[Επίσημο] iPhone 6S | 6S Plus

Ο vadergr κάνει πλάκα.. Απλά λέει την συνηθισμένη δικαιολογία που φέρνει η Apple όταν κάτι δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε.. ;)

Δεν την φέρνει μονο η apple τη δικαιολογία αυτή :idea:

Αλλη μια αττάκα ειναι "στο δικό μου και στων φίλων/συνεργατών μου, δεν εχουν συμβεί ποτέ αυτά , κάτι δεν κανεις σωστά " :grandpa:

Ρε παιδιά, δεν αφήνετε τις ειρωνιες μπας και βρούμε τι πήγε λάθος; Ομολογώ ότι δεν διάβασα καπου για τέτοιο πρόβλημα αλλα δεν αποκλείεται να έπεσε σε ελλατωματικη παρτίδα, ειδικά όταν μιλάμε για παραγωγη πολλών εκατομμύριων units.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη (αν και πλέον δεν έχει νόημα), δοκίμασες να το βάλεις σε DFU mode;

και dfu δοκιμασα χωρις επιτυχια! μαλλον ηταν η παρτιδα δεν εξηγειται αλλιως!
το προβλημα "stuck in slide to upgrade screen" ειναι πολυ συνηθισμενο οπως ειδα στο ψαξιμο που εκανα. Σε αλλους η λυση που προτεινε η apple δουλεψε και σε αλλους οχι.

Επισης το γεγονος οτι μου αλλαξαν το πρωτο κατευθειαν και μετα το δευτερο μου προτειναν οι ιδιοι την επιστροφη χρηματων, γιατι δεν μπορουσαν να ειναι σιγουροι οτι και στο τριτο δεν θα συμβει, εμενα μου λεει οτι ειναι κατι το οποιο ειναι "γνωστο" σαν προβλημα.

Ή επειδη τα 128αρια δεν εχουν τοσο μεγαλη ζητηση (δυσκολευτικα πολυ να το βρω) δεν εχει αναδειχθει εδω Ελλαδα το θεμα, ή παλι ειμαι γκαντεμης χαχαχα!

Εγω παντως θα προτεινα οποιον ενδιαφερεται να περιμενει απο Δεκεμβρη να εχουν φυγει οι πρωτες παρτιδες και να εχει γινει κανενα πιο σοβαρο update απο το 9.0.2

Μάλιστα... Εγώ έκανα ακριβώς το ίδιο ( ΟΤΑ 9.02 update σε "παρθένο" 64 & 128ρι) χωρίς πρόβλημα. Αν είχα βεβαια διαβάσει τι έπαθες, μάλλον θα τα άφηνα στην 9.01 :p

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Ρε παιδιά, δεν αφήνετε τις ειρωνιες μπας και βρούμε τι πήγε λάθος; Ομολογώ ότι δεν διάβασα καπου για τέτοιο πρόβλημα αλλα δεν αποκλείεται να έπεσε σε ελλατωματικη παρτίδα, ειδικά όταν μιλάμε για παραγωγη πολλών εκατομμύριων units.

Δημήτρη (αν και πλέον δεν έχει νόημα), δοκίμασες να το βάλεις σε DFU mode;

Ηταν χαβαλετζιδικο το ποστ αγαπητε, no fuss...

Παλι καλα που ολα ΟΚ με τα δικα σου!
Αρα μαλλον εγω επεσα σε παρτιδα "περίεργη".

Τεσπα ολα καλα απλα θα περιμενω τωρα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Ηταν χαβαλετζιδικο το ποστ αγαπητε, no fuss...

It is getting old αγαπητέ, that all

Παλι καλα που ολα ΟΚ με τα δικα σου!
Αρα μαλλον εγω επεσα σε παρτιδα "περίεργη".

Τεσπα ολα καλα απλα θα περιμενω τωρα!

:a0210:

Πέρασα την 9.1, και λύθηκε το περίεργο πρόβλημα που είχα στο Wallet (Η εφαρμογή εμφανιζόταν zoomed με αποτέλεσμα να χάνονται τα άκρα της κάρτας εκτός οθόνης :D )

Δεν ξέρω αν το'χε παρατηρήσει κανείς άλλος, πάντως (according to the Internet) ήταν γενικό πρόβλημα σε όσους έκαναν restore από 5/5s!

