[Επίσημο] MacBook Pro @2016

Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

μα το εχουμε πει τοσες φορες... δεν παιζει ρολο μονο το hardware.
Ο συνδυασμος ειναι που κανει τη διαφορα, παντα!

μια χαρά θα μπορούσαν να δίνουν την εφαρμογή σε άλλο λειτουργικό ...
δεν είναι ακριβός "συνδυασμός". εμπορική πολιτική και μάρκετινγκ είναι
άλλα μιας και είναι ατέρμονη η συζήτηση δεν έχει νόημα :-)
το HW που έχεις είναι αντικειμενικά πολύ καλό - και ακόμα και η μπαταρία που λες καλή για τα λίγα κιλά του

και το μήλο μπορεί να βγάλει κάτι καλύτερο - νομίζω ότι έγινε αρκετός ντόρος με αυτή τη γενιά για τα αρνητικά τους - και την επόμενη φορά θα είναι πιο προετοιμασμένοι και καλύτερα απέναντι στον ανταγωνισμό

Εγώ πάντως παρόλο που πέτυχα το τούμπανο Lenovo oled πολύ φθηνότερα από το MB Pro 16 (ήταν τόσο καλή η τιμή που εξαντλήθηκε σε μισή ώρα στο Amazon), τελικά αποφάσισα να μείνω στο Μήλο

Γιατί τελικά θέλω το φαν του OS X και των νέων μπλιμπλικιων (touchbar κλπ) και γενικά την αιςθηςη του premium μηχανήματος περισσότερο μάλλον από την oled

Αν βέβαια η Lenovo δεν κρατούσε ακόμα το παμπάλαιο design, μάλλον θα την είχα τιμήσει...

Σοβαροί οι λόγοι σου :p
H Lenovo θα χαρεί μάλλον που κρατάει επαγγελματικό χαρακτήρα στη συγκεκριμένη συσκευή.

Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Εντάξει, μην τα παραλέμε...επαγγελματικό χαρακτήρας το εν λόγω παλιό σχέδιο ;
Μπορεί να μην σας αρέσουν τα apple, το καταλαβαίνω, αλλά αν μη τι άλλο το σχέδιο των macbook είναι μακρά καλύτερο από πολλά άλλα, για να μην πω από όλα κ με πείτε αιρετικό.
:grinning-smiley-043

Σοβαροί οι λόγοι σου :p
H Lenovo θα χαρεί μάλλον που κρατάει επαγγελματικό χαρακτήρα στη συγκεκριμένη συσκευή.

Δε νομίζω, καταρχήν, οτι τα κριτήρια του καθενός κρίνονται ως σοβαρά ή μη

Πέραν τούτου, αν θες να μου πεις οτι χαίρεσαι περισσότερο βλέποντας ή πιάνοντας το thinkpad που ειναι το ίδιο απο τότε που έλεγε IBM (και βάλε) και όχι το MacBook Pro, θα σε πω βιτσιόζο (ή hateboy  😋 )

Βλέπω το thinkpad και νομίζω οτι θα το ανοίξω και θα συνδεθώ στην BBS του γείτονα μου στα 4800 😋

Δε νομίζω, καταρχήν, οτι τα κριτήρια του καθενός κρίνονται ως σοβαρά ή μη

Πέραν τούτου, αν θες να μου πεις οτι χαίρεσαι περισσότερο βλέποντας ή πιάνοντας το thinkpad που ειναι το ίδιο απο τότε που έλεγε IBM (και βάλε) και όχι το MacBook Pro, θα σε πω βιτσιόζο (ή hateboy ο˜‹ο˜‹ ο˜‹ )

Βλέπω το thinkpad και νομίζω οτι θα το ανοίξω και θα συνδεθώ στην BBS του γείτονα μου στα 4800 ο˜‹

Σαν βασικο design ειναι παρεμφερες με το παλιό σίγουρα, και καλά κανει αφου εχει συγκεκριμένο target group.
Απο εκει και περα ουτε η ποιοτητα κατασκευής ειναι ιδια (σαφως καλύτερη τωρα) και στο design ειναι πολυ πιο ελφρύ, λεπτό με κορυφαία αυτονομία κλπ.

Δεν ξερω αν το ειδες απο κοντά, αλλα σιγουρα θα σου αρεσε παρα πολύ (δεν ξερω αν θα το χαιδευες βεβαια οπως το macbook :p )

Και η OLED σιγουρα μετράει παρα πολύ. Ειμαι και σιγουρος οτι τα υποσυστήματα/περιφερειακά του θα ειναι και ταυτόσημα η και ανώτερα απο του macbook.

Αλλα τι να σε κανουμε, είσαι χαδιάρης :p

ΥΓ. Πες την αλήθεια, το macbook το κρατησες για να μην μπλεκεις με τη μεταφορά της μουσικής σου βιβλιοθήκης, ετσι ? (αντε και για το χαδι... )

To τερματησαμε το νημα, αλλα να πω κ γω μιας που ειπατε για Lenovo. Στην εταιρια μολις αλλαξα στο Τ460s απο το Χ230, το οποιο απλα τα σπαει. Εξαιρετικό πραγματικά. Μπορει να μη ειναι η τερμα ντιζαινιά, αλλα ειναι πανλεπτο, ισχυρό, η οθονη τα σπαει και το φινιρισμα πολύ προσεγμενο (ιδιαιτερα για οσους αρεσουν τα ματ τελειωματα). Το φωτισμενο πληκτρολογιο ειναι πολυ ομορφο και το φωτισμένο i στο Thinkpad στο πισω μερος της οθονης ομορφη λεπτομερια.

Εγώ πάντως παρόλο που πέτυχα το τούμπανο Lenovo oled πολύ φθηνότερα από το MB Pro 16 (ήταν τόσο καλή η τιμή που εξαντλήθηκε σε μισή ώρα στο Amazon), τελικά αποφάσισα να μείνω στο Μήλο

Γιατί τελικά θέλω το φαν του OS X και των νέων μπλιμπλικιων (touchbar κλπ) και γενικά την αιςθηςη του premium μηχανήματος περισσότερο μάλλον από την oled

Αν βέβαια η Lenovo δεν κρατούσε ακόμα το παμπάλαιο design, μάλλον θα την είχα τιμήσει...

Του χρόνου… του άλλου… θα κυκλοφορούν πολύ καλύτερες oled σε laptops ;-)

[ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Χαχαχχαχαχα. Τα ίδια Παντελάκη μ τα ίδια Παντελή μ , μάλλον φταίει το ανεμιστηράκι δεν είναι cool master ...

Aι σιχτιρ βραδυατικα!!! :furious3:

View attachment 135894

Χωρίς πλάκα, μην το ρίχνεις μόνο στα Windows.
Ψάξε το...
Hardware βρωμάει η κακή εγκατάσταση.
Έχω να δω μπλε οθόνη πάνω από δέκα χρόνια.

Επώνυμο Laptop είναι βρε, τι να ψάξω? Τους επίσημος driver φοράει...

Ξέρω τι φταίει μάλλον, είναι η Optimus τεχνολογία για εναλλαγή GPU και On board κάρτας γραφικών.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιάννη, εχεις τσεκάρει τα MacBook?

Ειναι ακριβούτσικα αλλα μπορει να σε βολέψουν