Υπάρχουν περιγραφές κάτω από κάθε φωτογραφία , για να τα κάνουμε πιο λιανά αντικειμενικά σε shadow detail και dynamic range δεν έχει αντίπαλο το Note , μάλιστα το iphone σε μια από όλες έχει καταφέρει να εξαφανίσει τον ουρανό.
Παρόλα αυτά αν σε κάποιον υποκειμενικά αρέσει το iphone και οι ελαφρώς ξεπλυμένες φωτογραφίες που βγάζει εγώ δεν έχω θέμα.
Δεν έχει και άδικο για το μέγεθοςΑν και τον συμπαθω τον Γεωργακοπουλο, πολύ "ρηχό" το review του...
Μάλλον έχει βαρεθεί να κάνει reviews κινητών μου φαίνεται.
Ένας λόγος να το αγοράσεις είναι το Apple watch 2Το επόμενο μοντέλο θα είναι πάντα καλύτερο..
Πέραν της πλακας, αν έχεις 6s κάθεσαι στα αυγά σου. Από εκεί και κάτω όμως αναβαθμίζεις αν αντέχει η τσέπη σου.
Προσωπικά μάλλον θα το πάρω επειδή το περνάω στα έξοδα της εταιρίας. Αν ενεργούσα ως ιδιώτης και έχοντας το 6s, θα περίμενα για το επόμενο.
Βασικά φαίνεται να βαριέται και να υπονοεί ότι όλα τα smartphones είναι πάνω-κάτω τα ιδια, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
θα κερδισει και τωρα και μελλοντικα περισσοτερα.
Τωρα θα μπορει καποιος να διαλεξει ακουστικα με καλυτερο DAC , μιας και αυτο δε περιλαμβανεται πια στο Iphone , αλλα στα ιδια τα ακουστικα!
Ειναι επισης ενας λογος για καλυτερα (και με ευκολη συνδεσιμοτητα) ασυρματα ακουστικα, μιας κι εκει θα πανε ολα καποια στιγμη , και η Apple θελει να το σπρωξει γρηγοροτερα.
Θ ακολουθησουν συντομα και αλλοι, ηδη νομιζω το εχει ανακοινωσει και σ Samsung για τα επομενα μοντελα της.
Οσο γρηγοροτερα τελειωνουμε με καποια (αναλογικα και οχι μονο) φαντασματα του παρελθοντος, τοσο το καλυτερο.
Θυμησου τι σαλος ειχε γινει οταν αφαιρεσε τις δισκετες, κατοπιν τα Dvd , κλπ.
Έχουν καλή συνεργασία και τα δύο τους ειδικά άμα έχεις και iPadΓιατί;
Έχουν καλή συνεργασία και τα δύο τους ειδικά άμα έχεις και iPad
Εγώ διαβάζοντάς τον πάντως άλλο κατάλαβα ότι εννοεί: Ότι τα smartphones πλέον έχουν φτάσει σε ένα σημείο που κάθε επόμενη φουρνιά δεν έχει να προσφέρει κάτι το πραγματικά καινούριο ή άξιο λόγου. Λίγο καλύτεροι επεξεργαστές (λες και υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί σοβαρά το τηλέφωνό του για rendering), λίγο μεγαλύτερη μνήμη (σιγά), λίγο καλύτερες κάμερες (λες και δε μας φτάνουν αυτές που έχουν για compact χρήση), ε, αυτά. Ακόμα και οι οθόνες (που ας πούμε συμμετέχουν στο πρώτο wow ενός καινούριο κινητού, παραμένουν λίγο πολύ οι ίδιες. Κοινώς, ο μόνος πρακτικός λόγος να αγοράσεις ένα καινούριο τηλέφωνο είναι είτε το να είσαι ψώνιο, είτε να χάσεις/σπάσεις το προηγούμενο. Και το κάθε 2 γενιές που ακολουθώ εγώ προσωπικά, το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό, περιττό και ηλίθιο, αλλά συγχωρώ τον εαυτό μου λόγω ανίατου γκατζετακισμού.
Το next big thing καλώς ή κακώς δεν είναι ούτε το 3D touch (που ένα χρόνο μετά δείχνει ακόμα αμήχανο ως προς χρηστικότητα), ούτε το να σου σπάσουν τα @@ με αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών, ούτε μια σκέτη δεύτερη κάμερα (χωρίς τα κολπάκια που αναφέρει και ο Γεωργακόπουλος).
Μη με ρωτήσετε τι είναι το next big thing, αν σκεφτώ κάτι, θα το πουλήσω πρώτα στην Apple και μετά θα σας το γράψω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.