[Επίσημο] MacBook Pro Retina @2013

Σκεφτομουν την επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια.

Αλλα τα ~300 Ευρω ειναι πολλα ρε γμτ...

Και σκεφτεσαι και το κερατιατικο του ενος έτους (που θα πρεπε να δινει δλδ min 2 χρονια εγγυηση).

Απο την αλλη αμα σου σκασει κατι στο συγκεκριμενο δεν κοβω να τη βγαζεις καθαρη με κατω απο κανα 1000αρικακι....

Κάντην.

Και σκεφτεσαι και το κερατιατικο του ενος έτους (που θα πρεπε να δινει δλδ min 2 χρονια εγγυηση).

Απο την αλλη αμα σου σκασει κατι στο συγκεκριμενο δεν κοβω να τη βγαζεις καθαρη με κατω απο κανα 1000αρικακι....

Επειδή σε ξέρω, δώσε τα.
Επειδή σε ξέρω πιο καλά , μη τα δώσεις για να τα πάρεις στο κρανίο τον πχ14ο μήνα και να μη ξανακουμπήσεις apple προϊόν.
Επειδή σε ξέρω πάρα πολύ καλά ομως και σε λυπάμαι, δώσε τα και πάρε το apple care... :p

...ποτέ μου δεν έχω κάνει επέκταση...και έχω τέσσερεις συσκευές....όλα δουλεύουν jet.....

ΥΓ:...η δικιά μας γνώμη δεν παίζει ρόλο???

Re: Απάντηση: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

...ποτέ μου δεν έχω κάνει επέκταση...και έχω τέσσερεις συσκευές....όλα δουλεύουν jet.....
Ναι αλλά αυτό ειναι το 1ο (μου) MB με τα παντα κολλημένα πανω και αυτό με αγχώνει λίγο ειναι η αλήθεια...

ΥΓ:...η δικιά μας γνώμη δεν παίζει ρόλο???
Δεν ξερω, εισαι fanboy; :p

Ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ applecare επέκταση για ότι έχω αγοράσει.
Αν πάθαινε κάτι βέβαια εκτός εγγύησης μπορεί να έλεγα γιατί δεν έκανα...
Δική σου επιλογή λοιπόν !

Απάντηση: Re: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

...εγώ ούτε που μπήκα στο δίλημμα....

Εσενα δεν σου περναει απο το μυαλό να το κανεις;

(για το ''νομικό'', το χουμε ξανασυζητήσει....τα ''2 χρονια'' δεν ειναι οσο απλά όσο ακούγονται....ισχύουν υπό προυποθέσεις (χοντρικά να μπορεσεις να αποδειξεις ότι το ελαττωμα υπήρχε κατά την παραλαβή του προιόντος))

Last edited:
ειναι το πρωτο μηχανημα που το σκεφτηκα σοβαρα... κυριως λογω αδυναμιας αλλαγης μνημων , σκληρου κλπ.
Απο την αλλη ομως , αυτα δε χαλανε σχεδον ποτε, ειδικα τωρα που ολα ειναι flash memory χωρις κινητα μερη.

Ειναι πολλα τα λεφτα , 300 ευρω για 3 χρονια , ισως το κανω... δεν εχω αποφασισει ακομη!

Κατι περίεργο:

Χθες μετέφερα το παλιο itunes library στο νεο mb (οχι εντελώς επιτυχημενα btw - παρόλο που μετέφερα όλο το folder ''itunes'' (οτι λέει εδω http://support.apple.com/kb/ht4527 - περίπτωση 2 (HDD)) δεν μου βρήκε τα playlists μου (επρεπε να κανω ''scan for media'' μετα και βρήκε την μουσική αλλα όχι τα playlists - έχει καποιος καμία ιδέα; )

Οσο εκανε λοιπόν ''media scan'' και εβρισκε σιγα σιγα τη μουσικη ακουγα τον (SSD) δισκο να δουλεύει!

Οχι, δεν ακουω φωνές (αν και γνωρίζω ότι ειναι καλή πάσα στον pac + tak man αυτό :p) αλλα όσο ''εψαχνε'' (seek) ακουγα ακριβώς τον ιδιο ήχο (πολύ χαμηλότερη ένταση φυσικά και ''μη μηχανικός'') που ακους σε μηχανικο δισκο την ωρα που η κεφαλή ψάχνει πολλά μικρά αρχεία.

Προφανως ο ηχος δεν ερχοταν από τον δισκο αλλα ηταν εντυπωσιακό που ηταν ακριβώς ίδιος (σε συχνότητα) με τον κλασικό μηχανικό δίσκο.

Edit

Υποψιαζομαι ότι ειναι κάποια τροδοδοσία ρεύματος που σχετίζεται με τον SSD.

Θυμίζει τον θορυβο που παίζει σε πολλες μητρικες Gigabyte όταν σκρολάρεις την οθόνη.

Last edited:
Εγω τα εχω βαλει (τραγουδια και λιστες ) στο icloud , οποτε δεν εχω τετοια θεματα.... Συγχρονιζονται ολα αυτοματα.
Να κανεις το ιδιο....

Πώς έχεις βάλει τα.playlist στο icloud? Για τα τραγούδια δεν το συζητώ, με 1 ΤΒ μουσική στο NAS είναι αδύνατον.