ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Ας πω κ εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από 1 βδομάδα χρήσης ενός μαύρου Χ :worshippy:
Απίστευτα γρήγορο, όμορφο, καταπληκτική κάμερα, αναγνώριση προσώπου τάχιστη, μετά από λίγες ημέρες εκμάθησης, μια χαρά με τις νέες χειρονομίες. :music-smiley-005:
Γλύτωσα κ 150 ευρώ λόγω του deal365 κ όλα καλά. Θα είναι τηλέφωνο που θα κρατήσω αρκετά χρόνια, όπως το 6άρι ή το 5άρι που είχα.
Δείγμα φωτογραφίων : http://avclub.gr/forum/showthread.php/159841-Hxos-eikona-show-2017/page8
Guilty as charged. :BDGBGDB55:
Είναι ελαχιστότατο, εξαρτάται απ'τα wallpapers, αλλά η πιο έντονη εμφάνισή του είναι αν αποτύχει το faceID, όπου κάνει αυτό το χαρακτηριστικό μικρό shake το άνω layer. Εκεί, αν από κάτω υπάρχουν και notifications (3o layer) γίνεται της κακομοίρας. Για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου βέβαια, αλλά αν ψάξεις, θα το δεις)
καλα ρε,εδω ανεχεσαι το IOS και σ'ενοχλει ενα ψιλοτρεμουλο της οθονης;
Ωρε,ποναν τα παλληκαρια;
iPhone X: Γρηγορότερες ταχύτητες LTE για την έκδοση με Qualcomm απ’ ότι με Intel
Εσεις ποιο μοντελο εχετε? :blink:
Αν βρεθείτε 2 άτομα με διαφορετική έκδοση Modem και έχετε λίγη όρεξη μπορούμε να δοκιμάσουμε τις διαφορές. Προσωπικά κρίνω πως θα είναι αμελητέες σε πραγματικές συνθήκες βέβαια.
Χρόνια το φωνάζω αλλά μόνο οι 40+ μπορούν να καταλάβουν πως τα iPhones δεν είναι κάτι το καινοτόμο ούτε έφεραν την επανάσταση αλλά ξεκίνησαν αντιγράφοντας τα Palmtops και τα Pocket PCs.
Αν εννοείς εμένα να είσαι λίγο πιο ευγενικός.
Αν δεν έχεις πιάσει ποτέ κάτι από τα 2 που προανέφερα δεν δικαιούσαι να μιλάς για "κοτσάνες".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.