το neo αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα κοστίζει 699, αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον.οπως ειπαμε κι εμεις εδω... ενα chromebook killer στα 499.
Παρεα με ενα iphone θα κανει θραυση στα παιδια.
* πολύ ακριβό παιχνίδι όπως και το iPhone.
το neo αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα κοστίζει 699, αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον.οπως ειπαμε κι εμεις εδω... ενα chromebook killer στα 499.
Παρεα με ενα iphone θα κανει θραυση στα παιδια.
Ισχύει στο γιό μου του είχα ένα Mac Mini άλλα γκρίνιαζε που δεν έπαιζε παιχνίδια, έτσι το έδωσα και έφτιαξα ένα μικρό φτηνό Gaming κουτί Windows και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην κόρη μου που δεν παίζει παιχνίδια το σκέφτομαι το neo.Δυστυχως τα -περισσοτερα- σημερινα παιδια μπορει να θελουν iPhone, αλλα το λαπτοπ τους πρεπει να παιζει και παιχνιδια.... και εκει δεν τα ενδιαφερει αν ειναι μαουνα η ξεφυσαει σαν τραινο, αρκει να τρεχει τα ΑΑΑ.... οποτε το ΝΕΟ θα δυσκολευτει.
Για Αμερική που έχουν τριπλούς μισθούς και το βρίσκεις σαν μαθητής/φοιτητής 499$ δηλαδή 420 ευρώ, είναι Super!!! Για εμάς εδώ τα 700 ευρώ είναι λίγο πιο κάτω από τον μισθό ενός μέσου Ελληνα τον μήνα.το neo αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα κοστίζει 699, αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον.Και 799 με touch ID, έτσι δεν είναι;
* πολύ ακριβό παιχνίδι όπως και το iPhone.
Ιδιο βάρος έχει με το Macbook Air και ίδιο και με πολλά Windows Ultrabook που πολλά από αυτά κάνουν και για ελαφρύ Gaming που ενδιαφέρει πολλά παιδιά.To φορητό αυτό νομίζω θα είναι μια βασική επιλογή μικρού βολικού ελαφρύ all in one υπολογιστή, μπορεί να κάνει τα πάντα με μικρό κόστος.
Αγοράζεις αγοράζεις αγοράζεις... Στο τέλος τι είναι αυτό που χρησιμοποιείς και τι έχεις ανάγκη πραγματικά;Για Αμερική που έχουν τριπλούς μισθούς και το βρίσκεις σαν μαθητής/φοιτητής 499$ δηλαδή 420 ευρώ, είναι Super!!! Για εμάς εδώ τα 700 ευρώ είναι λίγο πιο κάτω από τον μισθός ενός μέσο Ελληνα τον μήνα.
Μπορείς να τρέξεις παιχνίδια ακόμα και windows παιχνίδια, όχι απαιτητικά σε fps, αλλά μπορείς αρκετά από αυτά, είτε με parallels windows είτε μέσω wine.Ιδιο βάρος έχει με το Macbook Air και ίδιο και με πολλά Windows Ultrabook που πολλά από αυτά κάνουν και για ελαφρύ Gaming που ενδιαφέρει πολλά παιδιά.
Δεν χρειάζονται όλοι ΑΑΑ παιχνίδια ούτε να τα παίζεις στο φουλ......και ένας απλός επεξεργαστής Intel 226V έχει πάνω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Arc 130 με επιδόσεις που στην πράξη ξεπερνάνε μια παλιά Nvidia GTX 1050 και επαρκεί για Lite gaming, esports, Fortnite, Fifa, Minecraft, Rocket League κλπ.για να τρεχει ΑΑΑ πρεπει να σκασεις 1 με 2 χιλιαρικα... δεν απευθυνεται εκει το ΝΕΟ.
Αυτό είναι προσωπική επιλογή, πχ έχω iphone, έχω ipad pro 12.9 για πάρα πολλές δουλειές σπίτι & στο γραφείο με το stylus του και ένα mac mini m2 για δουλειές γραφείου στο σπίτι.Αγοράζεις αγοράζεις αγοράζεις... Στο τέλος τι είναι αυτό που χρησιμοποιείς και τι έχεις ανάγκη πραγματικά;
αυτα τα παιζεις και σε mac μεσω crossover και πολυ πιο απαιτητικα παιχνιδια πια.Δεν χρειάζονται όλοι ΑΑΑ παιχνίδια ούτε να τα παίζεις στο φουλ......και ένας απλός επεξεργαστής Intel 226V έχει πάνω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Arc 130 με επιδόσεις που στην πράξη ξεπερνάνε μια παλιά Nvidia GTX 1050 και επαρκεί για Lite gaming, esports, Fortnite, Fifa, Minecraft, Rocket League κλπ.
Σωστά, αυτό έγραψα και εγώ παραπάνω, μπορείς να το κάνεις και εύκολα πλέον και αποδοτικά.αυτα τα παιζεις και σε mac μεσω crossover και πολυ πιο απαιτητικα παιχνιδια πια.
θα πάει το πιτσιρίκι που θα πάρει το Neo να βάλει paralles και να ψάχνει πως να παίξει παιχνίδια?? Ενώ με 700 ευρώ μπορεί να πάρει ένα Windows Laptop που θα έχει όλα τα παιχνίδια άμεσα?Μπορείς να τρέξεις παιχνίδια ακόμα και windows παιχνίδια, όχι απαιτητικά σε fps, αλλά μπορείς αρκετά από αυτά, είτε με parallels windows είτε μέσω wine.
Μιλάμε για το Neo με τον Α18....χαίρω πολύ αν έχεις Μ4-Μ5 σίγουρα θα κάνεις δουλειά άλλα και εκει θέλει ψάξιμο που πόσο θα το κάνει ένα παιδί?, ο Α18 έχει χειρότερες επιδόσεις σε Gaming από ότι το ενσωματωμένο τσιπ του Intel 226V. Με τα 1.000 ευρώ του Macbook Air M4-M5 βρίσκεις και gaming Laptop με GTX 4050 και ένα τέτοιο θα πάρει ένας πιτσιρικάς, σιγά μην ασχοληθεί με mac...μην λέμε ότι θέλουμε.αυτα τα παιζεις και σε mac μεσω crossover και πολυ πιο απαιτητικα παιχνιδια πια.
δεν χρεαζεσαι πια parrales για παιχνιδια, με το crossover τα τρεχεις ευκολα και αποδοτια πια.θα πάει το πιτσιρίκι που θα πάρει το Neo να βάλει paralles και να ψάχνει πως να παίξει παιχνίδια?? Ενώ με 700 ευρώ μπορεί να πάρει ένα Windows Laptop που θα έχει όλα τα παιχνίδια άμεσα?
Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που ο καθένας το αντιμετωπίζει εσωτερικά και βλέπει σύμφωνα με τις ανάγκες του τι χρειάζεται, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.....άλλος έχει ένα απλό κινητό 5ετίας και είναι μια χαρά και άλλος έχει Tablet, Laptop, Κινητά, τηλεόραση Oled, προβολέα κλπ. και δεν είναι ικανοποιημένος...Αγοράζεις αγοράζεις αγοράζεις... Στο τέλος τι είναι αυτό που χρησιμοποιείς και τι έχεις ανάγκη πραγματικά;
Το θέμα είναι όμως πιο είναι εν τέλει το target Group αυτού του μηχανήματος και γιατί να το πάρει κάποιος αν με 250-300 παραπάνω παίρνει το πολύ καλύτερο MacBook Air M4?αυτα που λες δεν εχουν σχεση με το ΝΕΟ ομως οσο και να εκανε.
Τα παιδια που θελουν και μπορουν να δωσουν 1000/2000 ευρω για gaming laptop δεν ειναι το target group .
Νομίζω ότι το απαντάς και μόνος σου, είναι αυτή η διαφορά των χρημάτων που μπορεί να μην θες να δώσεις και να καλύπτεσαι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Neo.Το θέμα είναι όμως πιο είναι εν τέλει το target Group αυτού του μηχανήματος και γιατί να το πάρει κάποιος αν με 250-300 παραπάνω παίρνει το πολύ καλύτερο MacBook Air M4?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.