[Επίσημο] Mac Mini 4th @2014

Οπτικά ναι , γιατι το macos δεν κάνει (ακόμα).
Εκτός αν του περάσεις windows...
To παραπάνω να κάνεις εγώ πιστεύω για κάνα YouTube κατέβασμα με τορεντ και παρακολούθηση ταινιών είναι αρκετά και με σύνδεση με ένα nas είσαι πασας

Παιζει full blu ray με 3d ,23.976 και hd audio απο mac os ?
Εχω καιρό να κοιτάξω βέβαια.
Αυτό δεν το ξέρω δεν έχω Mac mini είναι στα σχέδια για την δουλειά που σου είπα. Έχω ένα wd TV live και άμα δεν είναι ενσωματωμένη οι υπότιτλοι τους εμφανίζει με κενό άσε που πρέπει να περνάω και στο στικακι κάθε τρεις και λίγο της σειρές που κατεβάζω οπότε ένας υπολογιστής σαν Mac mini θα λύσει τέτοια προβλήματα η αν θέλω δω από livestream κάτι event που δείχνει ένας φίλος μου θα είναι σούπερ

Thanks! Απλο σκληρο εχει 1ΤΒ. To μηχανημα παει σφαιρα, στριμαρει τα 1080p 50fps AVCHD απροβληματιστα (αποστολη εξετελεσθη!).
Τωρα ψηνομαι να το δοκιμασω ως το βασικο HTPC μου.
Εχει δοκιμασει κανεις να τρεξει εφαρμογες HTPC (για blue ray, 3d etc) μεσω parallels ή απαιτειται bootcamp;

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Thanks! Απλο σκληρο εχει 1ΤΒ. To μηχανημα παει σφαιρα, στριμαρει τα 1080p 50fps AVCHD απροβληματιστα (αποστολη εξετελεσθη!).
Εχει δοκιμασει κανεις να τρεξει εφαρμογες HTPC (για blue ray, 3d etc) μεσω parallels ή απαιτειται bootcamp;
Από που πας για αγορά και διαλέγεις τι κομμάτια θα βάλεις;

Κανονικός υπολογιστής δεν είναι; ενοω να βλέπεις βίντεο από ποιο σαιτ θες στην τηλεόραση και κτλ

Τακη θα το λατρεψεις το <<μικρο>>!
και εγω περιμενα το new για αναβαθμιση, εχω του late '12 με i7 quad-core 2.3GHz, 1ΤΒ, αλλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα καινουρια.
Οποτε αυτο που θα κανω ειναι να βαλω Fusion Drive και αναμονη για το επομενο

Η δύναμη στα γραφικά κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα παλιά.

υπο την σκέψη της ακόμα πιο περιορισμένης δυνατότητας αναβαθμίσεων, αξίζουν και παρα-αξίζουν τα καινούρια.

Τάκη bootcamp -> jriver (με έτοιμο τον madvr εντός) και τίναξε τους extreme αλγόριθμους.

check frames και θερμοκρασίες / θόρυβο ανεμιστήρα και είσαι έτοιμος
(και πες μας!)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Είναι λίγο δύσκολο κάτω από parallels να καταφέρεις να έχεις το αποτέλεσμα των σκέτων win / linux.
EDID refresh rates etc. υποθέτω δύσκολα κάτω από parallels
Αντίστοιχα ούτε καθαρό και σύντομο κανάλι για ήχο δεν θα έχεις (τύπου wasapi)
Όποτε ΙΜΗΟ βαλε και win

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Είναι λίγο δύσκολο κάτω από parallels να καταφέρεις να έχεις το αποτέλεσμα των σκέτων win / linux.
EDID refresh rates etc. υποθέτω δύσκολα κάτω από parallels
Αντίστοιχα ούτε καθαρό και σύντομο κανάλι για ήχο δεν θα έχεις (τύπου wasapi)
Όποτε ΙΜΗΟ βαλε και win

Αυτο σκεφτομουν και εγω, οποτε παω βουρ για bootcamp.

Δεν χρειάζεται 16gb το 4Κ και να είσαι σίγουρος πως δεν θα απαιτούνται τόσα στα μελλοντικά OS X για να παίζουν σωστά. Εδώ με 4 κανείς την δουλειά σου μια χαρά εκτός αν χρησιμοποιείς memory hogs εφαρμογές.

Όσα άρθρα έχω διαβάσει λένε ότι 4-8 gb ram είναι αρκετή για 4K playback και όλοι εστιάζουν στη g ram... εκεί ανεβαίνει το κόστος (και στους πυρήνες του επεξεργαστή απ'ότι κατάλαβα).
Άσε που πρέπει να τα σκάσεις και για οθόνη...
ε, άμα τα σκάσει κάποιος τόσο χοντρά δε νομίζω να κωλώσει στη ram... ή σε 1-2 χρόνια να αλλάξει μηχανάκι, πουλώντας σε αξιοπρεπέστατη τιμή το mini mac του.

Κατα τα άλλα, εννοείται, δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν θα ήθελε να μπορεί να αλλάζει τουλάχιστον δίσκο αποθήκευσης, gpu και ram κατα βούληση.
Αυτό είναι το τίμημα για όλα τα καλά των mac mini: αποτύπωμα, φορητότητα, wifi, θόρυβος, συνδεσιμότητα, sw και απο τα δύο os, αξιοπιστία και καλή αξία μεταπώλησης.
Όλα μαζί, plug n play, δε νομίζω να υπάρχουν και σε καλύτερη τιμή.