[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

To glossy μου αφησε λιγο κιτς εντυπωση, υπερβολικά look-at-me. To ματ ωστοσο ειναι αρκετα ομορφο απο κοντα.

Τελείως υποκειμενικά είναι αυτά. Το ματ εμένα μου φάνηκε ωραίο μεν αλλά ελαφρώς dull

Εμένα πάντως από κοντά μου φάνηκαν πολύ κατώτερα των προσδοκιών μου. Στο site φαίνονταν και τα δυο όμορφα (ματ και glossy), από κοντά το μεν ματ φαίνεται φτηνιάρικο (φέρνει σε... Android), το δε glossy είχε τόσες δαχτυλιές που σιχαινόσουν να το ακουμπήσεις... Συγκριτικά το μαύρο 6s μου φαινόταν υψηλότερης κατηγορίας τιμής.

PS: δεν είδα καθόλου τα άλλα χρώματα πλην των μαύρων, ίσως εκεί να αλλάζουν τα πράγματα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Υπάρχουν περιγραφές κάτω από κάθε φωτογραφία , για να τα κάνουμε πιο λιανά αντικειμενικά σε shadow detail και dynamic range δεν έχει αντίπαλο το Note , μάλιστα το iphone σε μια από όλες έχει καταφέρει να εξαφανίσει τον ουρανό.

Παρόλα αυτά αν σε κάποιον υποκειμενικά αρέσει το iphone και οι ελαφρώς ξεπλυμένες φωτογραφίες που βγάζει εγώ δεν έχω θέμα.

Εγώ απλά αντέγραψα το συμπέρασμα από το άρθρο που παρέθεσες, δεν είναι δικά μου συμπεράσματα ή απόψεις, αλλά είναι του αρθρογράφου που παρέθεσες. -bye-

Θα αποσύρω το 6άρι (λευκό) και δε ξέρω τι να αποφασίσω, πάλι λευκό δε θέλω. Είμαι μεταξύ χρυσού αυτή τη φορά και μαυρο ματ. Οι δαχτυλιές είναι εφιάλτης .
Και το 6s δε θα με χαλούσε πάντως γιατί πολλά τα 800+ αν δεν έχεις κάποια επιδότηση.

Αν και τον συμπαθω τον Γεωργακοπουλο, πολύ "ρηχό" το review του...
Μάλλον έχει βαρεθεί να κάνει reviews κινητών μου φαίνεται.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Αν και τον συμπαθω τον Γεωργακοπουλο, πολύ "ρηχό" το review του...
Μάλλον έχει βαρεθεί να κάνει reviews κινητών μου φαίνεται.
Δεν έχει και άδικο για το μέγεθος

Εγώ που δεν τον είχα ξαναδιαβάσει, μου φανηκε αρκετα αντικειμενικός και το θεωρώ πολύ καλό review.
Σε πολλά πράγματα είχε δικιο, οπως αυτό με την εισοδο ακουστικων.
Πραγματικα, με την έλλειψη της τι θα κεδίσει κάποιος (εκτος απο την apple), δεν ξέρω.
Ισως ο reviewer να περιμενε πολύ περισσότερα απο το νεο μοντελο και να ξενερωσε, γιατί οντως φαίνεται απογοητευμενος από την γραφή του.

Βασικά φαίνεται να βαριέται και να υπονοεί ότι όλα τα smartphones είναι πάνω-κάτω τα ιδια, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

θα κερδισει και τωρα και μελλοντικα περισσοτερα.

Τωρα θα μπορει καποιος να διαλεξει ακουστικα με καλυτερο DAC , μιας και αυτο δε περιλαμβανεται πια στο Iphone , αλλα στα ιδια τα ακουστικα!

Ειναι επισης ενας λογος για καλυτερα (και με ευκολη συνδεσιμοτητα) ασυρματα ακουστικα, μιας κι εκει θα πανε ολα καποια στιγμη , και η Apple θελει να το σπρωξει γρηγοροτερα.
Θ ακολουθησουν συντομα και αλλοι, ηδη νομιζω το εχει ανακοινωσει και σ Samsung για τα επομενα μοντελα της.

