[Επίσημο] LG Nexus 5

@speedman_27, bluetooth δεν έχει το stereo του αυτοκινήτου?
Στο δικός sony, όταν το συνδέσω με το usb καλώδιο φόρτισης στο αυτοκίνητο, το sony προσπαθεί να το διαβάσει και βγάζει ένα μήνυμα "unrecognized usb" και μένει εκεί.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG Nexus 5

@speedman_27, bluetooth δεν έχει το stereo του αυτοκινήτου?
Στο δικός sony, όταν το συνδέσω με το usb καλώδιο φόρτισης στο αυτοκίνητο, το sony προσπαθεί να το διαβάσει και βγάζει ένα μήνυμα "unrecognized usb" και μένει εκεί.

Με το δικό του usb καλώδιο το ίδιο έκανε

«Τίτλοι τέλους» για το Nexus 5, τερματίζεται η παραγωγή του

To τελευταίο αντίο καλούμαστε να πούμε στο Nexus 5 πολύ πιο γρήγορα από ότι εκτιμήσαμε αρχικά, καθώς όπως αναφέρει εκπρόσωπος της Google σταματά οριστικά η παραγωγή της συσκευής και η σκυτάλη παραδίδεται πλέον στο Nexus 6 το οποίο σε λίγο καιρό θα είναι η μόνη Nexus συσκευή διαθέσιμη, όσον αφορά την κατηγορία των smartphones. Οι ιθύνοντες της εταιρείας προειδοποιούν τους υποψήφιους αγοραστές να βιαστούν πολύ εάν θέλουν να αποκτήσουν το Nexus 5 από το Google Play Store, γιατί σύντομα δεν θα υπάρχει απόθεμα, θα λέγαμε ότι ξεπουλά η εταιρεία. Ακόμη, μην παραξενευτείτε εάν δείτε μονάχα τη λευκή έκδοση να είναι διαθέσιμη, καθώς η έκδοση του ανοιχτού κόκκινου χρώματος έχει ήδη αφαιρεθεί ως επιλογή γιατί μάλλον τους τελείωσε.​

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν αρκετοί μήνες μέχρι η Google να διορθώσει προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει με μπαταρία και κάμερα, το Nexus 5 παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς. Κατασκευασμένο από την LG και πλέον «γερασμένο», εξακολουθεί να έχει ένα δυνατό εσωτερικό, όπως SoC Snapdragon 800, 2 GB RAM, 5 ιντσών 1080p οθόνη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχει πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή, όσο κρατήσει βέβαια αυτό.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι το Nexus 5 δεν πρόκειται άμεσα να σταματήσει να διατίθεται στο Google Play. H Google δήλωσε στην ιστοσελίδα Verge ότι «το Nexus 5 θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο από το Google Play και επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης στο πρώτο τρίμηνο του 2015». Όποιος προλάβει λοιπόν.

[via]
(Sent from iPad Air 2)

Δεν πετάει όπως με το kitkat, αλλά καλά παει.

Αν δεν βγει μικρότερο απο το 6αρι πάντως, κάπου εδώ τελειώνει για εμένα η σειρα nexus.

Εσκασε μυτη νεο system update 5.0.1

Το πέρασα μεσάνυχτα
Έβγαλε κάποιο error αρχικά, έκανα ένα reboot, και πέρασε
Για να δούμε
Εγώ τις τελευταίες 3-4 μέρες είχα μεγάλη κατανάλωση, κάτι διορθώθηκε σίγουρα, είναι εμφανές ότι έχει πέσει η κατανάλωση, στην περίπτωση μου
Όχι τίποτε άλλο ξήλωσα το Moves προχθές (10-15% της καθημερινής μου κατανάλωσης συνήθως) , και θέλω να το ξαναβάλω

Από εχθές το βράδυ που κατέβηκε το Update (πέρασε χαλαρά μέσα σε 7 λεπτά χωρίς κόλλημα) το άφησα στη στη 1 το πρωί φουλ φορτισμένο.
Τώρα είναι στο 70% η μπαταρία με ανοιχτό 3G και WiFi, έχοντας μιλήσει περίπου 30 λεπτά και παίζοντας στην πρωινή Τ :SFGSF8: ένα παιχνιδάκι !!!

Καλύτερα πάει από θέμα μπαταρίας...

ουτε εμενα εχει ερθει, αλλα το περασα με fastboot απο το factory image... για να δουμ...

Ναι το ξέρω. Με αυτή τη τιμή δεν με βλέπω να μπαίνω στο νήμα του 6.
Σε μένα ήρθε χθες με ΟΤΑ το 5.0.1, αλλά δεν κάθησε απο την ΟΤΑ.
Πάλι full image πέρναγα βραδυάτικα. Ατιμο root.
Με τα κεφαλαία τονούμενα Ελληνικά, το πρόβλημα παραμένει και στο 5.0.1.

Μικρό το πρόβλημα.. τελικά από ότι ακούω γενικώς στα Ελληνικά μοντέλα όλο και κάποιο κόλλημα έπαιξε στο OTA...

Αν ειναι πειραγμενο το κινητο δεν φταιει η ΟΤΑ.
Επισης δεν ειναι θεμα ελληνικων μοντελων.Regional ειναι τα updates.
Major updates καλυτερα με full rom και χειροκινητα.Restore με τα γνωστα προγραμματα.

Διπλασιάστηκε η μπαταρία μου :HTEHETH63:
Από χθες το πρωί που φόρτισα, θα με βγάλει και μέχρι σήμερα βραδύ

Αυτό με τη μπαταρία είναι τρελό... κρατάει τουλάχιστον 40% περισσότερο από πριν..