[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Ακομα κ αν μπει τέτοια οθόνη/ανάλυση, γίνεται γιατί το "θέλει" η εποχή, οχι γιατί εχει καμία τρελή διάφορα στις 4-5-6 ίντσες ενός τηλεφώνου.
Στον προβολέα jvc hd1 βάζω ταινία 720 κ 1080, κ ιδιαίτερη διάφορα στις 92 ίντσες που βλέπω δεν διακρίνω...
Αλλά ειναι η εποχή...το hype...

Πρέπει να είσαι πραγματικά άσχετος με την εικόνα αν τα πιστεύεις αυτά που γραφεις και δεν απλά τρολλαρεις...

καλύτερη εικονα=2κ-4κ οθονη... μαστα!
οπως λεγαμε και με τα φωτογραφικα mpixel πριν 2 χρονια, οταν οι υπολοιποι ειχαν 16-20mp και μολις η apple απεδειξε ότι και με 12 mp κάνεις ανετα τη δουλεια σου, τρεξανε ολοι να βαλουν αντιστοιχο αισθητηρα!

βαζει οτι χρειαζεται, οταν χρειαζεται.... οχι επειδη ειναι κατι στη μοδα.

μαλλον τημπερδευεις με άλλες εταιρειες, που απλά παραθετουν specs στα χαρτια για να ξεχωριζουν ευκολα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Προσωπικά ας έμενε στα 1080 αλλά τουλάχιστον να δούμε ριζική αλλαγή προς το καλύτερο σε όλα τα αλλα και δεν θα είχα θέμα.

Νομοτελειακά βέβαια θα πάει σε 2/4K διότι θα πρέπει και κάτι πιασάρικο να πουλήσει εφόσον δεν έχεις κάτι άλλο ξεχωριστό/μοναδικό να δώσεις.

Είναι σημεία των καιρών καλώς η κακώς.

Το μόνο καλό ότι η Amoled 2k έχουν πολύ καλή ενεργειακή διαχείρηση άρα δεν θα έχουμε αρνητική επίπτωση σε αυτονομία.

Πρέπει να είσαι πραγματικά άσχετος με την εικόνα αν τα πιστεύεις αυτά που γραφεις και δεν απλά τρολλαρεις...
Θα σε δω του χρόνου αν θα λες τα ίδια.

Η τη γνωστή καραμέλα ότι η "ωρίμασαν" οι συνθήκες και η Apple αποφάσισε να πάει σε 2k ανάλυση.

Και αφού η Apple το αποφάσισε άρα σημαίνει ότι είναι το σωστό.

Τότε ξαφνικά θα λέτε "μα ποια 1080 αυτά ανήκουν στο παρελθόν τώρα έχουμε αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης"

καλύτερη εικονα=2κ-4κ οθονη... μαστα!
οπως λεγαμε και με τα φωτογραφικα mpixel πριν 2 χρονια, οταν οι υπολοιποι ειχαν 16-20mp και μολις η apple απεδειξε ότι και με 12 mp κάνεις ανετα τη δουλεια σου, τρεξανε ολοι να βαλουν αντιστοιχο αισθητηρα!

βαζει οτι χρειαζεται, οταν χρειαζεται.... οχι επειδη ειναι κατι στη μοδα.

μαλλον τημπερδευεις με άλλες εταιρειες, που απλά παραθετουν specs στα χαρτια για να ξεχωριζουν ευκολα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Τα 12 βέβαια έχουν τα συν και τα πλην τους.
Δεν είναι όλα ρόδινα.

Προσωπικά θεωρώ τα 16 την πιο ισορροπημένη τιμή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εμείς, βλακείες δεν γράφουμε εδώ μέσα. Αλλά για να μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά, αυτό προϋποθέτει ενα minimum βασικών γνώσεων πάνω στο θέμα, κάτι που δεν φαίνεται να διαθέτεις...

και αφηνοντας λιγο στην ακρη τις αντιπαραθεσεις....

τι γινετε με αυτη την εταιρεια δεν μπορω να καταλαβω....λανσαρισμα συσκευης λεει, επισημες ημερομηνιες κυκλοφοριας λεει και απο το απλο 7αρι ηρθαν καμποσα απο το plus σκοταδι....μα καλα ποσα εστειλε? καμια 100αρια?

δηλαδη τοσο καιρο τι παραγωγη ειχε προγραμματισει? η το παει βλεποντας και κανοντας, σιγια σιγα μη μας μεινουν και στα ραφια. ρωτωντας σε διαφορα καταστηματα μου εδωσαν για το plus διαθεσιμοτητα τελος νοεμβρη!!! τι τις θελει τις ημερομηνιες διαθεσης και κυκλοφοριας? εε? ας ελεγε στη ελλαδα πχ θα κυκλοφορησει χριστουγεννα, να πεσει και μεσα και στις ημερομηνιες και να αφησει τα γνωστα, ανακοινωση τωρα και κυκλοφορια μετα απο 1-2-3 βδομαδες (αναλογως την περιοχη). θα ηταν πιο τιμιο και πιο λογικο παρα τωρα που δεν υπαρχει ουτε δειγμα.

