[Επίσημο] LG Nexus 5

Αυτό με τη μπαταρία είναι τρελό... κρατάει τουλάχιστον 40% περισσότερο από πριν..

Ναι απίθανα πράγματα
Εντωμεταξύ το μεγάλο πρόβλημα εγώ το είχα τώρα καμιά βδομάδα
Έφταιγαν προφανώς και κάποια google services που είχαν γίνει πρόσφατα Update, και επιβάρυναν τρελά την κατάσταση
Προχθές, είχα προλάβει και είχα δει youtube πως αλλάζει η μπαταρία και τιμές στο ebay, σκεπτόμουν μήπως την έχω τσακίσει τελείως εγώ που λ.χ. παίζοντας μπόλικες ώρες asphalt8 χρειαζόμουν να είμαι πάνω στο φωτιστή συνέχεια με το κινητό να δουλεύει και άρα να είναι και ζεστό.
Και έλεγα ότι μπορεί να φταίω

Δηλαδή ποσό απίθανες πατάτες είχαν κάνει τόσο καιρό
Δηλαδή ποσά αλλά bugs μπορεί να έχει ακόμα
Τι να πω
Μεταμορφώθηκε πάντως στην περίπτωση μου

Από αύριο θα ξαναβάλω και το Moves :-)

Το play247.gr την έφερνε κάποια στιγμή...
δεν την έχουν τώρα από όσο έψαξα άσε που δεν τους πάω μια....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ναι...ειναι αυθεντική γνήσια κινέζικη!! :laugh:

η τα σκάς και αγοράζεις την αυθεντική ( http://www.mobilefun.co.uk/lg-quickcover-for-nexus-5-black-p41892.htm) η συμβιβάζεσαι μια τετοια κινεζιά, αλλα καμία σχέση στην ποιότητα, ογκο, εφαρμογη.

πολλά λεφτά ρε γμτ... δλδ οι γνήσιες είναι τόσο ακριβές; πφφφφ

Απο οτι διάβασα έχει αναφερθεί σαν bug αρκετές φορες και περιμένουμε διόρθωση..

το κάνει τελικά και με άλλες εφαρμογές... θα το κάνω Σάκη και θα αναφέρω

Εχουμε πει.Μεγαλες αναβαθμισεις με clean install και οχι OTA.
Μπορεί σε μερικούς η ΟΤΑ να κάθεται καλά , αλλα καλό ειναι ειδικά η lollipop να μπει με clean install.

Τελικα κατι καταφερα με το GPS και το Αντροιντ 5.0.2. Εκανα clean install και μετα εγκατεστησα το FasterGPS για να κατεβαζει δορυφορους με βαση την τοποθεσια (αφου θυμηθηκα πως στην Ελλαδα επαιζε σχετικα καλα το GPS). Μετα προσθεσα και το GPS Status και τωρα κλειδώνει γρηγορα (σε 10-15") 8-10 δορυφορους (απο τους 20 που βλεπει).

Η αναβαθμιση σε 5.1 εγινε σημερα, μεχρι στιγμης ολα καλα...