Αυτες οι λυσεις παίζουν όταν στέλνεις κατι στον εαυτό σου η όταν κάτι δεν επείγει και με προϋπόθεση οτι ο παραλήπτης γνωρίζει από αυτά....
Όταν είσαι στην παρέα η κάπου οπουδήποτε η χωρίς νετ (έστω ένας εκ των 2) τότε τι κάνεις? όταν πρέπει να στείλεις άμεσα, όχι μέσω server στην ευχή του @@$@$λη τι γίνεται?
Η λύση απο συσκευή σε συσκευή δίχως μεσολάβηση internet είναι αξεπέραστη.
btw to messenger σκοτώνει τις φώτο, για δειγματισμό είναι και μόνο!
Αν και το σενάριο είναι σχεδόν απίθανο την σημερον ημέρα, αν ο άλλος έχει iOS υπάρχει το airdrop. Αν δεν έχει, ας περιμένει να πάει σπίτι του να δει τις φωτο με τους τρόπους που προαναφέραμε. Μην προσπαθούμε σώνει και καλα να κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα....
Ναι, αν υπολογίσεις το σόι σου απο τα βάθη της επαρχίας της Κίνας
Look around dude![]()
Δεν ξέρω για το messenger αν κάνει συμπίεση αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να στείλεις φωτο και αλλά δεδομένα χωρίς καμια συμπίεση μέσω υπηρεσιών όπως Dropbox, OneDrive, iCloud κλπ στέλνοντας ενα link απο το κινητό σου η υπολογιστή σου.
Κοιτά, ο λόγος που υπάρχουν όλες αυτές οι υπηρεσίες στο iOS δεν έχει να κάνει με λαμπάδες, αλλά με το παραδάκι των πελατών της apple και το consistency του οικοσυστήματος που επιτρέπει εύκολο και σταθερό development εφαρμογών .Δεν το έκαναν είς μνημην Steve Jobs...
Αυτο που λέει ο Maestro ειναι οτι αυτές οι υπηρεσίες βοηθάνε στο να λυθούν πρόβληματα που προκύπτουν απο τις παραξενιές της Apple
Φυσικα όλοι προοδεύουν παρέα...
Κι εμενα η προγιαγια μου....εχει πεθανει
Αν ζουσε ομως, θα της ελεγα να παρει Android και θα της εδινα τον τηλεφωνικό αριθμό του Τακη
![]()
Iphone και τον αριθμό του Τάκη![]()
Αυτό το "δύσχρηστο" προϊόν της Apple πάντως βγάζει μάτι κ μόνο που λέγεται/γράφεται...
Πιτσιρίκια, μεγάλοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία, καταφέρνουν να χρησιμοποιούν με χαρακτηριστική άνεση αυτά τα "δύσχρηστα" προϊόντα.
Εντάξει, νομίζω ότι τα παραλέμε !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.