[Επίσημο] iPhone X

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Η φάσα πάνω με τις ενδείξεις και τη κάμερα που κόβει θέμα απο την οθόνη.

Aυτο ομολογουμενως δεν εχω καταλαβει γιατι το κανε η apple...πρεπει να ειναι το μονο πραγμα μαζι με την απουσια αναφορας παραδοσης στα sms το οποιο δε εχω καταλαβει γιατι το κανανε...
Ηταν το μονοπραγμα που με παραξενεψε στην παρουσιαση... εκανε μπαμ... , θα ηταν σωστο να υπαρχει επιλογη μεσα στις ρυθμησεις να απενεργοποιειται αυτο το κοψιμο, για οποιον θελει, να δειχνει εκει μονο μπαταρια-σημα κτλ και οχι εικονα η να κοβει το βιντεο..

Yπάρχει νομίζω επιλογή να μήν είναι full screen το video και να αφήνει τη πλευρά τετραγωνισμένη.
Εδώ αυτό αντέγραψαν με screensavers να βάλουν σέ άλλα κινητά... Σήμα κατατεθέν...

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Yπάρχει νομίζω επιλογή να μήν είναι full screen το video και να αφήνει τη πλευρά τετραγωνισμένη.
Εδώ αυτό αντέγραψαν με screensavers να βάλουν σέ άλλα κινητά... Σήμα κατατεθέν...

αμα ειναι ετσι ειναι μια χαρα.. δε χανεις και τιποτα.. αλλιως βραστα...

Βρέθηκαν και τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν την Apple να ετοιμάζει το iPhone X Plus με οθόνη 6.4”...https://techingreek.com/vrethikan-k...-na-etoimazei-to-iphone-x-plus-me-othoni-6-4/

Η ίδια εταιρεία πριν κάτι χρόνια δεν έβγαζε κάτι διαφημίσεις με αντίχειρες για να δικαιολογήσει τις οθονούλες 4";

#alli_mia_kolotoumba

Βρέθηκαν και τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν την Apple να ετοιμάζει το iPhone X Plus με οθόνη 6.4”...https://techingreek.com/vrethikan-k...-na-etoimazei-to-iphone-x-plus-me-othoni-6-4/

Η ίδια εταιρεία πριν κάτι χρόνια δεν έβγαζε κάτι διαφημίσεις με αντίχειρες για να δικαιολογήσει τις οθονούλες 4";

#alli_mia_kolotoumba

Και ο Henry Ford το 1905 αλλά έλεγε φίλε...άστα .. κανένας δεν έχει σταθερές απόψεις πια... που βαδιζουμε...

Πιά??

"I think there is a world market for maybe five computers."
Thomas Watson, president of IBM, 1943

"Television won't be able to hold on to any market it captures after the first six months. People will soon get tired of staring at a plywood box every night."
Darryl Zanuck, executive at 20th Century Fox, 1946

"There is no reason anyone would want a computer in their home."
Ken Olsen, founder of Digital Equipment Corporation, 1977

"Almost all of the many predictions now being made about 1996 hinge on the Internet's continuing exponential growth. But I predict the Internet will soon go spectacularly supernova and in 1996 catastrophically collapse."
Robert Metcalfe, founder of 3Com, 1995

"Apple is already dead."
Nathan Myhrvold, former Microsoft CTO, 1997

Εχουμε κανενα νεο για τις φημες που θελει να παραλαμβανει πολυ λιγα κοματια για 3 Νοεμβρίου ελλαδα ?
και οτι θα ρθουνε αρχες 18 ? η ειναι φημες γενικα οτι θα αργήσουν τοσο?

«Δεν σκοπεύω να αγοράσω το επετειακό μοντέλο από την πρώτη μέρα. Προτιμώ να δω πρώτα ποια θα είναι η πορεία του. Είμαι ευχαριστημένος με το iPhone 8 μου το οποίο στα μάτια μου είναι ίδιο με το iPhone 7 που είναι ίδιο με το iPhone 6. Για κάποιο λόγο, το iPhone X είναι το μόνο νέο smartphone της σειρά που δεν θα αποκτήσω από την πρώτη κιόλας μέρα. Αλλά θα παρακολουθώ στενά την πορεία του.»

Νομιζω οτι ο τυπος τα ειπε ολα... :speechless-smiley-0
Για ποιον μιλαω?
Η συνεχεια εδω:
Παντως ασχετως με την πορεια και την εξελιξη της συσκευης με τετοιες δηλωσεις απο αυτον -που ειναι εμφανης ο προβληματισμος του- το Χ ξεκινα την πορεια του με 'γκολ απο τα αποδυτηρια'... :afro:

Πιά??

"I think there is a world market for maybe five computers."
Thomas Watson, president of IBM, 1943

http://geekhistory.com/content/urban-legend-i-think-there-world-market-maybe-five-computers

Αυτό είναι urban legend μεν
Αλλά αν δείτε μια από τις προβλέψεις για το που πάμε …. σε 5 εταιρίες πάμε
1.Google 2.Apple 3.MS 4.Facebook 5.Amazon (+1 joker, κίνα)
Κοντά στο 5 ‛υπολογιστές’ για τα πάνα σε διάφορα διατοπικά οράματα

Ανοίγουν οι προπαραγγελίες για το iPhone X

i_Square_Logo.png

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό
ότι οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone Χ, το μέλλον των smartphone, με νέο επαναστατικό σχεδιασμό και με μια
εντυπωσιακή οθόνη χωρίς περιθώρια, ξεκινούν από τις 27 Οκτωβρίου στις 10:00πμ, ενώ η εμπορική του διάθεση
αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της.

Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple διαθέτει όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου
και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

ezgif-5-6f526d06bf.gif

Last edited:
Re: Ανοίγουν οι προπαραγγελίες για το iPhone X

Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple διαθέτει όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου
και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Δεν πρέπει να πηγαίνει καθόλου καλα το 8

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και έχουν τρελαθεί να προσπαθούν να το σπρώξουν με αποσύρσεις, 100 άτοκες, «υπενθυμίσεις περί νέας γενιάς» με κάθε ευκαιρία (ακόμα και στην παρουσίαση της ναυαρχίδας «μη ξεχνάτε, έχουμε και το 8»)

Παντως απο ελληνικα δεν πανε και πολυ καλα: "όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus"
Καλα, κανενας δεν κανει editing κειμενου πλεον στην Ελλαδα? Εφημεριδες, ενημερωτικες ιστοσελιδες, κλπ εχουν τα χάλια τους. Τωρα ακομα και εμπορικες ανακοινωσεις?

Παντως απο ελληνικα δεν πανε και πολυ καλα: "όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus"
Καλα, κανενας δεν κανει editing κειμενου πλεον στην Ελλαδα? Εφημεριδες, ενημερωτικες ιστοσελιδες, κλπ εχουν τα χάλια τους. Τωρα ακομα και εμπορικες ανακοινωσεις?

Οι εμπορικές ανακοινώσεις σου κάνουν εντύπωση;

Εδώ (έγκριτοι) δημοσιογράφοι, διαφημίσεις, εφημερίδες, περιοδικά έχουν κάνει τη γλώσσα μπουρδελο

Δράμα αμορφωσιάς, αυτά να πάνε...

Οι εμπορικές ανακοινώσεις σου κάνουν εντύπωση;

Εδώ (έγκριτοι) δημοσιογράφοι, διαφημίσεις, εφημερίδες, περιοδικά έχουν κάνει τη γλώσσα μπουρδελο

Δράμα αμορφωσιάς, αυτά να πάνε...

Epic (ξέρω κορεκτορας αλλά still epic)