karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 15,900
Και στην Ελλάδα βρίσκεις με υπομονή καλές προσφορές, είχα πάρει το mac book Air M4 με την προσφορά του Γερμανού με επιστροφή Payzy 800 ευρώ τελική τιμή με 4ετη εγγύηση και δώρο εξωτερικό SSD δίσκο. Είχε γίνει χαμός και ξεπούλησε.Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης του. Στο αμερικάνικο Amazon παίρνεις M2 Air με $600, ενώ οριακά κάτω από το ψυχολογικό του χιλιάρικου παίρνεις το τελυταίο M4. Οι φοιτητές στην Αμερική δεν είναι όσο φτωχοί νομίζετε (φτάνει να σκεφτεί κανείς ότι πληρώνουν μεταξύ 15-70 χιλιάδες μόνο σε δίδακτρα το χρόνο, χωρίς στέγαση, φαϊ και παρελκόμενα. Τα βιβλία του εξαμήνου μόνο μπορεί να'ναι κάνα χιλιάρικο). Τα λεφτά που ζητάει το τελευταίο Air (για να μην πω το MB Pro) είναι σαν λογιστικό σφάλμα.
Πιο πολύ σε αναπτυσσόμενες χώρες το βλέπω να περπατάει.
Επισης νομίζω τελικά ότι συμφέρει ένα καλοδιατηρημένο μεταχειρισμένο M3 ή και Μ2 παρά καινούριο το Neo. Παρακάνανε πολλές περικοπές για μένα τελικά…έχεις δίκιο για την Αμερική…ίσως πιο πολυ απευθύνεται σε παιδιά για σχολείο και όχι σε φοιτητές κλπ. Και εγώ για την κόρη μου Γυμανσιο το σκέφτομαι το Neo, αλλά με τόσα κοψίματα που έχει παντού αρχίζω να αναθεωρώ.