[Επίσημο] LG Nexus 5

Θα ξεκινήσει η ΟΤΑ λογικά στις 3 Νοεμβρίου.Και να μην το πάρεις αμέσως , η επίσημη ρομ θα υπάρχει στο δικτυο για να την βάλεις μόνος σου.

Για το Ν7 με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση... Στο gnexus με cm11 που έχω λέει ο developer πως λογικά θα το δώσει, αν όλα πάμε καλά!!

Οποιος εχει Nexus 5 , το καλύτερο που εχει να κανει ειναι να βαλει την προσφατη (3 ημερων) Android L (5.0) Developers preview.
Ειναι οτι καλυτερο υπάρχει και μακραν πιο σταθερη απο τις προηγουμενες.Μπορειτε να την εχετε και για καθημερινη χρήση.
Η μεγαλυτερη και πιο σημαντικη Android αναβαθμιση ever !

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG Nexus 5

Εεε,άρα να περιμένουμε λίγο ακόμα μωρέ..... :2thumb22sup:

Για γράψε λοιπόν τα θετικά που είδες! :ernaehrung004:

Οποιος εχει Nexus 5 , το καλύτερο που εχει να κανει ειναι να βαλει την προσφατη (3 ημερων) Android L (5.0) Developers preview.
Ειναι οτι καλυτερο υπάρχει και μακραν πιο σταθερη απο τις προηγουμενες.Μπορειτε να την εχετε και για καθημερινη χρήση.
Η μεγαλυτερη και πιο σημαντικη Android αναβαθμιση ever !

Το ίδιο ισχύει κ για το N7; Ξέρεις;;

Χμμ από ότι βλέπω δεν είναι διαθέσιμη ακόμα για το LTE που έχω... Μόνο για το Wi-Fi έτσι δεν είναι;;

Να ειμαι ειλικρινής περιπου το ιδιο ηταν.Ισως ελαφρά παραπάνω (10%) Δεν ειχα βεβαια on το battery saving διοτι μου εβγαζε μοβ την status bar.
Μαλλον το εχουν για οταν πχ φτάσει η μπαταρια σε ενα κατωτατο επιπεδο , οχι για μονιμη χρήση.