[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Ρε συ, guru δεν είμαι στην πληροφορική, αλλά μέχρι εκεί μπορώ να σε βεβαιώσω: ένα switch που να επιλέγει μεταξύ δυο 3D maps με βάση τον προσανατολισμό της οθόνης είναι τσάμπα resources, και θα ήταν σα να μην υπάρχει ακόμα κι αν έτρεχε σε 286, όχι στον super duper Bionic που υποτίθεται πως είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής του γαλαξία :D

Το πιθανότερο είναι ότι απλά δεν το σκέφτηκαν, και όταν αρχίσουν οι γκρίνιες θα το ρυθμίσουν. Το βέβαιο, είναι πως όταν το φτιάξουν (είτε σε iOS update είτε στο FaceID version 2.0), θα μας τα κάνουν τσουρέκια ότι πρόκειται για τεράστια καινοτομία. :BDGBGDB55:

Δεν είμαι ούτε εγώ guru, αλλα αν ήταν τόσο απλό, θα το είχαν κάνει implement. Ψειρίζουν αρκετά τα πάντα, ώστε να είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτο. Και όχι, δεν πρόκειται να το πουλήσουν για καινοτομία, διότι είναι διόρθωση και όχι νέο feature.

Το τσέκαρα μόλις στο demo σε κατάστημα. Το κάνει κι εκεί, όχι στο ίδιο σημείο, πιθανόν λόγω διαφορετικής ταπετσαρίας.
. Καλά μιλάμε για απειροελάχιστο, και όχι ενοχλητικό, απλά είχα την απορία του γιατί, αν είναι κακός κώδικας ή αδυναμία της oled.
Τσέκαρε βιντεάκι μου, φαίνεται κάτω από το κουμπάκι του φακού.

https://youtu.be/0-T0rG2RMdE

Ανεπαίσθητο, αλλά συστηματικό, γι αυτό και είμαι περίεργος.

Δοκίμασα και το κλιπς στο κατάστημα να δω αν ζεσταίνεται, και όντως, μετά από ένα λεπτό παίρνει μπρος το καλοριφέρ

Follow up.

Το δοκίμασα στο δικό μου, αλλα δεν βλέπω flickering:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Πολύ εκνευριστικό bug (ή μάλλον design flaw) που ανακάλυψα μόλις έβαλα το iPhone πάνω σε gimbal. Το Face ID δεν ξεκλειδώνει σε landscape.

Το ξέραμε κι από πριν δηλαδή, αλλά μέχρι τώρα δεν το θεωρούσα πρόβλημα. Τώρα, στραβολαιμιάζοντας κάθε φορά αρχίζω τα "γαλλικά".

Πιθανολογώ ότι δεν θα δούμε software update που να το στρώνει... Αλλά ποιος ξέρει.

Φλασιά: Τελικά γιατί όμως χρειάζεσαι να ξεκλειδώνεις το iphone πάνω στο gimbal, αφού υπάρχει το force touch κουμπί της κάμερας; Το δοκίμασα το ΣΚ και όταν ήταν κλειδωμένο απλα πατούσα το κουμπί και έμπαινα στο μενού της κάμερας.

Follow up.

εσυ δε μετρας,εχεις κονε στο Κουπερτινο και σου στελνουν παντα τα καλυτερα κομματια. :earmuffs:

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Follow up.

Λοιπόν είναι μάλλον θέμα που έχει να κάνει με την εικόνα. Το δοκίμασα στα stock wallpapers και δεν το κάνει ούτε σε μένα. Αυτό που έβαλα στο δικό μου βίντεο είναι ασπρόμαυρο, ίσως να έχει σημασία ή ίσως να έχει σημασία και το format της εικόνας. Κάποιο softwarικό κοκομπλοκο είναι προφανώς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Λοιπόν είναι μάλλον θέμα που έχει να κάνει με την εικόνα. Το δοκίμασα στα stock wallpapers και δεν το κάνει ούτε σε μένα. Αυτό που έβαλα στο δικό μου βίντεο είναι ασπρόμαυρο, ίσως να έχει σημασία ή ίσως να έχει σημασία και το format της εικόνας. Κάποιο softwarικό κοκομπλοκο είναι προφανώς...

Ίσως. BTW, εμενα η φωτό δεν είναι στοκ, αλλα jpg τραβηγμένη με φωτογραφική.

Τώρα παρατήρησα ότι συνεχίζει να το κάνει.

Το πιο τρανταχτό (που σπάει @@) είναι όταν έχεις notifications και πας να ξεκλειδώσεις και για κάποιο λόγο δεν πιάνει με τη μία το FaceID αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο. Σ'αυτό το δευτερόλεπτο, που βγάζει αυτό το πέπλο FaceID μέχρι να ξεκλειδώσει γίνεται το χάος από flickering (λόγω blurred background στο οποίο τα notifications φαίνονται σαν άσπρα κουτιά).

Δυστυχώς δε μπορώ να το βγάλω βίντεο αυτό γιατί αν κλείσει η οθόνη σταματάει αυτόματα.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Τώρα παρατήρησα ότι συνεχίζει να το κάνει.

Το πιο τρανταχτό (που σπάει @@) είναι όταν έχεις notifications και πας να ξεκλειδώσεις και για κάποιο λόγο δεν πιάνει με τη μία το FaceID αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο. Σ'αυτό το δευτερόλεπτο, που βγάζει αυτό το πέπλο FaceID μέχρι να ξεκλειδώσει γίνεται το χάος από flickering (λόγω blurred background στο οποίο τα notifications φαίνονται σαν άσπρα κουτιά).

Δυστυχώς δε μπορώ να το βγάλω βίντεο αυτό γιατί αν κλείσει η οθόνη σταματάει αυτόματα.

Ωχ ωχ, σε βλέπω για αλλαγη πάλι 😁