Τώρα μένει να δω και που/πως θα το χρησιμοποιήσω το Apple Pay.

Για δοκίμασε εκεί που υπάρχει σε πολλα μαγαζιά και πες μας. Εδώ να δούμε ποτε θα έρθει...

Και ναι, το χρησιμοποίησα στα....McDonalds. Δουλεύει σωστά και άμεσα. Βέβαια, εκτός από το... fun της υπόθεσης για έναν γκατζετάκια όπως εγώ, δεν ξέρω επί της ουσίας γιατί είναι χρήσιμο (πορτοφόλι κουβαλάς πάντα, λόγω ταυτότητας, οπότε το να'χεις και 1-2 κάρτες μέσα δε θα σε βαρύνει κιόλας..).

Πάντως δουλεύει σωστά, αυτό έχει σημασία.

Θεωρητικά, αν υποστηρίζεται σε πολλά μερη, δεν θα χρειάζεσαι πορτοφόλι (από ότι έχω διαβάσει δεν χρειάζεται ID αν πληρώνεις με apple pay). Αλλα και ID να σου ζητάνε, παίρνεις μια θηκούλα iphone που να χωράει ή την βάζεις στην τσέπη.
Και έπειτα, δεν είναι μονο το θέμα της ταχύτητας αλλα και της ασφαλειας αφού το apple pay είναι πολύ πιο ασφαλές από μια πιστωτική κάρτα.
Αν έχεις apple watch είναι ακόμα πιο εύκολο αφού δεν χρειάζεται να βγάλεις καν το κινητό από την τσέπη σου.

Ταυτότητα εννοώ γενικότερα, ως ταυτότητα, όχι ως αποδεικτικό χρήσης της κάρτας. Φαντάζομαι ότι θα αργήσει πολύ το wallet να μπορεί να φορτώνει και κανονική ID card. Κατά τα λοιπά, το πρόβλημα είναι πως, όσο εκτεταμένο και να'ναι το δίκτυο, πάντα θα κουβαλάς την κάρτα για περιπτώσεις όπου δεν είναι στο δίκτυο (όπως αντίστοιχα τώρα πάντα κουβαλάς cash για τα μέρη που δεν παίζουν πιστωτικές).

Κοινώς, ωραίο και ψιλο-φαντεζί το συστηματάκι, αλλά πιο πολύ θα το απολαύσει η Apple (που προφανώς κάποια στιγμή θα ζητάει νταβατζιλίκι, αν δεν το κάνει ήδη), παρά ο τελικός χρήστης.

O τελικός χρηστης προφανώς το απολαμβάνει μιας που, οπου υποστηρίζεται, κάνει τις πληρωμές του ταχύτερα και ασφαλέστερα.
Επειδή μάλιστα όπως μάλλον θα άκουσες φέτος υποχρεωτικά όλοι στην Αμερική θα βάλουν μηχανήματα πιστωτικής που να υποστηρίζουν κάρτες με chip (όπως στην Ευρώπη), επ ευκαιρίας οι περισσότεροι θα βάλουν με NFC οποτε αναμένεται να εκτοξευτεί το νούμερο επιχειρήσεων που θα υποστηρίζουν apple pay (έτσι και αλλιώς οι περισσότερες τράπεζες εκεί το προσφέρουν).

Θεωρητικά, αν υποστηρίζεται σε πολλά μερη, δεν θα χρειάζεσαι πορτοφόλι (από ότι έχω διαβάσει δεν χρειάζεται ID αν πληρώνεις με apple pay). Αλλα και ID να σου ζητάνε, παίρνεις μια θηκούλα iphone που να χωράει ή την βάζεις στην τσέπη.
Και έπειτα, δεν είναι μονο το θέμα της ταχύτητας αλλα και της ασφαλειας αφού το apple pay είναι πολύ πιο ασφαλές από μια πιστωτική κάρτα.
Αν έχεις apple watch είναι ακόμα πιο εύκολο αφού δεν χρειάζεται να βγάλεις καν το κινητό από την τσέπη σου.

δηλαδη αν σε σταματησει η αστυνομια στο δρομο για εξακριβωση στοιχειων,απλα τους δειχνεις το iphone.

πλακα κανω.