karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,376
Νομίζω ότι στο dell xps ακόμα μπορείς να αλλάξεις τον ssd, γλυτώνεις καμία 400αρα...
Σας επαρκούν τα 512gb αυτή την εποχή?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Για μένα ούτε καν, είναι ένας λόγος που δεν είμαι λάτρης των Laptop και γενικά των mac. Στο κουτάκι που έφτιαξα έβαλα 2 ssd, έναν 500gb και έναν 2tb και πάλι οριακά μου είναι....σε 1-2 χρόνια που θα πέσει το κόστος των ssd θα τους αλλάξω με πιο μεγάλους. Ημουν πολύ κοντά στο να πάρω το mac mini, άλλα καλή μεν η ταχύτητα άλλα θυσίαζα πολλά (για μένα) για να έχω αυτή την ταχύτητα, πρώτων αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο σκληρό, δεν έχει drive (super απαραίτητο για μένα), θέμα με τα windows που μου είναι και αυτά απαραίτητα, δεν έχει καλή κάρτα γραφικών για να παίζω παιχνίδια με το Xbox Ultimate Game pass, λίγες θύρες, δεν έχει καν sd card reader, για να το φέρω στα μέτρα μου πρέπει να το κάνω Transformer με αυτά που πρέπει να βάλω πάνω, συν το κόστος...οπότε το απέρριψα όσο γρήγορο και να είναι....βέβαια όπως είπαμε ο καθένας έχει άλλες ανάγκες.
Υ.Γ. Ακόμα και στο ipad έχω έκδοση με 256gb Και μου είναι οριακό, θα το ήθελα 512gb Και ακόμα καλύτερα 1tb, άλλα σε τιμές ξεφεύγουν εντελώς.
Υ.Γ. Πιθανό να βγει ένα mac που να παίρνει αναβαθμίσεις κλπ. άλλα το κόστος θα είναι τόσο υψηλό που θα απευθύνεται μόνο σε λίγους.