Λοιπόν, μετά από μερικές ημερες χρήσης του 7αριου, ιδού οι εντυπώσεις μου:
- Η μπαταρια διαρκεί όντως περισσότερο. Η ήμερα βγαίνει πολύ άνετα μέχρι στιγμής.
-Η οθόνη έχει υψηλότερη φωτεινότητα και τα χρώματα έχουν καλύτερη απόδοση από το 6s λόγω του wide color gamut
-Είναι όντως πιο γρηγορο από το 6s αλλα αυτό φαίνεται πιο πολυ στις πιο βαριές εφαρμογές.
-Το νεο “κουμπί” συνηθίζεται γρήγορα και έχει καλύτερη αποκριση από το παραδοσιακό ειδικά αν κανεις double/triple click. Έχει 3 επίπεδα έντασης, το έβαλα στο μεσαιο (2).
-Το νέο haptic engine έχει καινούργια κολπάκια πχ όταν έχεις μια λιστα με ημερομηνίες σου δίνει feedback στο δάκτυλο όταν σκρολαρεις την λιστα.
-Η κάμερα είναι σαφώς καλύτερη ειδικά σε low light και το stabilization μεγάλο συν. Επίσης πολύ καλύτερη και η selfie cam.
-Δεν μου έχει κάνει ακόμα την παραμικρή γρατζουνιά το χρώμα jet black αλλά το προσέχω και συνήθως το έχω σε θήκη.
-Την αδιαβροχοποίηση δεν την δοκίμασα και εύχομαι να μην μου χρειαστεί

-Είναι λίγο πιο ελαφρύ στο χέρι από το 6s
-Τα stereo ηχειακια δουλεύουν αξιοπρεπώς για το μέγεθος της συσκευής.
Γενικώς μια καλη αναβάθμιση, ειδικά αν προέρχεσαι από 6αρι. Αν έχεις 6s και δεν έχεις επιδότηση ή δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις ως εταιρικό έξοδο, μπορείς να περιμένεις το επόμενο.