[Επίσημο] iPhone X

Μια και με ξανάφερε ο δρόμος μου στο Chicago Apple Store, είπα έτσι για το γαμώτο να ρωτήσω τους πλέον αρμόδιους για το θέμα με το flickering. Έκλεισα ραντεβού με το 'genius bar', όπου με περιέλαβε ένας τυπάς να του πω για το θέμα. Του λέω, δεν έχει ιδέα. "Ωχ", λέω, την κάτσαμε...

Πιάνει το δικό του Χ, επαναλαμβάνει τη διαδικασία που του είπα, ΜΠΑΜ το τραγικό φλίκερ μπροστά του, "αααα, you're right, just noticed!".

Το δοκίμασε και ο αδερφός μου (Ελλάδα), τα ίδια.

Κι όμως, 3-4 updates και δεν έχουν ακόμα φτιάξει τίποτα. 1000$ συσκευή. :flipout: Τώρα υποτίθεται ότι ο genius έκανε υπόμνημα στην Apple. Για να δούμε...

Μπάη δε γουέη, έχω ένα άλλο θέμα πρόσφατα: Όταν κάνω swipe to the right και μπαίνω στην widget screen, τα πάντα παγώνουν για 1-2 sec, λες και αργεί να τη φορτώσει. Νιώθω σαν τις παλιές καλές εποχές του Galaxy S4. :flipout::flipout::flipout:
Δεν ξέρω αν φταίει το 11.2.1 ή κάποιο απ'τα 3-4 widgets που έχω προσθέσει τις τελευταίες 5-6 μέρες, αλλά βαριέμαι και να ψάξω, θα περιμένω να δω αν θα στρώσει...

Ιάσωνα, δεν κατάλαβα τελικά, ποιο είναι το “τραγικό flickering” στο οποίο αναφέρεσαι. Γιατί αν λες αυτό το αναιπασθητο που εμφανίζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες (συγκεκριμένο wallpaper, συγκεκριμένη ταχύτητα scroll etc) μόνο ως πλάκα μπορώ να το εκλάβω.

Το είχα ξαναγράψει: αυτό με την ταπετσαρία είναι πταίσμα, ήταν απλά ο πιο απλός και στάνταρ τρόπος να επαναλάβω αυτό που έβλεπα να συμβαίνει πολύ συχνά κατά το ξεκλείδωμα του FaceID όταν έχεις notifications πίσω από το FaceID layer που κάνει ένα ελαφρύ shake.

Ευτυχώς του genius του το έκανε και εκεί, τη στιγμή που το ξεκλείδωσε για να δοκιμάσει τη διαδικασία με την ταπετσαρία, αλλιώς μπορεί να με έπιανε στο ψιλο.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Παιδιά, έχω νέα απο το μέτωπο..Πήρα τηλέφωνο στο deals365.gr (210-6716596) και μου απάντησαν ότι το iphone x είναι απο Αμέρικα και μου επιβεβαίωσαν ότι πράγματι έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση. Χαλάστηκα για να είμαι ειλικρινής.

Τα λεφτά είναι πολλά για αυτή την συσκευή για να έχεις μόνο 1 χρόνο εγγύηση οπότε θα χρειαστεί και επιπλέον χρήματα για επέκταση χρόνου. Είμαι σε δίλημμα..

:chinscratch:

Καλό μεσημέρι....Για το Αμέρικα δεν το γνώριζα...αλλά το θέμα της εγγύησης είναι γνωστό από πάντα...πάντα έτσι ήταν...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Καλό μεσημέρι....Για το Αμέρικα δεν το γνώριζα...αλλά το θέμα της εγγύησης είναι γνωστό από πάντα...πάντα έτσι ήταν...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρανομως . Να το τονίζουμε. Η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία επιβάλει δύο χρόνια

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τη στιγμή που η διαθεσιμότητα από την επίσημη αντιπροσωπεία έχει αρχίσει να ομαλοποιείται και έχεις πρακτικά 2 χρόνια εγγύησης και 48 άτοκες (με πιστωτική Alpha Bank μόνο, βέβαια / τουλάχιστον στο istorm / σε αλλά καταστήματα μπορεί και με κάρτες άλλων τραπεζών υποψιάζομαι), δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσει κάποιος ανεξάρτητη εισαγωγή (ακόμα και Ευρωπαϊκή)

Όσον αφορά το ΦΠΑ, από το καλοκαίρι του 2017, όσοι έχουν επαγγελματικό ΑΦΜ μπορούν να αγοράζουν κινητά, tablet και laptops χωρίς ΦΠΑ. Αυτό προβλέπεται από το νόμο, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα καταστήματα.

Και τι γίνεται με το ΦΠΑ;δεν τον αποδιδεις κάποια στιγμή;
Δεν το πληρώνει καθόλου ο επαγγελματίας, όπως πχ στα ευρωπαϊκά αμαζον;

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Και τι γίνεται με το ΦΠΑ;δεν τον αποδιδεις κάποια στιγμή;
Δεν το πληρώνει καθόλου ο επαγγελματίας, όπως πχ στα ευρωπαϊκά αμαζον;

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Ναι, όπως στο Ευρωπαϊκό Amazon ή άλλη αγορά από Ευρωπαϊκό κατάστημα (πάντα με επαγγελματικό ΑΦΜ και από κατάστημα με αντίστοιχη δυνατότητα), δε χρεώνεσαι καθόλου ΦΠΑ / το τιμολόγιο είναι με μηδενικό ΦΠΑ λόγω απαλλαγής (λογιστικά υπάρχει χρέωση και πίστωση αλλά αυτό είναι τεχνικό θέμα του λογιστή, δεν σε απασχολεί)

Όσον αφορά το ΦΠΑ, από το καλοκαίρι του 2017, όσοι έχουν επαγγελματικό ΑΦΜ μπορούν να αγοράζουν κινητά, tablet και laptops χωρίς ΦΠΑ. Αυτό προβλέπεται από το νόμο, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα καταστήματα.

Εννοείς οτι μπορείς να αγοράσεις απο ελληνικά καταστήματα (i-storm, kaizershop, mediamarkt, public) με επαγγελματικό ΑΦΜ και χωρίς καθόλου ΦΠΑ;

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Εννοείς οτι μπορείς να αγοράσεις απο ελληνικά καταστήματα (i-storm, kaizershop, mediamarkt, public) με επαγγελματικό ΑΦΜ και χωρίς καθόλου ΦΠΑ;

Αυτό είναι γεγονός. Το iphone Χ έτσι το αγόρασα (χωρίς ΦΠΑ).

Όλα τα μαγαζια είναι υποχρεωμένα να το κανουν.

Αρκεί να είναι ενημερωμένοι.

Ενημερωμένοι;

Ισχύει για όλα τα ηλεκτρονικά είδη;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ειπαμε παραπανω: Μονο για κινητα, tablet, laptops.

Ενημερωμένοι ναι, προφανως. Αν δεν γνωρίζουν τον νομο, πως θα το κανουν;