[Επίσημο] iPhone X

Ας πω κ εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από 1 βδομάδα χρήσης ενός μαύρου Χ :worshippy:
Απίστευτα γρήγορο, όμορφο, καταπληκτική κάμερα, αναγνώριση προσώπου τάχιστη, μετά από λίγες ημέρες εκμάθησης, μια χαρά με τις νέες χειρονομίες. :music-smiley-005:
Γλύτωσα κ 150 ευρώ λόγω του deal365 κ όλα καλά. Θα είναι τηλέφωνο που θα κρατήσω αρκετά χρόνια, όπως το 6άρι ή το 5άρι που είχα.

Δείγμα φωτογραφίων : http://avclub.gr/forum/showthread.php/159841-Hxos-eikona-show-2017/page8

Μεγειες Μιχάλη! Θα το καταευχαριστηθεις!
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Guilty as charged. :BDGBGDB55:

Είναι ελαχιστότατο, εξαρτάται απ'τα wallpapers, αλλά η πιο έντονη εμφάνισή του είναι αν αποτύχει το faceID, όπου κάνει αυτό το χαρακτηριστικό μικρό shake το άνω layer. Εκεί, αν από κάτω υπάρχουν και notifications (3o layer) γίνεται της κακομοίρας. Για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου βέβαια, αλλά αν ψάξεις, θα το δεις :D )

καλα ρε,εδω ανεχεσαι το IOS και σ'ενοχλει ενα ψιλοτρεμουλο της οθονης;
Ωρε,ποναν τα παλληκαρια;
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

καλα ρε,εδω ανεχεσαι το IOS και σ'ενοχλει ενα ψιλοτρεμουλο της οθονης;
Ωρε,ποναν τα παλληκαρια;

Κοιτα, αν είσαι αρκετά μαζόχας να παίζεις με android, μετά δεν σε ενοχλεί τίποτα! 😆
 
Παιδιά, ξέρω ότι είναι ακριβό, αλλά μέχρι στιγμής δεν μετανιώνω ούτε ένα ευρώ που έδωσα...!!!
Κατασκευαστικά είναι άλλου, φωτογραφικά παρά πολύ καλό, ενώ η ταχύτητα του είναι καταπληκτική στο λειτουργικό.
Το «σεμέν» περίεργο στην αρχή αλλά τελικά το συνηθίζεις. Σίγουρα θα ήθελα να μην το είχε βέβαια!!
 
Η Qualcomm είναι πολύ μπροστά στα modems με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο. Για να καταλάβετε διαφορές, το X16, μπορεί να κάνει 4CA με 2 από τους carriers σε 4x4MIMO και στους 4 256QAM. Πρακτικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του παρόχου, σου δίνει ως και gigabit. Η αντίστοιχη υλοποίηση της Intel, παρότι 4CA και αυτή, το whitepaper δεν μας λέει σε πόσα carriers μπορεί να κάνει 4X4MIMO, με το θεωρητικό μέγιστο να είναι 600Mbps. Στην Ελλάδα ωστόσο δεν υπάρχει θέμα, η C-OTE στην υλοποίηση του LTE-A χρησιμοποιεί 50Mhz φάσματος (B3,B7 x20Mhz, B20x 10Mhz), με 256QAM και στις 3 δίνουν 200,200 και 100Mbps αντίστοιχα, θεωρητικό μέγιστο 500Mbps. (Δεν αναφέρομαι στους υπόλοιπους, η κατάσταση είναι για κλάμματα. Η δε Wind έχει υλοποιήσεις μόνο με B20, συνήθως δίνει μετά βίας διψήφια νούμερα)

Γενικότερα οι πάροχοι της Ευρώπης δεν έχουν υλοποιήσεις με πάνω από 50-60Mhz φάσματος, συνεπώς πολύ μικρό το κακό. Οι μετρήσεις του link δεν αναφέρουν τεχνικά στοιχεία, τι σόι ''study'' είναι αυτό αν δεν ξέρουμε τι εκπέμπουν;
 

Αν θέλετε να δείτε ποιό μοντέλο έχετε, τότε πηγαίνετε Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες και πατάτε αρκετή ώρα την επιλογή "Μοντέλο", οπότε και γράφει αν Α1865 ή Α1901. :ernaehrung004:
 
Α1901... τι να κανω? Να το πεταξω? -bye-

Πάντως εδώ και 4 εβδομάδες που το εχω είναι σούπερ.
Δεν λεω ότι θα εδινα τα χρηματα αν δεν ηταν εταιρικο αλλα πραγματικα η διαφορα από το 7αρι κυριως λογω οθονης και μπαταριας είναι σημαντικη/ορατη.
Συνήθισα εντελως το FaceId και τωρα μου φαινεται ευκολότερο.
 
Αν βρεθείτε 2 άτομα με διαφορετική έκδοση Modem και έχετε λίγη όρεξη μπορούμε να δοκιμάσουμε τις διαφορές. Προσωπικά κρίνω πως θα είναι αμελητέες σε πραγματικές συνθήκες βέβαια.
 
Αν βρεθείτε 2 άτομα με διαφορετική έκδοση Modem και έχετε λίγη όρεξη μπορούμε να δοκιμάσουμε τις διαφορές. Προσωπικά κρίνω πως θα είναι αμελητέες σε πραγματικές συνθήκες βέβαια.

Ραντεβου στα λιμανακια για κοντρες. :p


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Οσοι τα πηρατε να τα χαρειτε οσο καιρο σας μενει γιατι -ενδεχεται- να σας .... τα παρουν πισω κα να μεινετε με την 'χαρα'.. :drummer:
Φυσικα οσο τραβηγμενο σεναριο και αν ακουγεται αυτο εχετε το στο πισω μερος του κεφαλιου σας..αυτο μονο μας μενει να δουμε!!
Λεμε τωρα.......
 
Χρόνια το φωνάζω αλλά μόνο οι 40+ μπορούν να καταλάβουν πως τα iPhones δεν είναι κάτι το καινοτόμο ούτε έφεραν την επανάσταση αλλά ξεκίνησαν αντιγράφοντας τα Palmtops και τα Pocket PCs.
 
Αν εννοείς εμένα να είσαι λίγο πιο ευγενικός.
Αν δεν έχεις πιάσει ποτέ κάτι από τα 2 που προανέφερα δεν δικαιούσαι να μιλάς για "κοτσάνες".
 
Χρόνια το φωνάζω αλλά μόνο οι 40+ μπορούν να καταλάβουν πως τα iPhones δεν είναι κάτι το καινοτόμο ούτε έφεραν την επανάσταση αλλά ξεκίνησαν αντιγράφοντας τα Palmtops και τα Pocket PCs.

Μια χαρά επανάσταση έφεραν. Το καινοτόμο τους είναι το πως πήραν υποσχόμενες νέες τεχνολογίες και τις τελειοποίησαν σε βαθμό που τις έκανε να γίνουν standards.
 
Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Αν εννοείς εμένα να είσαι λίγο πιο ευγενικός.
Αν δεν έχεις πιάσει ποτέ κάτι από τα 2 που προανέφερα δεν δικαιούσαι να μιλάς για "κοτσάνες".

Το έθεσα όσο πιο ευγενικά μπορούσα (εξού και το γελακι) ελπίζοντας ότι δεν θα παρεξηγηθείς (εσυ και οι λοιποί) δεδομένου του τελείως άκυρου συμπεράσματος σου. Και ναι, είχα και από τα δυο.
Αλλά ρε παιδιά, είναι εύκολο να μην κάνουμε όλα τα thread Apple Vs everything?
Εδώ μιλάμε για το iPhone X και όχι για το εάν η Apple έφερε επανάσταση η αντέγραψε .