[Επίσημο] LG Nexus 5

Με το lolipop άντεξα 2 μέρες. Ξαναπέρασα kitkat.
Δεν μου άρεσαν καθόλου τα notifications και το νεο lock screen. Για να κάνω τα ίδια πράγματα στο 5 χρειάζεται μια τουλάχιστον επιπλέον κίνηση.
Το wake lock detector δεν παίζει 100% στο 5 επίσης το power toogles δεν είναι το ίδιο λειτουργικό. Επίσης δεν το νιώθω και τόσο smooth όπως το kitkat. Ακόμα και στο chrome έχει θέματα (πως βρίσκεις τα open tabs στο 5?)
Θα περιμένω το επόμενο update.

Το smoothness της Kit kat δεν νομίζω να το έχει σε καμία περίπτωση και φυσικά είναι λόγος να μην αναβαθμίσω.
Αν το κάνω όμως και δω το παραμικρό lag γυρίζω πίσω κατευθείαν.

Βασικά..νταξ.. το παραδέχομαι είμαι updateτάκιας δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναβαθμίσω.
Αντε ρε Google δώσε OTAAAAA

@sotisdiv, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να λυθούν μερικά θέματα συμβατότητας.
Κι εγώ το έχω το θέμα με τα updates αλλά τσάμπα έχασα μερικές ώρες να περάσω το 5 και να γυρίσω στο 4.4 πάλι.
Πρώτη φορά γυρίζω πίσω σε version.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG Nexus 5

Με το lolipop άντεξα 2 μέρες. Ξαναπέρασα kitkat.
Δεν μου άρεσαν καθόλου τα notifications και το νεο lock screen. Για να κάνω τα ίδια πράγματα στο 5 χρειάζεται μια τουλάχιστον επιπλέον κίνηση.
Το wake lock detector δεν παίζει 100% στο 5 επίσης το power toogles δεν είναι το ίδιο λειτουργικό. Επίσης δεν το νιώθω και τόσο smooth όπως το kitkat. Ακόμα και στο chrome έχει θέματα (πως βρίσκεις τα open tabs στο 5?)
Θα περιμένω το επόμενο update.

Οι εφαρμογές θα αρχίσουν σιγα σιγα να βγαίνουν για lolipop και γι'αυτο πολλές δεν παίζουν καλά - η εκδοση του titanium για την L βγηκε στο μαρκετ μόλις προχτες. Την πέρασα κι εγώ μετα απο slimsaber 8,10 κι ενω δεν εχω μερικές ευκολιες όπως volume rocker, shake events κλπ θα την κρατησω γιατι μου φαίνεται καλύτερη και σίγουρα έχει βελτιωση στη μπαταρία. Θα συμφωνήσω για τα power toggles και για τα άλλα καλούδια που λείπουν αλλα μην ξεχνάμε οτι είναι στοκ...φαντάζομαι οτι όλες οι custom rom θα εχουν δυνατότητα αλλαγής τους καθως και πολλά features απο αυτά που λείπουν. Αυτό που είναι λίγο πρόβλημα είναι το prioroty mode (δλδ το quiet hours σε καποιοες custom) το οποίο είναι λίγο μπέρδεμα για να το σετάρεις και για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος οτι το έχω κάνει καλά!!!
Τα tabs του chrome βρίσκονται στα recents (τα οποία δε φεύγουν μετα απο reboot), αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις απο τα settings.

Είναι σημαντικό update.
Καλύτερα όχι από ΟΤΑ για να περαστεί σωστά.

Εγώ ψηφίζω OTA
Γιατί να μπλέκεις ?
Δεν έχω ακούσει κακές ιστορίες…

Αν είσαι μόνο unlocked αλλά κατά τα άλλα στοκ μπορεί να έχεις θέμα στο OTA update;;

οχι unlocked δεν εχεις καποιο θεμα αν δεν εχεις αλλαξει recovery. Αλλα σιγουρα εισαι μονο unlocked?

αν δεν εισαι rooted / unlocked / modified τοτε ΟΤΑ μια χαρα!

Χμμμ,
Και root να είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα από όσο καταλαβαίνω, απλά θα χάσεις το root κατά την αναβάθμιση. Δεν σκάει τίποτα. Τουλάχιστο από όσα διαβάζω κατά καιρούς και σε προηγούμενες εκδώσεις, προβλήματα δε βλέπω.

Καλημερα. 2 ερωτησεις εχω.

Το περασα και εγω εχθες σε nexus5 με το mexus root tool και ολα δειχνουν καλως.

1. Πρεπει να το ξανακλειδωσω το τηλ στο τελος η το αγηνω ως εχει?

2. Μπορω με καποιο τροπο κανα το led να μου δεχνει τις ειδοποιησεις ακομη και στο silent profile?

Σας ευχαριστω πολυ!

Χμμμ,
Και root να είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα από όσο καταλαβαίνω, απλά θα χάσεις το root κατά την αναβάθμιση. Δεν σκάει τίποτα. Τουλάχιστο από όσα διαβάζω κατά καιρούς και σε προηγούμενες εκδώσεις, προβλήματα δε βλέπω.

Καλό θα είναι όσοι είναι root να προσέξουν την αναβάθμιση σε 5 διότι είναι dalvik και αν έχουν πειραχτει system settings να γίνει στραβη στην μετάβαση σε art. Το έχω διαβάσει σε άλλες συσκευές.
Το ίδιο ισχύει αν έχεις αλλάξει Kernel η αν έχεις βάλει custom rom.
Αν έχεις απλά ξεκλείδωτο bootloader συνήθως δεν παιζει κανένα ρόλο.

1. Πρεπει να το ξανακλειδωσω το τηλ στο τελος η το αγηνω ως εχει?

2. Μπορω με καποιο τροπο κανα το led να μου δεχνει τις ειδοποιησεις ακομη και στο silent profile?

Σας ευχαριστω πολυ!

Δεν χρειάζεται να το ξανακλειδωσεις. θα σου έρχονται κανονικά τα update.
Αν ξανακλειδωσεις, θα χάσεις νομίζω τα δεδομένα σου (στο ξεκλείδωμα αυτό συμβαινει)

Σας ευχαριστω πολυ!

Γιαύτό το σκοπό χρησιμοποιώ το Light flow, αλλά θέλει αν θυμάμαι καλά, αφού κάνεις οτι ρύθμιση θέλεις στν εφαρμογή να πάς και στα settings-sound & notifications-app notifications ή στο notifications access και να του επιτρέπεις να έχει πρόσβαση.

Το βρηκα φιλε μου. Απλα στο silent mode κοβει μεχρι και το led... αυτο με μπερδεψε!

Καλό θα είναι όσοι είναι root να προσέξουν την αναβάθμιση σε 5 διότι είναι dalvik και αν έχουν πειραχτει system settings να γίνει στραβη στην μετάβαση σε art. Το έχω διαβάσει σε άλλες συσκευές.
Το ίδιο ισχύει αν έχεις αλλάξει Kernel η αν έχεις βάλει custom rom.
Αν έχεις απλά ξεκλείδωτο bootloader συνήθως δεν παιζει κανένα ρόλο.

Εγώ στο Ν7 έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και το έχω γυρίσει σε ART .. Τίποτα άλλο όμως. Μην ρωτήσεις γιατί.. Έτσι.. Χα χα
Θα υπάρχει λες κάποιο θέμα οοοταν έρθει το update;;