Προφανώς η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη απο ότι υπολόγιζε ο Έλληνας αντιπρόσωπος. Σε αυτό προσέθεσε την δυσκολία παραγωγής του χρώματος jet black που επηρέασε την διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο.

μα δεν εχω παραγγελει το jet black, το απλο μαυρο εχω κανει προ-παραγγελια απο τις 19/9 και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Εμείς, βλακείες δεν γράφουμε εδώ μέσα. Αλλά για να μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά, αυτό προϋποθέτει ενα minimum βασικών γνώσεων πάνω στο θέμα, κάτι που δεν φαίνεται να διαθέτεις...
Κοντός ψαλμός εδώ θα είμαστε του χρόνου τέτοια εποχή να δούμε αν συζητάμε σοβαρά η απλά η σοβαροφάνεια μας έφαγε :flipout:

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

μα δεν εχω παραγγελει το jet black, το απλο μαυρο εχω κανει προ-παραγγελια απο τις 19/9 και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Όπως έγραψα μάλλον ο αντιπρόσωπος δεν περίμενε τέτοια ζήτηση εν μεσω κρίσης

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοντός ψαλμός εδώ θα είμαστε του χρόνου τέτοια εποχή να δούμε αν συζητάμε σοβαρά η απλά η σοβαροφάνεια μας έφαγε :flipout:

Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ

Έως τέλη του μηνός στη χειρότερη θα πρέπει να παραλάβεις.
Απλά δεν φέρανε πολλά κομμάτια Ελλάδα η τα κλασικά της Apple η των συνεργατών της που ενώ έχουν το καθυστερούν λίγο παραπάνω για να προτιμήσουν να το δώσουν με συμβόλαιο μέσω παροχων κινητής η και η γνωςτη καραμέλα περί τεράστια ζήτηση.

Από την άλλη καλύτερα να έρθουν πιο φρέσκες παρτίδες εφοςον υπάρχει πραγματική καθυστέρηση για ελαχιστοποίηση των οποίων παιδικών ασθενειών η θεμάτων που έχουν ακουστεί και έξω.

Αν είχες πάντως κάνα γνωστό σε πάροχο κινητής τώρα θα το είχες στα χέρια σου όπως σε πολλούς κατόχους από το γειτονικό φόρουμ που έτσι τα πήραν στην ώρα τους.

Τάκη και Γιάννη, στοιχειώδης σεβασμός στον συνομιλητή σας (δεν αναφέρομαι σε εμένα εν προκειμενω), δεν κανει κακό...

Βγάζετε τον χειρότερο σας εαυτό για χάρη μιας εταιρίας....ειναι πραγματικά απογοητευτικό

Φιλικά

Σύριε, μιας που πιάσαμε τις συστάσεις, stop patronizing. Το κανείς διαρκώς και παύει να είναι χαριτωμένο.

Πάντως για να καταλάβετε ποσο αδιάφορο μου φάνηκε το 7αρι (τουλάχιστον το μικρό αφού η παντόφλα ετσι κι αλλιώς δε με αφορά), η AT&T εδω μου έδινε το 32αρι δωρεάν με απόσυρση του 6s, με μοναδικό τίμημα το υποχρεωτικό διετές συμβόλαιο (που θα είχα ετσι κι αλλιώς απλα οχι υποχρεωτικά, οποτε δε θα έχανα τίποτα.)

Η αλήθεια ειναι οτι το σκέφτηκα λιγο. Λόγω μεταπωλητικής αξίας κλπ κλπ. Παρόλα αυτά τελικά δεν ασχολήθηκα. Κοινώς, για όποιον έχει το 6s, για μένα δεν αξίζει ούτε καν το στήσιμο στην ουρά, για λεφτά ούτε συζητηση.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο πείθομαι ότι αυτή η εξέλιξη θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ήχου, είτε μιλάμε για Apple είτε για Android phones.

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με την υψηλή πιστότητα έχει διαπιστώσει ότι συνήθως όσο περισσότεροι κρίκοι υπάρχουν στην αλυσίδα αναπαραγωγής, τόσο το χειρότερο.

Ειδικά εδώ που έχουμε και τραγικούς περιορισμούς χώρου, μιας και τα κυκλώματα USB, DAC και ενισχυτή θα πρέπει να μπουν μέσα στα ακουστικά..

Από την άλλη πόσοι ακούνε μουσική με αξιώσεις από τα κινητά τους; Ελάχιστοι.. Οπότε, who cares?

Μπαταρίες για τα πανηγύρια κ στις δύο εταιρείες !!! :BDGBGDB55:
Για αυτό σκάνε...
Βέβαια στην Samsung το θέμα με το note 7 είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά κ πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία.