[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Αυτες οι λυσεις παίζουν όταν στέλνεις κατι στον εαυτό σου η όταν κάτι δεν επείγει και με προϋπόθεση οτι ο παραλήπτης γνωρίζει από αυτά....

Όταν είσαι στην παρέα η κάπου οπουδήποτε η χωρίς νετ (έστω ένας εκ των 2) τότε τι κάνεις? όταν πρέπει να στείλεις άμεσα, όχι μέσω server στην ευχή του @@$@$λη τι γίνεται?

Η λύση απο συσκευή σε συσκευή δίχως μεσολάβηση internet είναι αξεπέραστη.

btw to messenger σκοτώνει τις φώτο, για δειγματισμό είναι και μόνο!

Αν και το σενάριο είναι σχεδόν απίθανο την σημερον ημέρα, αν ο άλλος έχει iOS υπάρχει το airdrop. Αν δεν έχει, ας περιμένει να πάει σπίτι του να δει τις φωτο με τους τρόπους που προαναφέραμε. Μην προσπαθούμε σώνει και καλα να κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Αν και το σενάριο είναι σχεδόν απίθανο την σημερον ημέρα, αν ο άλλος έχει iOS υπάρχει το airdrop. Αν δεν έχει, ας περιμένει να πάει σπίτι του να δει τις φωτο με τους τρόπους που προαναφέραμε. Μην προσπαθούμε σώνει και καλα να κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα....

μάλλον το ανάποδο γίνεται, τα εύκολα και αυτονόητα τα κάνουμε δύσκολα με το iOS όταν θελουμε να επικοινωνήσουμε με το 95% των συσκευών (Κινητά ταμπλετ pc) που κυκλοφορούν εκεί εξω !

Ναι, αν υπολογίσεις το σόι σου απο τα βάθη της επαρχίας της Κίνας :p
Look around dude :p

χαχαχααχ γελώ!

Over and out about this... ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι παίζει με τους ανεκδιηγητους περιορισμούς του ios!

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Δεν ξέρω για το messenger αν κάνει συμπίεση αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να στείλεις φωτο και αλλά δεδομένα χωρίς καμια συμπίεση μέσω υπηρεσιών όπως Dropbox, OneDrive, iCloud κλπ στέλνοντας ενα link απο το κινητό σου η υπολογιστή σου.

Μιας και τα ανέφερες αυτά, να πω ότι η Apple θα'πρεπε να ανάψει λαμπάδες ίσα με το μπόι του Jobs για τις παραπάνω υπηρεσίες. Είναι πολύς ο κόσμος (μεταξύ των οποίων και ο υποφαινόμενος) που ο μόνος λόγος που ξαναγύρισαν απ'το Android σύμπαν είναι ότι λόγω των παραπάνω υπηρεσιών, μαζί και με τις νέες υπηρεσίες streaming (Netflix, Spotify, κλπ) δε θα χρειαστεί ποτέ να εγκαταστήσουν το iTunes στον υπολογιστή τους.

Κοιτά, ο λόγος που υπάρχουν όλες αυτές οι υπηρεσίες στο iOS δεν έχει να κάνει με λαμπάδες, αλλά με το παραδάκι των πελατών της apple και το consistency του οικοσυστήματος που επιτρέπει εύκολο και σταθερό development εφαρμογών .Δεν το έκαναν είς μνημην Steve Jobs...

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Κοιτά, ο λόγος που υπάρχουν όλες αυτές οι υπηρεσίες στο iOS δεν έχει να κάνει με λαμπάδες, αλλά με το παραδάκι των πελατών της apple και το consistency του οικοσυστήματος που επιτρέπει εύκολο και σταθερό development εφαρμογών .Δεν το έκαναν είς μνημην Steve Jobs...

Δε νομίζω να εννοείς οτι Dropbox, onedrive κλπ οφείλουν την ύπαρξη τους στην Apple...

Αυτο που λέει ο Maestro ειναι οτι αυτές οι υπηρεσίες βοηθάνε στο να λυθούν πρόβληματα που προκύπτουν απο τις παραξενιές της Apple

Φυσικα όλοι προοδεύουν παρέα...

Δεν είπα αυτό, απλά ότι δεν το έκαναν για την ψυχή της μάνας τους... Φυσικά ολοι βγαίνουμε κερδισμένοι απο αυτές τις συνέργιες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Portrait Mode, explained: Hands on with the iPhone 7 Plus’ crazy new Portrait mode - TechCrunch
https://apple.news/AmLH8ktPsQrSQGNF1_o2PnA

Αυτο που λέει ο Maestro ειναι οτι αυτές οι υπηρεσίες βοηθάνε στο να λυθούν πρόβληματα που προκύπτουν απο τις παραξενιές της Apple
Φυσικα όλοι προοδεύουν παρέα...

Exactly. Βασικά, η Apple "καινοτομεί" και κάνει τα δικά της, και οι υπόλοιποι τρέχουν από πίσω να γεμίσουν το κενό που δημιουργεί μια εταιρία που ναι μεν βγάζει το καλύτερο προϊόν, όμως δύσχρηστο σε επίπεδα "no deal" για το ευρύ κοινό. Και αυτή η αγορά που δημιουργείται είναι τεράστια. Οπότε έχουμε win-win καταστάσεις.

Αυτό το "δύσχρηστο" προϊόν της Apple πάντως βγάζει μάτι κ μόνο που λέγεται/γράφεται...
Πιτσιρίκια, μεγάλοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία, καταφέρνουν να χρησιμοποιούν με χαρακτηριστική άνεση αυτά τα "δύσχρηστα" προϊόντα.
Εντάξει, νομίζω ότι τα παραλέμε !!
Με 1-2 συσκευές μόνο η Apple σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μαζί και έχει πολύ μεγάλες πωλήσεις, φαίνεται γύρω μας.
Καλό που υπάρχουν ανταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα, γιατί μόνο καλό κάνουν σε εμάς τους καταναλωτές.
Δεν σου αρέσει η Apple, πας σε Samsung.
Δεν σου αρέσει η Samsung, υπάρχει η LG, η Sony, η Lenovo, όλοι οι κινέζοι.
Κ φυσικά η κουβέντα είναι ατέρμονη.... :ernaehrung004:

Για τη κουβεντα φυσικά, αλλα όλα ειναι τόσο ευκολα ή μπορει να γινουν πολυπλοκα/advanced όσο τα θέλει καποιος. Εδωσα το S7 edge στον σχεδον 70 χρονων πατερα μου και μεσα σε λιγα λεπτα χρησιμοποιουσε skype και επαιρνε τηλεφωνα. Αν καποιος θελει να εμβαθυνει, η apple εχει καποιους περιορισμους-καλα ή κακά τους εχει. Απλα το "it just works" ειναι πλεον χαρακτηριστικό και των δυο. Τα win mob δε τα αναφερω για ευννοητους λογους :)

Και εμένα η μητέρα μου στα 69 της χρησιμοποιεί iPad 4 με χαρακτηριστική άνεση, google άνετα, χάρτες, viber, κλείνει εισιτήρια, αγοράζει με paypal πράγματα, και φυσικά καθημερινά διαβάζει ότι θέλει, μόνη της bookmarks στον safari, κτλ.
:firstprize:

Κι εμενα η προγιαγια μου....εχει πεθανει

Αν ζουσε ομως, θα της ελεγα να παρει Android και θα της εδινα τον τηλεφωνικό αριθμό του Τακη

:p

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Iphone και τον αριθμό του Τάκη :p

Καλα το είπε Android, γιατί μου σπάει τα νευρα, οποτε θα της έσπαγα και τα δικά της :p

ΥΓ. Αφού ξέρεις πως ο Ρουλ είναι Dr Evil :p

Αυτό το "δύσχρηστο" προϊόν της Apple πάντως βγάζει μάτι κ μόνο που λέγεται/γράφεται...
Πιτσιρίκια, μεγάλοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία, καταφέρνουν να χρησιμοποιούν με χαρακτηριστική άνεση αυτά τα "δύσχρηστα" προϊόντα.
Εντάξει, νομίζω ότι τα παραλέμε !!

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Οι newbies μια χαρά βρίσκουν τα πατήματά τους και συνηθίζουν στον παλαβό τρόπο χρήσης που προτείνει η Apple. Το πρόβλημα το έχουν όσοι είχαν από πριν σχέση με την τεχνολογία και με το που βλέπουν κάθε τι σχετικό με iTunes αρχικά βάζουν τα γέλια και μετά τρέχουν. :D