Οσο γρηγοροτερα τελειωνουμε με καποια (αναλογικα και οχι μονο) φαντασματα του παρελθοντος, τοσο το καλυτερο.

Θυμησου τι σαλος ειχε γινει οταν αφαιρεσε τις δισκετες, κατοπιν τα Dvd , κλπ.

Το επόμενο μοντέλο θα είναι πάντα καλύτερο.. :p

Πέραν της πλακας, αν έχεις 6s κάθεσαι στα αυγά σου. Από εκεί και κάτω όμως αναβαθμίζεις αν αντέχει η τσέπη σου.
Προσωπικά μάλλον θα το πάρω επειδή το περνάω στα έξοδα της εταιρίας. Αν ενεργούσα ως ιδιώτης και έχοντας το 6s, θα περίμενα για το επόμενο.

Το επόμενο μοντέλο θα είναι πάντα καλύτερο..

Πέραν της πλακας, αν έχεις 6s κάθεσαι στα αυγά σου. Από εκεί και κάτω όμως αναβαθμίζεις αν αντέχει η τσέπη σου.
Προσωπικά μάλλον θα το πάρω επειδή το περνάω στα έξοδα της εταιρίας. Αν ενεργούσα ως ιδιώτης και έχοντας το 6s, θα περίμενα για το επόμενο.
Ένας λόγος να το αγοράσεις είναι το Apple watch 2

Βασικά φαίνεται να βαριέται και να υπονοεί ότι όλα τα smartphones είναι πάνω-κάτω τα ιδια, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Εγώ διαβάζοντάς τον πάντως άλλο κατάλαβα ότι εννοεί: Ότι τα smartphones πλέον έχουν φτάσει σε ένα σημείο που κάθε επόμενη φουρνιά δεν έχει να προσφέρει κάτι το πραγματικά καινούριο ή άξιο λόγου. Λίγο καλύτεροι επεξεργαστές (λες και υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί σοβαρά το τηλέφωνό του για rendering), λίγο μεγαλύτερη μνήμη (σιγά), λίγο καλύτερες κάμερες (λες και δε μας φτάνουν αυτές που έχουν για compact χρήση), ε, αυτά. Ακόμα και οι οθόνες (που ας πούμε συμμετέχουν στο πρώτο wow ενός καινούριο κινητού, παραμένουν λίγο πολύ οι ίδιες. Κοινώς, ο μόνος πρακτικός λόγος να αγοράσεις ένα καινούριο τηλέφωνο είναι είτε το να είσαι ψώνιο, είτε να χάσεις/σπάσεις το προηγούμενο. Και το κάθε 2 γενιές που ακολουθώ εγώ προσωπικά, το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό, περιττό και ηλίθιο, αλλά συγχωρώ τον εαυτό μου λόγω ανίατου γκατζετακισμού.

Το next big thing καλώς ή κακώς δεν είναι ούτε το 3D touch (που ένα χρόνο μετά δείχνει ακόμα αμήχανο ως προς χρηστικότητα), ούτε το να σου σπάσουν τα @@ με αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών, ούτε μια σκέτη δεύτερη κάμερα (χωρίς τα κολπάκια που αναφέρει και ο Γεωργακόπουλος).

Μη με ρωτήσετε τι είναι το next big thing, αν σκεφτώ κάτι, θα το πουλήσω πρώτα στην Apple και μετά θα σας το γράψω :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα κερδισει και τωρα και μελλοντικα περισσοτερα.

Τωρα θα μπορει καποιος να διαλεξει ακουστικα με καλυτερο DAC , μιας και αυτο δε περιλαμβανεται πια στο Iphone , αλλα στα ιδια τα ακουστικα!

