[Επίσημο] LG Nexus 5

Η ανυπαρξία δυνατότητας extra αποθηκευτικού μέσου μόνο τυχαία δεν είναι.
Σιγά μη νοιάζει την Apple και την Google αν το mp3 ή το βιντεάκι σου ανοίξει σε 1 ή σε 3 δευτερόλεπτα.
Με αυτό τον τρόπο όμως σε οδηγούν να αποθηκεύεις-όχι τσάμπα φυσικά- τα αρχεία σου σε cloud καταστάσεις.

το OTA 4.4.3 ήρθε, απο χθες θα εμφανίζεται σιγα σιγα και στην Ελλάδα...

( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47369234&postcount=1 )

για τους rootαρισμένους που δεν εχουν πειράξει οτιδήποτε στο /system ,απλα το φλασάρετε με το custom recovery (TWRP κτλ)

για τους rootαρισμένους που εχουν πειράξει οτιδήποτε στο /system (build.prop, volume mods κτλ) πρέπει να έρθουν ολα τα αρχεία στην αρχική τους μορφή. Για να μην χάνετε χρόνο, κατεβάστε το checker / replacer ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53152762&postcount=1444 ), τρέξτε το ωστε να επαναφέρει τα αλλαγμένα αρχεία και μετά φλασάρετε το OTA.

Η κάμερα έχει γινει update εδώ και πολλές μέρες αφου πλεον δεν είναι κομματι του firmware αλλά αυτόνομο app στο play store ;)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG Nexus 5

Η κάμερα έχει γινει update εδώ και πολλές μέρες αφου πλεον δεν είναι κομματι του firmware αλλά αυτόνομο app στο play store ;)
Ναι αυτό έχει γίνει εδώ και μέρες, τώρα έγιναν διορθώσεις στο auto focus κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα, και πιο σωστά ;)

(Send from Nexus 5)

το πρωι που ξύπνησα ειχα ειδοποίηση για το 4.4.4

ειναι μολις 2.5mb και διορθώνει το Heartbleed ssl bug καθως και αλλα security updates.

Last edited:
Αλλαξα την kernel με την elemental X στο 32άρι μου Νexus 5, υπόσχεται καλύτερη διαχείριση μπαταρίας...ίδωμεν.

έχω αλλάξει πολλους kernel αλλά δεν βρήκα κάποιον χωρίς κουσουρια, οποτε γύρισα στον άψογο μαμισιο!

έχω αλλάξει πολλους kernel αλλά δεν βρήκα κάποιον χωρίς κουσουρια, οποτε γύρισα στον άψογο μαμισιο!

Θα την κρατήσω για να δω τι κάνει, δεν πείραξα τις ρυμίσεις που προτείνει, μόνο τσεκάρισα τις επιλογές "usb fastcharge" και "swipe left to sleep" αν και ήδη έχω την επιλογή "double tap to sleep".

Στο Nexus έχει ροζ απόχρωση στο κέντρο.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ που είχε και το Samsung S2 όταν είχε πρωτοβγει και προσπαθούσαν να το διορθώσουν με ένα σωρο αλχημείες software.

Έβγαλα μια λευκή κόλα... Δυστυχώς η χρωματική ακρίβεια των ματιών μου δεν διακρίνει κάτι τέτοιο αν υπάρχει!

uploadfromtaptalk1410443456359.jpg

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG Nexus 5

Στο Nexus έχει ροζ απόχρωση στο κέντρο.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ που είχε και το Samsung S2 όταν είχε πρωτοβγει και προσπαθούσαν να το διορθώσουν με ένα σωρο αλχημείες software.

μηπως είναι απο την επικάλυψη του φακου ?
ζαφείρια ρουμπίνια αλεξανδρίτες κουρκουμπινια και αλλα :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG Nexus 5

Δεν ξέρω αν έχει κρεμάσει χαντράκια ο τύπος, μην μου πείτε ότι δεν το βλεπετε εδώ:

Υ.Γ. όσο για το S2 ψάξε λίγο στο google να δεις τι χαμός είχε γίνει.

Nexus-5-Day-Tripod-02.jpgNexus-5-Night-Handheld-05.jpg