Το κακο optimisation ειναι πολλές φορές υπεύθυνο.
Ο Chrome όπως είπα ψήνει και το desktop μου, άσε που κρασαρει πολλές φορές.
Και πολλές εφαρμογές της Adobe κάνουν το ίδιο δυστυχώς.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ο πιο δημοφιλής web browser στον πλανήτη είναι βρε Γιάννη.
Σιγά μη γονατίζει και desktops...
.
Οχι, συμφωνώ κι εγώ, απαράδεκτος ειναι. Σε windows με <8GB ram η κατάσταση ειναι απελπιστική. Σε 16αρια βελτιώνεται, αλλά πάλι αγκομαχάει όταν έχεις ανοιχτά καμιά 50αριά tabs (συνήθης κατάσταση όταν κανεις διδακτορικό ο £ οΌ
Ο πιο δημοφιλής web browser στον πλανήτη είναι βρε Γιάννη.
Σιγά μη γονατίζει και desktops...
Τα περί κρασαρισματος τα αφήνω ασχολιαστα.Ειδικα το "συνεχώς"...
Ο Τάκης μας είχε πει ότι στη σύγκριση μεταξύ 2016 και 2017 η διαφορά υπέρ του 2017 ήταν εμφανέστατη και με τεράστιες διαφορές στους χρόνους του rendering (στο ίδιο αρχείο). Ανέφερε δε, πως ήταν throttling και όχι μη ενεργοποίηση του turbo, που όντως φαντάζει και πιο λογικό.
Το ζεστό σώμα είναι όντως ενοχλητικό, αν το έχεις στα ποδια σου. Εγώ βάζω από κάτω το thule sleeve που αποροφα την οποια ζεστη.Δεν ειναι τόσο δύσκολο να φτάσει ο επεξεργαστής στα όρια του (meshing μοντελα, fem, κτλ). Το πρόβλημα για εμένα ειναι το πολύ ζεστό σώμα του υπολογιστή. Όχι μόνο είναι ενοχλητικό όταν δεν είναι πάνω σε ενα γραφείο, αλλά γενικά μειώνει και το προσδόκιμο ζωής του υπολογιστή. Μη ξεχνάμε πως έχουν ήδη επιρρεαστεί 2 γενιές mbp (2011 & 2013) από ψαθυροποίηση των συγκολλήσεων.
Όσο για το προσδόκιμο ζωης, αυτά είναι υπερβολές, εκτος και αν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις laptop για 10-15 χρονια.
Το συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι λάθος, αφού τελικά το μηχάνημα apple θα δώσει υψηλότερες επιδόσεις από το αντίστοιχο win μηχάνημα, λόγω καλύτερου optimization και λειτουργικού (πχ εν προκειμένω πολύ καλύτερους χρόνους rendering export αν χρησιμοποιείς Final Cut Pro σε σχέση με ανταγωνιστικά προγράμματα σε αντστοιχου hardware wintel συστημάτων.)Το συμπέρασμα από αυτό το video είναι ότι η Apple έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση του προϊόντος της παρά στις επιδόσεις του. Κάτι εντελώς αναμενόμενο, αφού είναι η πάγια τακτική της εδώ και >30 χρόνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.