Ειναι επισης ενας λογος για καλυτερα (και με ευκολη συνδεσιμοτητα) ασυρματα ακουστικα, μιας κι εκει θα πανε ολα καποια στιγμη , και η Apple θελει να το σπρωξει γρηγοροτερα.
Θ ακολουθησουν συντομα και αλλοι, ηδη νομιζω το εχει ανακοινωσει και σ Samsung για τα επομενα μοντελα της.

Οσο γρηγοροτερα τελειωνουμε με καποια (αναλογικα και οχι μονο) φαντασματα του παρελθοντος, τοσο το καλυτερο.

Θυμησου τι σαλος ειχε γινει οταν αφαιρεσε τις δισκετες, κατοπιν τα Dvd , κλπ.

Υπεραισιόδοξη προοπτική. Δυστυχώς θυμίζω ότι πάμε ολοταχώς προς σαφή υποβάθμιση του ήχου (λέγε με streaming services με συμπίεση, ακουστικά φιλοσοφίας beats, κλπ κλπ κλπ). Οπότε μην εθελοτυφλούμε ότι η Αpple εκανε την κίνηση αυτή για να σώσει τον ήχο. Την έκανε απλά για να δώσει ένα boost στις πωλήσεις των περιφερειακών iPhone speakers κλπ, που όπως ξέρεις είναι τεράστια αγορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Έχουν καλή συνεργασία και τα δύο τους ειδικά άμα έχεις και iPad

Αυτό ισχύει με όλα τα μοντέρνα iphone (από 5s και μετά).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ διαβάζοντάς τον πάντως άλλο κατάλαβα ότι εννοεί: Ότι τα smartphones πλέον έχουν φτάσει σε ένα σημείο που κάθε επόμενη φουρνιά δεν έχει να προσφέρει κάτι το πραγματικά καινούριο ή άξιο λόγου. Λίγο καλύτεροι επεξεργαστές (λες και υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί σοβαρά το τηλέφωνό του για rendering), λίγο μεγαλύτερη μνήμη (σιγά), λίγο καλύτερες κάμερες (λες και δε μας φτάνουν αυτές που έχουν για compact χρήση), ε, αυτά. Ακόμα και οι οθόνες (που ας πούμε συμμετέχουν στο πρώτο wow ενός καινούριο κινητού, παραμένουν λίγο πολύ οι ίδιες. Κοινώς, ο μόνος πρακτικός λόγος να αγοράσεις ένα καινούριο τηλέφωνο είναι είτε το να είσαι ψώνιο, είτε να χάσεις/σπάσεις το προηγούμενο. Και το κάθε 2 γενιές που ακολουθώ εγώ προσωπικά, το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό, περιττό και ηλίθιο, αλλά συγχωρώ τον εαυτό μου λόγω ανίατου γκατζετακισμού.

Το next big thing καλώς ή κακώς δεν είναι ούτε το 3D touch (που ένα χρόνο μετά δείχνει ακόμα αμήχανο ως προς χρηστικότητα), ούτε το να σου σπάσουν τα @@ με αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών, ούτε μια σκέτη δεύτερη κάμερα (χωρίς τα κολπάκια που αναφέρει και ο Γεωργακόπουλος).

Μη με ρωτήσετε τι είναι το next big thing, αν σκεφτώ κάτι, θα το πουλήσω πρώτα στην Apple και μετά θα σας το γράψω :D

Προφανώς τα smartphones, ειδικά της apple έχουν φτάσει σε ένα μεγάλο σημείο ωρίμανσης, ώστε να μην εντυπωσιαζόμαστε εύκολα από τις year to year βελτιώσεις οι οποιες όμως είναι σημαντικές ειδικά αν τις δεις σε λίγο μεγαλύτερο βάθος χρόνου (πχ είναι εντυπωσιακό πως το iphone 7 έχει την διπλάσια ταχύτητα από το iphone 6!).
Για έμενα το next big thing (πρέπει) να έρθει στον τομέα της μπαταρίας. Έξυπνο πάντως το σύστημα με τους 2+2 cores του Α10 που δίνει ελπιδες για καλύτερη αυτονομία.