[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Με άλλα λόγια, software. Το συγκεκριμένο hardware απλά επιταχύνει κάπως τη διαδικασία..

Τα νέα features ειναι ενσωματωμενα στο ISP του A12 Bionic. Πιθανοτατα να μπορουν να γινουν και με τον παλιο Α11, αλλα θα ειναι μαλλον πιο αργά και όχι τόσο αποδοτικά.

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Με άλλα λόγια, software. Το συγκεκριμένο hardware απλά επιταχύνει κάπως τη διαδικασία..

Ναι. Βέβαια, οι θερμοκρασίες του X σε camera intensive tasks (portrait, AR κλπ) και μάλιστα χωρίς τα νέα φρουτάκια, μου λένε πως μάλλον θα γινόταν εξαιρετικά ασταθές αν τα έδιναν όλα αυτά απλά ως κομμάτι του iOS 12. Κάτι που μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα του αν αγαπάς η μισείς την Apple:

1. Ότι είναι τόσο μπροστά που κατάφεραν να δώσουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης σε ένα τσιπάκι που όλοι κατηγορούμε ότι προσφέρει ισχύ άχρηστη για τον χρήστη.

2. Ότι το software τους είναι τόσο κακογραμμένο που δεν τρέχει καλά ούτε στο γαματο hardware του Χ.

Διαλέγεις και παίρνεις 🤣

Καλα οτι θα πουλησει ειναι το μονο σιγουρο αλλά: αυτα τα νουμερα ειναι πλασματικα μιας και αναφερονται σε προπαραγγελιες πολλες απο τις οποιες ειναι 2πλες 3πλες κοκ και πολλες αλλες δε θα γινουν ποτε αγορες.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλα οτι θα πουλησει ειναι το μονο σιγουρο αλλά: αυτα τα νουμερα ειναι πλασματικα μιας και αναφερονται σε προπαραγγελιες πολλες απο τις οποιες ειναι 2πλες 3πλες κοκ και πολλες αλλες δε θα γινουν ποτε αγορες.

Μα κατά το άρθρο μιλάμε για κανονικές παραγγελίες με πιστωτική. Ή λάθος κατάλαβα;

Κάνετε λες και δεν υπάρχουν τουλαχιστον 15.000 Έλληνες με την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσουν.
Υπέρ πολλαπλάσιοι υπάρχουν...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μα κατά το άρθρο μιλάμε για κανονικές παραγγελίες με πιστωτική. Ή λάθος κατάλαβα;

Όχι μιλάμε για προπαραγγελιες χωρίς πιστωτική, δεν ξέρω τι λέει το άρθρο αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μεγάλη αλυσίδα παρέλαβε περίπου 2000 κομμάτια και έχει προπαραγγελιες (πιθανόν να είναι κάποιες διπλές)για τα μισά περίπου.

Το άρθρο δεν είναι σοβαρό, λέει χοντρές ανακρίβειες (πχ δέσμευση ποσου για προπαραγγελία / δεν ισχύει, βέβαια).

ΥΓ Το αν τα νούμερα ισχύουν, δεν το ξέρω (και πιθανοτατα ούτε κι αυτοί που έγραψαν το «άρθρο»)

Το άρθρο δεν είναι σοβαρό, λέει χοντρές ανακρίβειες (πχ δέσμευση ποσο6 για προπαραγγελία / δεν ισχύει, βέβαια).

ΥΓ Το αν τα νούμερα ισχύουν, δεν το ξέρω.

Δεν έχω ιδέα. Βασικά θεωρώ τη δέσμευση ποσού λογική κίνηση, ειδικά όταν μιλάμε για παραγγελίες για πλάκα. Είπαμε, δε μιλάμε για τσίχλες, μπαίνει σοβαρό κόστος στη μέση, αν ο καθένας πάει και προπαραγγέλνει σε 10 καταστήματα για να πάρει όποιο έρθει πρώτο, δε γίνεται έτσι δουλειά.

Anyway, καλά τα λέει ο vader, υπάρχει αρκετός κόσμος που μπορεί να διαθέτει τέτοια ποσά, απλά ξενίζει αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα κι αν μιλάμε για καλούς μισθούς στην Ελλάδα, ποτέ δε μιλάμε για αντίστοιχους Αμερικής (εκτός απ'τους 300 :D )

πολλοι απ αυτους αγοραζουν με τιμολογιο, πουλανε το παλιο και παιρνουν το καινουργιο.
Ελαχιστα λεφτα δινουν καθε χρονο... που ειναι το περιεργο ?

Αυτο κανουμε και οι περισσοτεροι εδω .

Κάνετε λες και δεν υπάρχουν τουλαχιστον 15.000 Έλληνες με την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσουν.
Υπέρ πολλαπλάσιοι υπάρχουν...

Για να στο διορθωσω υπαρχουν υπερπολλαπλασιοι που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα αλλα θα το αγορασουν (βλ δοσεις, πωλησεις παλιων αυτοκινητων, νεφρων κτλ).
Απλα το αρθρο ειναι φέιλ.

Για να στο διορθωσω υπαρχουν υπερπολλαπλασιοι που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα αλλα θα το αγορασουν (βλ δοσεις, πωλησεις παλιων αυτοκινητων, νεφρων κτλ).

Ένας λόγος παραπάνω. 15.000+ λοιπόν :p

Με όλο το σεβασμό αυτή η είδηση αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες η ίδια σε όλα τα site. Ξεκίνησε από την καθημερινή και το πρώτο θέμα και επεκτάθηκε παντού. Εντελώς fake μόνο και μόνο για τα clicks.. Προπαραγγελίες μπορεί να κάνει ο καθένας σε όλα τα μαγαζιά και στο τέλος να μην πάρει τίποτα, λεφτά δεν δίνεις.. Μην μασάτε σανό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μ'έπνιξες!!!! :D

Πάντως μου κάνει φοβερή εντύπωση το πως ρυθμίζει το φως αυτόματα, ακόμα και στις πιο περίεργες συνθήκες. Κοιτάξτε εδώ, κάνα 40λεπτο μετά τη δύση, τι ωραία που βγάζει ταυτόχρονα το ΕΛΑΧΙΣΤΟ εναπομείναν φως στον ουρανό μαζί με το φωτισμένο εσωτερικό του κτιρίου. Πραγματικά αν πλακωνόμουν στο Photoshop στην ίδια ισορροπία θα το κατέληγα.

Omaha by night - iPhone XS Max - original by betonven, on Flickr

Φυσικά όταν μιλάμε για μέρα, κι εκεί ζωγραφίζει. Το συγκεκριμένο είναι από εσωτερικό ζωολογικού κήπου με θόλο, όπου έξω ήταν φουλ λιακάδα και μέσα μόνο φυσικός φωτισμός. Προσέξτε πόσο ωραία δεν έχει κάψει τίποτα (ενώ ακόμα και οι σκιες φαίνονται μια χαρά). HDR είναι θα μου πειτε, τι περίμενες, ε, δεν είναι ότι λειτουργεί το HDR έτσι υποδειγματικά κατά κανόνα.

Omaha Zoo indoors. iPhone XSMax test - straight out of camera by betonven, on Flickr