Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X
Δεν είμαι ούτε εγώ guru, αλλα αν ήταν τόσο απλό, θα το είχαν κάνει implement. Ψειρίζουν αρκετά τα πάντα, ώστε να είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτο. Και όχι, δεν πρόκειται να το πουλήσουν για καινοτομία, διότι είναι διόρθωση και όχι νέο feature.
Ρε συ, guru δεν είμαι στην πληροφορική, αλλά μέχρι εκεί μπορώ να σε βεβαιώσω: ένα switch που να επιλέγει μεταξύ δυο 3D maps με βάση τον προσανατολισμό της οθόνης είναι τσάμπα resources, και θα ήταν σα να μην υπάρχει ακόμα κι αν έτρεχε σε 286, όχι στον super duper Bionic που υποτίθεται πως είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής του γαλαξία
Το πιθανότερο είναι ότι απλά δεν το σκέφτηκαν, και όταν αρχίσουν οι γκρίνιες θα το ρυθμίσουν. Το βέβαιο, είναι πως όταν το φτιάξουν (είτε σε iOS update είτε στο FaceID version 2.0), θα μας τα κάνουν τσουρέκια ότι πρόκειται για τεράστια καινοτομία. :BDGBGDB55:
Δεν είμαι ούτε εγώ guru, αλλα αν ήταν τόσο απλό, θα το είχαν κάνει implement. Ψειρίζουν αρκετά τα πάντα, ώστε να είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτο. Και όχι, δεν πρόκειται να το πουλήσουν για καινοτομία, διότι είναι διόρθωση και όχι νέο feature.