FragoulisNaval
Supreme Member
Αν θυμαμαι καλα, αν οας στο παλιο μηχανημα και κανεις File > Library > Export Library. Και μετα import ?
Δεν μπορείς να κάνεις import library. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις import παραπανω από μια playlist την φορά.....
Αν θυμαμαι καλα, αν οας στο παλιο μηχανημα και κανεις File > Library > Export Library. Και μετα import ?
Το παλιό μηχανημα δεν υπαρχει πλεον.
Υπάρχει μονο το παλιο itunes folder σε εξωτερικό δίσκο.
Αλλα και παλι, υποτιθεται ότι μεταφεροντας όλον τον φακελο (συμφωνα με τον επισημο οδηγο της Apple) μεταφερονται τα παντα.
Λογικο αλλωστε, αφού στον φάκελο αυτό υπάρχουν και τα 2 αρχεία με τις playlists.
Αφου τα μετεφερα δοκιμασα να κανω και Import απο τον εαυτό τους και απλώς μου εφτιαξε τις default playlists 2 φορες.
Θα δοκιμασω να το σβησω και να το ξανακανω copy χωρις τα αρχεία των playlists και μετα να τα κανω import από τον εξωτ δισκο.
Αλλα δε νομίζω να δουλεψει + ο Frag λεει οτι δεν μπορεις να κανεις import πανω από μία λίστα τη φορα ( ; )
(η απλότητα της Apple και το μεγαλείο του iTunes για μια ακόμη φορα....και το αστειο ειναι ότι σου έχει κοτζαμαν οδηγό απλώς για ενα copy paste και στο τελος δεν δουλευει κιόλας....)
(τα cloud ειναι για casual listeners / fanboys- για τον όγκο που συζητάμε, δεν το σκέφτομαι καν - δεν εχω και κανενα λόγο δλδ)
Εγω δεν εχω πολλες playlists, 3-4 οποτε δεν με καει το να τις κανω 1-1.
Το θεμα ειναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα δουλέψει κι ετσι...
Πως τις κανεις 1-1 όμως;
Στο τελευταίο itunes που κοιταξα, στο import μπορεις να επιλέξεις ενα τυπου αρχείο (δεν θυμαμαι τωρα την καταλήξη - 2 παντως όλα κι ολα ειναι αυτα που φτιαχνουν τις playlists κλπ νομίζω) οποτε υποθέτω ότι επιλέγοντας αυτό θα τραβάει όλες τις playlists.
Ναι, απλώς λεω οτι, αν εχω καταλάβει καλά, όλες οι playlists ειναι σε ένα αρχείο.
2 τυπους αρχείων βλέπω στον καταλόγο του itunes (δεν θυμαμαι απεξω τις καταλήξεις).
Και δεδομένου ότι playlists μου ειναι >2, υποθέτω ότι τις κρατάει σε ένα αρχείο.
Αν κανείς export playlist, τις κάνει μια-μια , αν κανείς export library τις κάνει όλες μαζί .... Αλλά εσύ την έκανες την εξυπνάδα κι έδωσες τον υπολογιστή , χωρίς να ρωτήσεις πρώτα.
Ναι, Γιαννη, όπως μάλλον προτίμησες να αγνοήσεις παλι, έκανα (για μια ακόμη φορά - οπως πχ ο Δημητρακούδης με το iPhone) την ''εξυπνάδα'' να ακολουθήσω ευλαβικά τις οδηγίες της μητέρας Τερεζας AppleΑν κανείς export playlist, τις κάνει μια-μια , αν κανείς export library τις κάνει όλες μαζί .... Αλλά εσύ την έκανες την εξυπνάδα κι έδωσες τον υπολογιστή , χωρίς να ρωτήσεις πρώτα.
Οι playlist ειναι txt αρχεία. Στο folder του iTunes με την ονομασία playlist θεωρητικά πρεπει να υπάρχουν τα 2 αρχεία σου. Σε μένα υπάρχει ένα αρχείο txt για κάθε playlist, Δλδ ενα αρχείο γι την playlist recent imports, ένα αρχείο για την playlist favorites, ένα αρχείο για την playlist ACDC Κ.ο.κ
Επιμένεις βλέπω....Πως είναι;ι δυνατόν να κανείς λάθος σε κάτι τόσο απλό, όσο το export playlist , import playlist?
Να ρωτάς εμάς πριν κανείς κάτι... Αλλιώς τιμάς πρήζεις ?
Να διορθώσουμε τις παπαριες της Apple !![]()
LOL *
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.