spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,353
iTunes server ενός synology nas.
Υπάρχει τέτοιο πραγμα;
Πολύ ενδιαφερον, να το κοιταξω!
iTunes server ενός synology nas.
Πολύ ωραιο το spotify. Για όσους δεν θέλουν να πληρώνουν, υπάρχει και το Itunes Radio αν έχεις (και) αμερικανικο itunes account. Δεν είναι τόσο καλο όσο το spotify, αλλα για τσάμπα είναι super.
Εννοείται....αλλα ειναι θεμα νοοτροπιας (''αν μπορω να το βρω τσαμπα, δεν δινω ούτε ουτε 1 Ευρω το μηνα (αλλα τρωω 15 ωρες για να τα καταφερω τελικά)'')Άμα θελεις μπορείς να βρεις/σκεφτείς τροπο να εχεις και το spotify δωρεάν αλλα εδω πληρώνουμε/πληρώνετε αλλα και αλλα που ΔΕΝ αξίζουν.. τα 7 το μήνα δεν ειναι τιποτα για κάποιοι που πραγματικά ακούει μουςικη.
An automatic answer by an apple employ.
Σε πειράζω..
Άμα θελεις μπορείς να βρεις/σκεφτείς τροπο να εχεις και το spotify δωρεάν αλλα εδω πληρώνουμε/πληρώνετε αλλα και αλλα που ΔΕΝ αξίζουν.. τα 7 το μήνα δεν ειναι τιποτα για κάποιοι που πραγματικά ακούει μουςικη.
Υπάρχει τέτοιο πραγμα;
Πολύ ενδιαφερον, να το κοιταξω!
Employee εννοείς
Το spotify έχει τσάμπα όντως αλλα μονο από υπολογιστή. Το itunes radio και από iphone/ipad με δυνατότητα streaming μέσω airplay/BT (αυτά μονο στην premium έκδοση του spotify).
Εννοείται....αλλα ειναι θεμα νοοτροπιας (''αν μπορω να το βρω τσαμπα, δεν δινω ούτε ουτε 1 Ευρω το μηνα (αλλα τρωω 15 ωρες για να τα καταφερω τελικά)'')
Ενα απο τα καλά της Apple: Οτι, σε πολλές περιπτώσεις, εχει αλλαξει τετοιες νοοτροπίες (με το iTunes / App Store)....
Σωστά το έγραψα..![]()
Νομίζεις![]()
Σε είδα και επανήλθα!
Για τα ολόκληρα album δεν θυμάμαι. Νομίζω πως όχι (τουλάχιστον στην free έκδοση).
Άρα δεν ειναι καθόλου το ίδιο και ψιλοfail..
Υπάρχει και το napster το οποίο ομως δεν εχει την ποιότητα ήχου του spotify και σε μένα έκανε πολλά σπασίματα/κόλληματα στην αναπαραγωγή.
Για το automatic δεν εχεις δίκιο mr.perfect (που τον θυμήθηκα..)
Και τα δυο στέκουν πάντως.
An auto reply θα ηταν μάλλον το πιο σωστό.
Ναι μπορείς να εχεις όλα τα flac και να τα βλέπεις στο iTunes.. Κάνει μάλλον κατι σαν transcode on the fly..
Μια φορά το έβαλα είδα οτι για μια μεγάλη συλλογή σαν την δική μου σέρνεται.. Ασε που το iTunes δεν με βολεύει γιατί εχω Sqb touch το οποίο ειναι πολυ πιο εύχρηστο και με οθόνη που δείχνει cover κτλ.. Οπότε δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Δοκίμασε το πάντως. Αξίζει μια δοκιμή.
Δεν ξέρω αν σε καλύπτει μουσικά το spotify, ομως βρήκα στον κατάλογο του acousmatic music που ειναι δεν περίμενα να βρω και γενικά εχει αρκετά πειραματικά και "δύσκολα" ακούσματα, οπότε ειναι πολυ πιο πιθανό να εχει ενα πολυ εκτεταμένο κατάλογο σε mainstream music το οποίο θα του προσφέρει και περισσότερα έσοδα.
Αν και off-topic, εδώ έχει πληροφορίες για το itunes radio: http://www.apple.com/itunes/itunes-radio/
Δεν παίζει ότι album του πεις, αλλα χτίζει σταθμούς πάνω σε album/τραγουδια που του υποδείξεις. Και είναι δωρεάν και το premium αν έχεις itunes match.
Σίγουρα δεν έχει τις δυνατότητες του spotify, αλλα είναι good enough για casual listeners.
Εμενα, σαν περιβαλλον, μου αρεσει το iTunes (αισθητικά).
Και το εχω συνηθισει.
Οποτε, το ιδανικό θα ήταν να μπορω να εχω όλη τη συλλογη μου (ριπαρισμένη από δικά μου CD στο 99%) σε Synology σε flac, wav (ασυμπιεστη δλδ) και να ακουω από το mac mini με χρηση ipad.
Εκτός από την περιπτωση που ανέφερες, ξερεις αν γινεται κι αλλιως;
Στην περιπτωση του synology το transcoding σημαινει ότι ακούς πλεον ασυμπίεστο ή εχει κανει καμια μετατροπή το iTunes;
Για το σουρσιμο που λες θελω να πιστευω ότι ισως οφειλεται στην cpu του Synology (εχω το 413 που εχει καλούλα cpu)
Στην αρχή μέχρι να διαβάσει την library κάνει πολυ.. Μετα νομίζω δεν εχει προβλημα..
Το δικό μου εχει καλύτερο επεξεργαστή αν θυμάμαι καλα αλλα δεν εχεις τιποτα να χάσεις
με μια δοκιμή..
Δοκίμασε με το dsaudio να αναπαράγεις κατεύθυαν μουςικη στον ενισχυτη σου, το οποίο ειναι πολυ πιο γρήγορο και εύχρηστο μιας και δεν χρειάζεσαι ανοιχτό pc/Mac, μονο ενα smartphone/tablet. Εχει και Plugin (στο synology forum θα βρεις και αλλα καλυτερα) το οποίο βρίσκει αυτόματα τα lyrics απο το κομμάτι που αναπαράγει.
Το ξέρω αλλα οι περισσότερες δεν παίζουν Ελλάδα νομίζω (είχα δοκιμάσει το lastfm και δεν μου επέτρεπε να παίξω). Επιπλέον, το itunes έχει τεραστια database από πίσω και κορυφαίο & πανεύκολο streaming (για apple devices). Τεσπα..Thanks!
Αλλα τέτοιου είδους υπηρεσίες ή παρεμφερείς, υπάρχουν εδω και πολλά χρονια και μάλιστα δωρεάν.. Grooveshark, jango, lastfm, deezer κτλ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.