[Επίσημο] MacBook Pro M2 & Mac Mini M2 @2023

Τελικα αποφασισα οτι +500 € ειναι πολλά για το M1 Max / 32 GB ή το Μ2 Pro / 16 GB και μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ το παραπάνω που δίνουν και χτυπησα το M1 Pro 16 (παντα μιλαω για το 16αρι) να τελειωνουμε.

Πρωτη φορα εδειξα αυτοσυγκράτηση με Apple προιον, δεχομαι συγχαρητηρια :LOL:

Την μια φορά που δεν έπρεπε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου :P

Μπήκα σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά που προσφέρουν δόσεις και όλα είναι καρμπον μην αφοδευσω. Ρε γαμωτη μου τι ζητάω; 16gb μνήμης. Γιατί να πάω από τα 1000 στα 1700; Είναι τόσο παρανοϊκό. Με αυτή τη διαφορά αγοράζεις το μικρό μοντέλο και ένα laptop.

Προτείνω όλοι οι ανοιχτοχερηδες που τρομοκρατείτε τον Συριο ότι δεν αρκούν τα specs του να του κάνετε μια δωρεά να πάει στο επόμενο μοντέλο.

Ένας άνθρωπος κινήθηκε φυσιολογικά αμέσως να του κάνετε cyberbullying :)

Προτείνω όλοι οι ανοιχτοχερηδες που τρομοκρατείτε τον Συριο ότι δεν αρκούν τα specs του να του κάνετε μια δωρεά να πάει στο επόμενο μοντέλο.

Ένας άνθρωπος κινήθηκε φυσιολογικά αμέσως να του κάνετε cyberbullying :)
Μην τον λυπάσαι βρε :P

Και ζηλεύετε τον μοναδικό που είναι ε?

Συριε μην λυγίσεις. Αρκετά με τους speclovers ;) ( Στο μεταξύ μόνον ο Γιάννης δικαιολογείται να αναζητά περίσσεια δύναμη)

Μπήκα σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά που προσφέρουν δόσεις και όλα είναι καρμπον μην αφοδευσω. Ρε γαμωτη μου τι ζητάω; 16gb μνήμης. Γιατί να πάω από τα 1000 στα 1700; Είναι τόσο παρανοϊκό. Με αυτή τη διαφορά αγοράζεις το μικρό μοντέλο και ένα laptop.

Οι ομορφιές του μη αναβαθμίσιμου υλικού.
Λιανική, καλή ddr5 RAM στα 16GB θα έκανε max 150€ και λίγα περισσότερα για τον γρηγορότερο ssd της αγοράς στο 1TB.

Οι ομορφιές του μη αναβαθμίσιμου υλικού.
Λιανική, καλή ddr5 RAM στα 16GB θα έκανε max 150€ και λίγα περισσότερα για τον γρηγορότερο ssd της αγοράς στο 1TB.

Γιαγκο υπονοεις οτι οι νεοι mac ειναι υπεκοστολογημενοι μεχρι ληστειας ?

Είναι; Υπάρχει πχ κάτι καλύτερο από το Mac mini στα λεφτά αυτά;

Δεν ξέρω πως ορίζεται το καλύτερο όταν υπάρχουν και παράμετροι ποικιλίας επιλογών σε pro λογισμικά, αλλά έχεις δίκιο, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, επώνυμες ειδικά, σε αυτό το form factor.

Εγώ επειδή προτιμώ win, θα προτιμούσα να στήσω κάτι τέτοιο