράζει :p

(ψιτ, μην εχεις παραπονο, ηδη είμαι πολύ επιεικής μαζί σου, το ξέρεις :p :p :p)