[Επίσημο] LG G3 (D855)

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Δες αν έχεις το 10h. Δεν γράφει 3g, αλλά H.
4g δείχνει κανονικά.

"H" γραφει, αρα ΟΚ

τι είναι το 10h ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η ένδειξη του σήματος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αν δεν έχεις πρόβλημα.
Όντως είναι κινεζοεφετζιδικο, βαλε nova launcher.

Καλοριζικο!

Πως γίνεται αυτό ?

Καλή δύναμη... Αν (ή μάλλον όταν) χρειαστείς 5s πάρε με... :flipout:

Αν σου είναι (γενικώς) αδιάφορο το θέμα κινητό, που δεν το νομίζω, μην ασχολείσαι. Αν όχι, κάτσε με την ησυχία σου και μονος σου να παίξεις λίγο με ένα και κρίνε ο ίδιος... :)

"H" γραφει, αρα ΟΚ

τι είναι το 10h ? έκδοση λογισμικού

Πως γίνεται αυτό ? άνοιξε το play store και γράψε στην αναζήτηση nova launcher

Αν σου είναι (γενικώς) αδιάφορο το θέμα κινητό, που δεν το νομίζω, μην ασχολείσαι. Αν όχι, κάτσε με την ησυχία σου και μονος σου να παίξεις λίγο με ένα και κρίνε ο ίδιος... :)
...............

Ειναι γεγονος οτι οσα περισσοτερα γνωριζουμε για το android τοσο καλυτερα για την συσκευη μας.
Φιλος εχει το 4S με Nova και πραγματικα δεν εχει καθολου lag

Oσο για το G3 μονο γελια μπορει να προκαλεσει οτι υπαρχει ιχνος lag
Ειδικα αν εχεις και Nova Prime
Mην κρινουμε απο τις συσκευες που δοκιμαζουμε στα μεγαλα καταστηματα

@
Γιαννη, αν πραγματικα αγορασεις συσκευη με android να προτιμησεις το Μ8

Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν αυτό.

Don't like your paid app? Google Play lets you get a refund within the first 15 minutes.

Φοβερό!
Το περιθώριο αποζημιώσεων σε paid apps στο Google Play εγινε απο 15' ..... 2 ώρες

https://support.google.com/googleplay/answer/134336?hl=en

Last edited:

επειδή το εψαξα με το σημα γιατι με χαλασε αρκετα αυτό πηγαίντε ρυθμησεις>tethering κ δικτυα>δικτυα κινητης τηλεφωνιας>λειτουργια δικτυου αν κλικαρετε το gsm/wcdma/lte θα εχετε 1-2 γραμμες σημα βαλτε την δευτερη επιλογή gsm/wcdma εκει θα εχετε σημα τερμα...όπως και επισης αν κανετε κλικ στην προηγουμενη οθονη το μονο σημα 2 g οπου σε πηγαινει σε gsm μονο.επισης βαλτε nova lancher για καθολου lag.οποιος εχει κατι καινουργιο ας μας το μαρτυρησει

Αν είναι να βγάλουμε το 4G και το 3G για να έχουμε σήμα.....

Το 4G (LTE) το έβγαλα πάντως να δοκιμάσω αν και στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα λόγο vodafone σήμα παντού.
Αν και πολλές φορές και πάλι το χάνει αλλά είναι θέμα vodafone καθώς σήμα στο σπίτι έχω από το μηχάνημα (μέσω 3G) κι όχι από κάποια κεραία.

Εμένα εκείνο που με προβληματίζει είναι κυρίως η μπαταρία που δεν είμαι ακόμη ευχαριστημένος. Βέβαια κανονική χρήση δεν του έχω κάνει ακόμη γιατί όλο το πειράζω κι όλο βάζω πράγματα μέσα. Επίσης το προηγούμενο που είχα για 4-5 μέρες συμπεριφερόταν καλύτερα στην μπαταρία. Ίσως κι αυτό με λίγες φορτίσεις ακόμη να βελτιωθεί γιατί δεν έχω όρεξη να μπλέκω με root κλπ και ούτε θέλω να είμαι με έναν task manager στο χέρι να σκοτώνω εφαρμογές.

