Μια και με ξανάφερε ο δρόμος μου στο Chicago Apple Store, είπα έτσι για το γαμώτο να ρωτήσω τους πλέον αρμόδιους για το θέμα με το flickering. Έκλεισα ραντεβού με το 'genius bar', όπου με περιέλαβε ένας τυπάς να του πω για το θέμα. Του λέω, δεν έχει ιδέα. "Ωχ", λέω, την κάτσαμε...
Πιάνει το δικό του Χ, επαναλαμβάνει τη διαδικασία που του είπα, ΜΠΑΜ το τραγικό φλίκερ μπροστά του, "αααα, you're right, just noticed!".
Το δοκίμασε και ο αδερφός μου (Ελλάδα), τα ίδια.
Κι όμως, 3-4 updates και δεν έχουν ακόμα φτιάξει τίποτα. 1000$ συσκευή.
Τώρα υποτίθεται ότι ο genius έκανε υπόμνημα στην Apple. Για να δούμε...
Μπάη δε γουέη, έχω ένα άλλο θέμα πρόσφατα: Όταν κάνω swipe to the right και μπαίνω στην widget screen, τα πάντα παγώνουν για 1-2 sec, λες και αργεί να τη φορτώσει. Νιώθω σαν τις παλιές καλές εποχές του Galaxy S4.

Δεν ξέρω αν φταίει το 11.2.1 ή κάποιο απ'τα 3-4 widgets που έχω προσθέσει τις τελευταίες 5-6 μέρες, αλλά βαριέμαι και να ψάξω, θα περιμένω να δω αν θα στρώσει...
Πιάνει το δικό του Χ, επαναλαμβάνει τη διαδικασία που του είπα, ΜΠΑΜ το τραγικό φλίκερ μπροστά του, "αααα, you're right, just noticed!".
Το δοκίμασε και ο αδερφός μου (Ελλάδα), τα ίδια.
Κι όμως, 3-4 updates και δεν έχουν ακόμα φτιάξει τίποτα. 1000$ συσκευή.

Μπάη δε γουέη, έχω ένα άλλο θέμα πρόσφατα: Όταν κάνω swipe to the right και μπαίνω στην widget screen, τα πάντα παγώνουν για 1-2 sec, λες και αργεί να τη φορτώσει. Νιώθω σαν τις παλιές καλές εποχές του Galaxy S4.

Δεν ξέρω αν φταίει το 11.2.1 ή κάποιο απ'τα 3-4 widgets που έχω προσθέσει τις τελευταίες 5-6 μέρες, αλλά βαριέμαι και να ψάξω, θα περιμένω να δω αν θα στρώσει...