Το έχει ρουτάρει κανείς? Είναι εύκολη η διαδικασία φαντάζομαι απλά το unroot έχω ακούσει ότι δεν είναι πολύ σταθερό.

Backup παίρνετε στην google? Υπάρχει κάποιο link με συμβουλές για backup (ανευ root) να οργανωνόμαστε σιγά σιγά?

Σε ρώτησα για την μπαταρία προηγουμένως γιατί στα reviews που διαβάζω όλοι είναι δυσαρατημένοι με την μπαταρία γιατί νόμιζαν ότι θα είναι σαν το G2. Ο λόγος είναι ότι έβαλαν την ίδια μπαταρία με το G2 αλλά η οθόνη που χρησιμοποίησαν με την μεγάλη ανάλυση την ρουφάει.

Σε ρώτησα για την μπαταρία προηγουμένως γιατί στα reviews που διαβάζω όλοι είναι δυσαρατημένοι με την μπαταρία γιατί νόμιζαν ότι θα είναι σαν το G2. Ο λόγος είναι ότι έβαλαν την ίδια μπαταρία με το G2 αλλά η οθόνη που χρησιμοποίησαν με την μεγάλη ανάλυση την ρουφάει.

Τάσο το θέμα είναι ότι εγώ έρχομαι από iphone και επομένως θα πρέπει να δω μεγάλη διαφορά γιατί τα reviews λένε για 90% του G2. Οπότε και πάλι θα πρέπει να κρατάει πολύ.
Έχω κάνει 2-3 φορτήσεις μόνο οπότε πιστεύω θα βελτιωθεί σταδιακά. Αυτό λένε όλοι.
Ήδη απενεργοποίησα το αυτόματο σκανάρισμα από Macafee (το έχει μέσα η LG και δεν μπορείς να το κάνεις Uninstall χωρίς root) γιατί λένε ότι τρώει πολύ μπαταρία.
Για να δούμε.

Καλά κι εγώ με S3 μην νομίζεις, κάθε βράδυ φόρτισμα.

Επίσης μπαταρία τρώνε τα data (3G-4G) . Επειδή είχα εξαντλήσει το 1.5GB του μήνα , το είχα κλειστό την τελευταία εβδομάδα (κανονικά δεν το κλείνω ποτέ) και είδα διαφορά.

Βασικά σε όλα τα τηλέφωνα τρώνε μπαταρία τα mobile data.

Δοκίμασέ το.

Καλά κι εγώ με S3 μην νομίζεις, κάθε βράδυ φόρτισμα.

Επίσης μπαταρία τρώνε τα data (3G-4G) . Επειδή είχα εξαντλήσει το 1.5GB του μήνα , το είχα κλειστό την τελευταία εβδομάδα (κανονικά δεν το κλείνω ποτέ) και είδα διαφορά.

Βασικά σε όλα τα τηλέφωνα τρώνε μπαταρία τα mobile data.

Δοκίμασέ το.

Δυστυχώς Τάσο δεν μπορώ να το κλείσω το 3G γιατί στο σπίτι πιάνω σήμα μόνο με το Vodafone Σήμα Παντού το οποίο δουλεύει με 3G.
Αν κλείσω το 3G μένω χωρίς σήμα.

Κάθε επόμενη γενιά μόντεμ θα καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια για 4g
Ειδικά η πρώτη γενιά ήταν υπερβολικά ενεργοβόρα

Αν χρειαστείς κάτι ρώρα το Ντίνο... :ciao:

Εσυ πηγαινε να κανεις κανα reset στο iphone και μετα πες μας που το πεταξες :joker:

tap tap στο LG, "Διαβαζει" το προσωπο σου και ανοιγει. Προσεξε μην ξεχασεις το κωδικο σου :chinese:

Δεν τα παει και τοσο κακα (στην φωτογραφια) για κινητο...

https://www.flickr.com/photos/phonewisdom/sets/72157647537575276